[G3] CP1.75 + QP + CM + Kon. + G3EEUP + PGL + LTM + Union ModPack PL 1044736 1461

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.01.2016 roku

Wyświetleń 1044736

Odpowiedzi 1461

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest jakiś sposób na wskrzeszenie martwego NPC ? Zginął mi paladyn Markus, próbowałem poprzez "control" i "fullhealth" ale to nie daje efektu, tj. mogę "wejść" w postać Markusa i odnowić mu życie ale nie mogę wstać ani nic innego. próbowałem też "spawn Markus" ale to nie działa.

Czy w tej grze jest jakiś sposób na wskrzeszenie ? może zwój albo odpowiedni kod ?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
spawn imienpc

Nie wiedzieć czemu ale wcześniej mi nie działał ten kod, odpaliłem grę jeszcze raz i zadziałał, niebywałe :/ Markus powrócił do żywych.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sorki za double-post ale mam ważne pytanie odnośnie kolejności instalacji. Obecnie mam zainstalowane wszystko wg kolejności z pierwszego posta czyli:
1. Gothic 3.
2. Community Patch 1.75.14.
3. Quest Pack - Quest Pack 4 Update 2.
4. Content Mod 2.6.3 + Konsekwencje
5. Gothic 3 EE 1.75.14 Update Pack 1.03.15.

i wszystko fajnie, działa i nie zauważyłem jakiś zgrzytów lecz powstaje pytanie, wg opisu z readme update 1.03.15 wynika że jest to nakładka na CP 1.75.14 a nie jak jest napisane na QP i CM.

Uwagi dotyczące instalacji:

Update Pack należy zainstalować po zainstalowaniu oficjalnej poprawki do Gothic 3
v1.75.14 i przed zainstalowaniem jakichkolwiek modyfikacji. Należy rozpocząć nową
grę, aby uaktywnić wszystkie zmiany.

Kompatybilność:

Update Pack jest w pełni kompatybilny z większością znanych modyfikacji, takich
jak Questpack, Konsekwencje, Content Mod, LCTM i inne.
Uwaga: Niektóre zmianu UP mogą nie być dostępne w modyfikacjach, ponieważ pliku
UP mogą zostać zastąpione przez pliki kolejnych modyfikacji, szczególnie
usprawnienia dokonywane w info-files i stringtables. Dlatego zaleca się
instalację pakietu "UpdatePack_SupportMod" (Znajdującego się w folderze z
zainstalowanym UP) przy urzyciu ModStartera w kolejności nad innymi
modyfikacjami.

Pytanie rozchodzi się o te  zastąpione opcje przez instalacje np. QP, czy ktoś zweryfikował to czy rzeczywiście nie stanowi to żadnego problemu jeśli instaluje tak jak w instrukcji z pierwszego posta.

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig

Moong

Moong

Użytkownicy
posty25
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam,jestem tu nowy i potrzebuje pomocy.Mianowicie chodzi o, "Na końcu wybieramy co zrobiliśmy ze Szponem Beliara.
1. Tutaj szczerze nie pamiętam." Jest tam "Make a rune" ,a w content modzie piszę dodatkowo "You find a old beliar rune" i tu trapiace mnie pytanie.Co to za runa i co ona daje.. Czy to magiczna runa z zaklęciem Beliara tylko dla magów? Na jednym z filmików na yt,gość tłumaczył że dodaje ona PW,ale jak to jak rzekomo opcja trzecia robi to samo? I co nam daje właśnie ta trzecia opcja "Gave it to Saturas" czy PW jak piszę autor tematu?.Proszę o w miarę szybka odpowiedż,chcę zaczać grać w Gothica 3 ale niewiem co wybrać,chcę zagrać "rasowym paladynem" miecz jednoręczny plus tarcza, po stronie buntowników z odrobina wspomagajacej magii,proszę o udzielenie odpowiedzi.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Wybranie opcji ,,make a rune'' sprawia że szpon staje się runą runiczną w g2, a jak wiadomo w g3 runy nie działają więc szpon staję się kamykem. Opcja ,,Gave it'' to saturas to danie saturasowi runę w g2nk, a saturas będzie pisał że wyrzucił szpon do morza. Dlatego tą 3 weź opcję.

Moong

Moong

Użytkownicy
posty25
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok,więc opcja nr1 jest całkowicie bezużyteczna w każdym wymiarze? zero profitów? A nr3 daje nam punktów Prastarej wiedzy?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ok,więc opcja nr1 jest całkowicie bezużyteczna w każdym wymiarze? zero profitów? A nr3 daje nam punktów Prastarej wiedzy?
Tego nie wiem, może ktoś niech inny się wypowie. W każdym razie jak chcesz szpon beliara aby był to weź opcję że zachowałeś szpon, jak go nie chcesz, to ryzykuj że nic nie dostaniesz.

Moong

Moong

Użytkownicy
posty25
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Będę grał bronia jednoręczna plus tarcza,a szpon w g3 jest tylko dwuręczny więc go póki co nie potrzebuję.Dzięki za pomoc i czekam na dalsze odpowiedżi.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Moong

Moong

Użytkownicy
posty25
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pewnie za nie więcej niż 1-3k . Wolałbym ta prastara magię,pomogła by "paladynowi".A pieron wie co naprawdę daja opcje nr 1 i 3.2 wiadomo.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
No to za pomocą kodu możesz się szybko przenieść do Saturasa, i zobaczyć co da :) 

Runa szponu beliara to bezwartościowy kamień, więc zapomnij o tej opcji.

Moong

Moong

Użytkownicy
posty25
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A podobno ta runa dodaje +15 PW... Jezuniu,niewiadomo już gdzie prawda leży,autorzy moda zamiast to wszystko szczegółowo rozpisać,daja nam domysły..

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Runa daje punkty PW, sprawdźcie zanim coś napiszecie.

Forum Bractwa Spolszczenia: http://bractwospolszczenia.ml/
Znajdziecie tam kilkadziesiąt przetłumaczonych modów oraz wiele przydatnych informacji o zagranicznych modyfikacjach. Wkrótce Bractwo rozszerzy swoją działalność również na inne gry, zapraszam ;)

Moong

Moong

Użytkownicy
posty25
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Runa daje punkty PW, sprawdźcie zanim coś napiszecie.

Przyjacielu Bosper,a co dodaje opcja trzecia "Gave it to Saturas"? :hmmm:

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Znaczy to, co znaczy. Tak jak w dwójce, w Jarkendarze - oddajesz go Saturasowi, a on "wrzuca go w morskie odmęty". I tyle. Koniec. Finito. Po Szponie. W pizdu, nie ma.

Ale kto przy zdrowych zmysłach by, kurwa, oddawał zdobyty ciężką krwawicą potężny artefakt Beliara. Chyba tylko taki sam debil, który w Returningu wybrałby "nie" po pytaniu Dagotha, czy chce dołączyć do Opiekunów.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ta, debil, jasne :antyprops:

Patrzac ze ma sie tysiac expa za oddanie, nie jest debilizmem a szpon w ciul hpekow zabiera tez. Oddawanie szponu ma sens najbardziej jak sie gra bronia dystansowa.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
No z drugiej strony szpon beliara w returningu to bardzo potężną broń.

0 użytkowników
Do góry