[G1] Welt der Verurteilten/Świat Skazańców v1.3 PL 142907 232

O temacie

Autor Quasch

Zaczęty 13.01.2016 roku

Wyświetleń 142907

Odpowiedzi 232

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
Jak wejść do namiotu Cor Caloma ?

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wykonaj quest z zielem, albo przynieś wydzielinę pełzaczy.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Jak wejść do namiotu Cor Caloma ?

A czy wypełniłeś je na korzyść Starego Obozu? Na przykład Mordraga zabiłeś na miejscu?

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
Byłem tam po recepturę dla Dextera, problem już rozwiązałem.
Musiałem zrobić by przemówił do mnie ten Baal koło Lestera i wtedy strażnik mnie przepuścił

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie, nie zabiłem mordraga, ale czy jak mnie aprowadzi mnie do NO i go zabiję to będzie się liczyło?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Raczej nie. Jego trzeba zabić na miejscy.

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Siemanko, mam parę pytań, a mianowicie : 1 : Co trzeba zrobić i w którym rozdziale aby zostać Guru ? 2 : Gdzie jest Balor ?

Na Guru musisz przekonać do siebie wszystkich Baalów oraz mieć min. 15 lv. Musisz to zrobić przed śmiercią Y'Beriona, wiadomo, bo to on cię mianuje. A Balor no to... tam gdzie zawsze.

Nie, nie zabiłem mordraga, ale czy jak mnie aprowadzi mnie do NO i go zabiję to będzie się liczyło?

Na Magnata musisz wykonać wszystkie zadania dla SO i to z największą korzyścią dla nich, czyli np. Mordraga musisz od razu zabić na miejscu. Inaczej się nie liczy. Wystarczy jedna niewykonana misja i droga ta zostanie dla ciebie zamknięta i pozostaje ci jedynie wieść żywot spokojnego Strażnika.

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a pozostałe zadania jak np Dustego zaprowadzić do OB to nie będzie blokować?

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Tego nie jestem pewien, bo twórcą modyfikacji nie jestem, a takich dokładnych danych nie mam.

hihi12

hihi12

Użytkownicy
Degustator efru
posty47
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Degustator efru
jaki mam urzyć kod na golema ognistego

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Ja bym posłórzył się klawiaturom.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam jak zainstalować to system packa mi gothica nie wynajduje a drugi gdzie rozpakować System Pack: http://dl1.worldofplayers.ru/games/gothic/patches/systempack/g1classic-systempack-1.1.exe
 GMDK: http://www.worldofgothic.de/dl/download_28.htm

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
A masz FPS Patch? Bo chyba trzeba pobrać, aby zainstalować System Packa.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a ten drugi jak wypakować bo nie ma instalatora

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ostatnio dowiedziałem się o ciekawostce związanej z Gor Hanisem, o której dokładnie trzeba do niego zajrzyć by dostać bonusa? odwiedziłem go o 7,6,5 jednakże nie ma on żadnych kwestii.

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
On tam jest już od 4 nad ranem. Oczywiście trzeba trochę poczekać, bo opcji snu do 4 ni ma.

KUBA - 4477

KUBA - 4477

Użytkownicy
Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
posty83
Propsy21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
Taka mała sugestia dla niewiedzących - jeden z dwóch Kopaczy przed Starym Obozem zleca nam zadanie, ale nie ma on imienia, to po prostu Kopacz. I od razu dodam - to zadanie trzeba wykonać jak najszybciej, bo po jakimś czasie zostajemy oskarżeni o ucieczkę z jego rudą i zadanie ląduje w niezaliczonych. Ale zdaje się, że można oddać mu od razu swoją rudę, i chyba będzie ok. Piszę, bo sam nie wiedziałem, a później spotkała mnie niemiła niespodzianka, a jak ktoś zamierza zostać Magnatem, to dla pewności powinien to zadanie wykonać. Choć może ono Magnactwa nie blokuje.
A jeśli idzie o Mordraga, to trzeba go zaczepić, pobić, znów zaczepić, zabić, i dopiero wrócić do Thorusa.

Przy okazji mam pytanie, skąd można wziąć zwój z Urokiem na początku gry, jeszcze przed przystąpieniem do któregoś z obozów ? Nie liczę oczywiście nagrody od tego Sekciarza, rozdającego w N.O. prezenty (ziele) naszymi rękami, u niego zawsze wybieram pomoc w dołączeniu do Sekty.

I jeszcze jedno - dołączenie do związku Kretów w Kotle, u Swineya, blokuje nam coś, czy nie ma to żadnego znaczenia ?

Siłą watahy - wilk. Siłą wilka - wataha.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Co do Kretów, to niczego nie blokuje. Podobnie zostanie Kopaczem.

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zwój dostaniesz po wykonaniu misji od jednego z Guru polegającej na pomocy nowicjuszom zbierającym ziele na bagnach. Każe ci on zanieść ziele do Cor Kaloma, a po zrobieniu tego wracasz po zwój.

KUBA - 4477

KUBA - 4477

Użytkownicy
Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
posty83
Propsy21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
Ten zwój przypadkiem nie jest z zaklęciem Snu ? W podstawce używało się go na uczniu innego Baala, chyba, że mod coś zmienia, albo ta losowość nagród...

Siłą watahy - wilk. Siłą wilka - wataha.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry