[G3] CP1.75 + QP + CM + Kon. + G3EEUP + PGL + LTM + Union ModPack PL 951888 1461

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.01.2016 roku

Wyświetleń 951888

Odpowiedzi 1461

Sprit3

Sprit3

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien problem... zrobiłem wsio tak jak napisane w poradniku ale przy włączeniu gry brakuje tekstur niektóre rzeczy są czarne inne migają inne przeźroczyste są i takie które są zielone (np poukładane pieńki) teraz pytanie co mogłem zrobić źle? i przedewszystkim jak można to naprawić? Zaznaczyłem opcję z dalekim widzeniem (ta od 8gb ramu) bo tyle mam ale może to przez to ? tylko jak to zmienić ? trza wszystko reinstalować ? mój komp: win 10; intel i7-4720HQ 2.60GHz; 8gb ram; nvidia gtx960M;

(niestety nie udało mi się żadnym sposobem zrobić screena...)

JanuszTracz

JanuszTracz

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy questpack 4 lub content mod zmieniają to, że podczas walki, gdy otwieram ekwipunek to normalnie otrzymuję obrażenia ? O_O Bo w normalnym gothicu 3, bez żadnych dodatków nie przypominam sobie żeby coś takiego miało miejsce.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Czy questpack 4 lub content mod zmieniają to, że podczas walki, gdy otwieram ekwipunek to normalnie otrzymuję obrażenia ? O_O Bo w normalnym gothicu 3, bez żadnych dodatków nie przypominam sobie żeby coś takiego miało miejsce.

Update Pack to wprowadził - ani Quest Pack, ani Content Mod nie wpływają na mechanikę gry. Update Pack wprowadza tą jak i wiele innych innowacji.

JanuszTracz

JanuszTracz

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Update Pack to wprowadził - ani Quest Pack, ani Content Mod nie wpływają na mechanikę gry. Update Pack wprowadza tą jak i wiele innych innowacji.
Da się tego pozbyć w trakcie gry czy usuwając ten update pack stracę wszystkie save'y ?

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig
Chciałem zaktualizować temat a nie mogę edytować, co się stało?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Minął rok?

Post połączony: 2017-01-27, 19:03
Napisz do mnie na PW co mam Ci dodać to to zrobię.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Mleko

Mleko

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Mam problem z martwym piratem na wyspie. Nie ma go przy ołtarzu, którego pilnują szkieletach ani nigdzie wokół.

ZetC

ZetC

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Niby jest to trochę chamskie, ale tutaj na 99% zobaczy to więcej osób, niż oddzielny temat, a może ktoś też miał ten problem. :)

Cześć, ostatnio kupiłem Gothica na steamie, i chciałem troszku pograć, a jako, że znalazłem ten temat:
http://themodders.org/index.php?topic=25684.480
To postanowiłem pograć na tych całych modach, wszystko przebiegło dobrze podczas instalacji zarówno Community Patcha, jak i Content Moda, ale pomiędzy nimi był do zainstalowania Update Pack, i tu właśnie pojawia się problem.
Gdy próbuje go zainstalować, zaraz na starcie instalacji wyskakuje:
http://imgur.com/a/N4xyn
Gdy wezmę ''Ignoruj'' to wyskakuje cała masa podobnych błędów, a potem, gdy chcę uruchomić G3, wyskakuje ikona Content Moda, po czym ''Can't open configfiele'' i potem jeszcze jakiś dłuższy błąd. Gdy odinstaluję Update Packa, gra działa normalnie, tyle, ze nic nie jest pozmieniane oprócz szybkiego zbierania na PPM. Nie ma chociażby Lee i innych w Ardei.

stasiek32

stasiek32

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przy instalowaniu QP zaznaczasz ,, Tylko pełny QP" nad opcjami masz suwak i to tam znajdziesz potem instalujesz wszystko jak jest napisane

anor

anor

Użytkownicy
Nemis ot awruk
posty3
Propsy2
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Nemis ot awruk
Chcę zagrać po stronie orków, i pytanie jak to jest z tymi konsekwencjami ? mogę wykonywać  wszystkie zadania dla orków i asasynów spokojnie ? (prócz niszczenia obozów buntowników, które zostawię sobie na koniec gry) ? buntownicy nie będą wrogo nastawieni ?

ZetC

ZetC

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Przy instalowaniu QP zaznaczasz ,, Tylko pełny QP" nad opcjami masz suwak i to tam znajdziesz potem instalujesz wszystko jak jest napisane
Meh, nadal nie działa. Może to być wina steamowego Gothica?

Zorik125

Zorik125

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Witam odniosę się do tego, żę dużo ludzi ma problem z toporem rzeźnickim larsa w Sildren ,ale znam na to sposób.Otóź poszperałem trochę na niemieckim forum i znalazłem jak naprawić ten bug.Wystarczy sciagnąć plik  templates.rar z niemieckiego forum i wstawić do  folderu Data z Gothic 3.Tutaj daje link do forum http://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1261230-RELEASE-Content-Mod-2-6-2-2/page10?p=21905093#post21905093
2.Odnośnie drugiego buga jakiego napotkałem z tymi butownikami z Nemory co idziemy z nimi podbić Trelis. Jest sposób na pozbycie się tej muzyki uznawanej jako bug i wyklucza ona kampanie buntownika dalej.Wystarczy w zamku zabić jakiegoś npc  polecam niewolnika. Muzyka się wyłączy a jak wrócicie drugiego razu do Trelis to bedą buntowinicy.

LordAlchemist

LordAlchemist

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nooo, to albo ja mam coś źle zainstalowane w gothicu, albo wstawienie tego pliku nic nie daje. Mógłbyś podać jakieś bardziej szczegółowe informacje? Czy może sam testowałeś, że to działa, bo informacja z forum jest stara i nie wydaje mi się zeby plik rar był jakkolwiek odczytywany przez grę :///// zresztą nie wiem z czym jest ten bug związany, ale wydaje się jakby takiego itemu w ogóle nie było w plikach gry, bo nie da się go w żaden sposób przywołać, kod na wszystkie przedmioty również go nie przywołuje ;/////

Zorik125

Zorik125

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tylko jest jedna wada z tym plikiem kraszuje gre np. wywala grę w Okarze więc po wykonaniu misji z tym wywalcie plik znowu.A odnośnie tego czemu ci nie działa spróbuj skopiowac sam plik  a nie cały folder do daty.Mam nadzieję ze ci pomoże.Plik rozpakuj programem winrar.

LordAlchemist

LordAlchemist

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra myślałem że save nie bedzie działał ale jest ok, polecam jak komuś nie działa usunąć mody quest pack update i CM 3.1 i zainstalować je tak samo, ale w kolejności Quest Pack, potem CM 3.1 ( ja zaznaczyłem with QP ) i potem najnowszy upadate pack. Ten plik nie działa wgl, próbowałem już różne rzeczy włącznie z bawieniem się w otwieranie pliku PaK i wrzucanie na surowo do niego tego co jest w środku :) wydaje mi się, że to kwestia kolejności instalacji Update pack na samym końcu może naprawia bug?

Post połączony: 2017-02-02, 21:41
Za to mam inny problem w sumie :D jak chce podejść w rejon latarni Jacka koło Ardei to wywala mi w tej okolicy error i gra crashuje, nic w sumie na to nie pomaga, niby nie ma tam nic ważnego, ale szkoda bo chciałem pograć w gothica na 100% nie wiem do końca o co chodzi bo bug wywala dopiero później za pierwszym razem mogę podejść do tej latarni ale misji złoto Jacka już zrobic nie mogę ;//

pawi534

pawi534

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czemu textury sie nie wczytują migają mi głowy ludzi pancerze niektórych orków są w połowie białe i zwierzętą są też z czarnymi texturami dlaczego tak jest?

thedagon

thedagon

Użytkownicy
posty88
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po zainstalowaniu content moda i włączeniu nowej gry  wywala do pulpitu bez content moda wszystko działa ma ktoś pomysł jak rozwiązać ten problem ?

Marcelx2x

Marcelx2x

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam ten sam problem. Zainstalowałem QP i CM tak jak mnie instruowano, podczas włączania nowej gry ta wywala mi do pulpitu jednak jeśli gram w samego QP to content mod działa bez twarzy głównych postaci które się bugują.
Mam Windows 10 64 bit Gothic 3 działa normalnie bez modów lecz problem mam z modami a tak bardzo chciałbym sobie w je pograć. :3 Czekam na odpowiedź.

Edit// wyślę jeszcze błędy jakie mi wyskakują

Edit\\V2 widze mateuszku że lubisz Doctor Who <3 NOHOMO

Post połączony: 2017-02-12, 00:28
To są te błędy http://imgur.com/a/F0Yex

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig
Ile masz ramu, oczywiście comunity patch zainstalowany, nie zrozumiałem tego pierwszego zdania. Content Mod działa beż QP czy QP działa bez Content Moda?

Valdemarus83

Valdemarus83

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam taki problem,mianowicie podczas instalacji content moda 3.1 do g3 wyskakuje mi taki problem :
http://imageshack.com/a/img922/5531/5mFZ1I.jpg

jest ktoś w stanie mi pomóc? z góry dziękuję i pozdrawiam ;]

0 użytkowników
Do góry