[G3] CP1.75 + QP + CM + Kon. + G3EEUP + PGL + LTM + Union ModPack PL 882534 1459

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.01.2016 roku

Wyświetleń 882534

Odpowiedzi 1459

wojtex555

wojtex555

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może mi ktoś pomóc w instalacji już 5 h nad tym siedzę i cały czas błędy :<

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Może mi ktoś pomóc w instalacji już 5 h nad tym siedzę i cały czas błędy :<

GaroK

GaroK

Użytkownicy
posty68
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Martwy

Martwy

Użytkownicy
posty44
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=lPsp_6VuF3k

Odwalili kawał dobrej roboty z tym klasztorem, wygląda to świetnie. Ciekawe kiedy CSP wyjdzie bo narazie zero informacji.

bbloodmon123

bbloodmon123

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka.. Pisze bo mam dość istotny problem.
Cóż,pobrałem sobie dzisiaj CM mod 3.1 + Quest Pack 4.2 i nie wiem dlaczego mi nie dziala :/
G3 mam z płyty,lecz z zainstalowanym patchem 1.75 + Update pack 1.75.
Wszystko sie fajnie instaluje,nawet gdy odpalam grę to jest "tłumaczenie Roben" w napisach,a reszty po prostu nie ma :/

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1124
Propsy596
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig

bbloodmon123

bbloodmon123

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No z linku do CM 3.0 jest CM 3.1 FINAL

Siemaczesc

Siemaczesc

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam zainstalowałem wszystko zgodnie z listą. Ale pewnie coś źle jednak zrobiłem. Mianowicie, niektóre zbroje nie działają. Widziałem u ludzi na filmach, że Gorn ma zbroje łowców smoków u mnie ma zupełnie inną. Koleś a Ardei ma pancerz buntowników z pancerza pełzacza, a chyba powinien mieć model z G2. Do tego zbroja diego ma zepsutą teksturę, naramienniki na spodniach etc. Lester ma zbroje chyba nordmarczyka i naciągniętą texture nowicjusza co też wygląda komicznie. Da się to jakoś naprawić ?

stasiek32

stasiek32

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja natomiast mam problem z errorem where is guru? Mam go tylko w faring gdzie idę do nordmaru ,chce wejść do zamku albo po prostu wyjść z miasta...

bogu9821

bogu9821

Użytkownicy
posty406
Propsy185
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Witam!
Wiem, że to z pewością zły dział, lecz nurtuje mnie pewne pytanie. Mianowicie czy lepsze posługiwanie się mieczem 1h polepsza obrażenia 2 mieczy 1h, czy tylko miszcostwo w 2 1h?

while(false) Do();

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Umiejętność do miecza jednoręcznego nie wpływa na dwuręczne ani na dwie bronie. Każda umiejętność wpływa na siebie z osobna, czyli dwie bronie zwiększają obrażenia dwóch broni, jednoręcznych do jednoręcznych i dwuręcznych do dwuręcznych.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

bogu9821

bogu9821

Użytkownicy
posty406
Propsy185
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Umiejętność do miecza jednoręcznego nie wpływa na dwuręczne ani na dwie bronie. Każda umiejętność wpływa na siebie z osobna, czyli dwie bronie zwiększają obrażenia dwóch broni, jednoręcznych do jednoręcznych i dwuręcznych do dwuręcznych.

Wielkie dzięki!

while(false) Do();

viera

viera

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, ja ma z kolei taki problem - bo wgraniu wszystkich dodatków (mam CM 2.6.3) nie działają głosy niektórych dialogów - wygląda jakby tych, które zostały dodane... Jak rozwiązać taki problem??

edit: po zainstalowaniu CM 3.1 FINAL bez zmian... ktoś coś?

Majdus

Majdus

Użytkownicy
posty1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zainstalowałem wszystko tak jak trzeba. Jedynym problemem są białe tekstury niektórych pancerzy i świrujące kolory na głowie bohatera. Co jest nie tak?

stasiek32

stasiek32

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Majdus pewnie źle zainstalowałeś QP. Miałem ten sam błąd wystarczyło podczas instalacji zaznaczyć Pełny QP (nad tymi wszystkimi opcjami masz suwak i tam to się znajduje)

reytro

reytro

Użytkownicy
posty23
Propsy5
Profesjabrak
  • Zbanowany
"Na końcu wybieramy co zrobiliśmy ze Szponem Beliara.
1. Tutaj szczerze nie pamiętam."

Wie ktoś co dostajemy w opcji pierwszej ?

MaGoghi

MaGoghi

Użytkownicy
posty71
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś może jak podnieść topór rzeźnicki Larsa z chaty Zapoteka ? (Broń leży obok pulpitu ale gdy próbuje ją podnieść lpm albo szybkim zbieraniem animacja się wykonuje ale broni zostaje ;/ )

JanuszTracz

JanuszTracz

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Po instalacji wszystkich plików w dobrej kolejności wyskakuje mi okienko z napisem "Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono d3dx9_40.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem."
Dodam, że odinstalowałem wszystko, i instalowałem czystego g3 i potem resztę, nadal to samo.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może jak podnieść topór rzeźnicki Larsa z chaty Zapoteka ? (Broń leży obok pulpitu ale gdy próbuje ją podnieść lpm albo szybkim zbieraniem animacja się wykonuje ale broni zostaje ;/ )

No ten topor Larsa sam ciekaw jestem jak podniesc z chaty tego orka

Ktos wie moze?

0 użytkowników
Do góry