Taka mała sugestia dla niewiedzących - jeden z dwóch Kopaczy przed Starym Obozem zleca nam zadanie, ale nie ma on imienia, to po prostu Kopacz. I od razu dodam - to zadanie trzeba wykonać jak najszybciej, bo po jakimś czasie zostajemy oskarżeni o ucieczkę z jego rudą i zadanie ląduje w niezaliczonych. Ale zdaje się, że można oddać mu od razu swoją rudę, i chyba będzie ok. Piszę, bo sam nie wiedziałem, a później spotkała mnie niemiła niespodzianka, a jak ktoś zamierza zostać Magnatem, to dla pewności powinien to zadanie wykonać. Choć może ono Magnactwa nie blokuje.
A jeśli idzie o Mordraga, to trzeba go zaczepić, pobić, znów zaczepić, zabić, i dopiero wrócić do Thorusa.
Przy okazji mam pytanie, skąd można wziąć zwój z Urokiem na początku gry, jeszcze przed przystąpieniem do któregoś z obozów ? Nie liczę oczywiście nagrody od tego Sekciarza, rozdającego w N.O. prezenty (ziele) naszymi rękami, u niego zawsze wybieram pomoc w dołączeniu do Sekty.
I jeszcze jedno - dołączenie do związku Kretów w Kotle, u Swineya, blokuje nam coś, czy nie ma to żadnego znaczenia ?