[G3] CP1.75 + QP + CM + Kon. + G3EEUP + PGL + LTM + Union ModPack PL 931159 1461

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.01.2016 roku

Wyświetleń 931159

Odpowiedzi 1461

inso

inso

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
byly zainstalowane konsekwencje 2.02, sciagnalem tego fixa ale dalej to samo

TaifunTsunami

TaifunTsunami

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To moje pytanie dotyczące tego, to że nie doczytałem z Nordmarem to nie jest jakiś wielki problem. Wkurzyłem się gdy jak doszedłem do Bakareshu, zagadałem z Tishgarem, żeby mnie uczył, a on, że nie bo podjąłem już decyzję dotyczącą mojej przyszłości. Chodzi tutaj prawdopodobnie o to, że nauczyłem się "Maga Ognia". Zrobiłem to bo stwierdziłem, że i tak mam dużo punktów nauki, to sobie naucze się też Mrocznego Maga potem i będzie fajnie. Nie jest. Pytanie, można to naprawić? Coś zmienić :(? Halp.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Kuźwa.
Mod nawet nazywa się "Konsekwencje". Czemu grają weń ludzie, dla których stawienie czoła logicznym konsekwencjom dotychczasowych działań to zbyt wiele?
Czy naprawdę brak umiejętności "Mroczny mag" sprawi, że nie będziesz w stanie ukończyć gry?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

kremuwkarz

kremuwkarz

Użytkownicy
posty54
Propsy9
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
byly zainstalowane konsekwencje 2.02, sciagnalem tego fixa ale dalej to samo

u mnie tylko bez konsekwencji byl ten problem, a tak pozatym wszystko dziala, nie mam pojecia co sie moglo odjaniapawlic u cb, kolejnosc instalacji dobra? posiadasz polska wersje gry?

inso

inso

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
cp1.75>updatepack>qp4.2>cm3.1 wersja polska na steam

Luckas558

Luckas558

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej. Mam Gothica 3 ze steama i gra na początku działała z powyższymi modami, a teraz pokazuje mi się błąd r6025. Ktoś wie jak to naprawić?

kremuwkarz

kremuwkarz

Użytkownicy
posty54
Propsy9
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
cp1.75>updatepack>qp4.2>cm3.1 wersja polska na steam

z tym steamem cos bylo nie ten teges, a masz questpacka 4 wersja dla steam? bo takie cos istnieje...

Luckas558

Luckas558

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ściągnąłem tego quest packa co jest na początku w temacie

kremuwkarz

kremuwkarz

Użytkownicy
posty54
Propsy9
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy

Luckas558

Luckas558

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.04.11 Ściągnąłem wszystko tak jak podaje pierwszy post :/

kremuwkarz

kremuwkarz

Użytkownicy
posty54
Propsy9
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
1.04.11 Ściągnąłem wszystko tak jak podaje pierwszy post :/

prawidlowa kolejnosc to: cp1.75>updatepack>qp4.2(wersja dla steam)>cm3.1
a na samym koncu:

Uwaga: Niektóre zmianu UP mogą nie być dostępne w modyfikacjach, ponieważ pliku UP mogą zostać zastąpione przez pliki kolejnych modyfikacji, szczególnie usprawnienia dokonywane w info-files i stringtables. Dlatego zaleca się instalację pakietu "UpdatePack_SupportMod" (Znajdującego się w folderze z zainstalowanym UP) przy urzyciu ModStartera w kolejności nad innymi modyfikacjami.

Luckas558

Luckas558

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę to po prostu teraz zainstalować tak jak mówisz czy muszę zrobić reinstall i wszystko od początku?

Luckas558

Luckas558

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrobiłem tak jak mówiłeś i cały czas ten sam błąd :/

kremuwkarz

kremuwkarz

Użytkownicy
posty54
Propsy9
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Zrobiłem tak jak mówiłeś i cały czas ten sam błąd :/

blad r6025?  to blad pamieci, karta nie ogarnia, pewnie masz laptopa i gothic3 odpalil sie na zintegrowanej karcie zamiast na dedykowanej, wymus dedykowana.(jesli ja masz)

Azar95PL

Azar95PL

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest możliwość po instalacji tego wszystkiego przywrócić stary wygląd pancerza paladyna z oryginału? 

Luckas558

Luckas558

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kremuwkarz. Tak mam Lapka Dell inspiron 15. Zrobiłem tak, że kliknalem prawym przyciskiem w plik exe gry i wybralem opcje  "uruchom z procesorem graficznym" jednak to nie pomogło. Wiesz jak prawidłowo wymusić dla gothica kartę dedykowana?

kremuwkarz

kremuwkarz

Użytkownicy
posty54
Propsy9
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Kremuwkarz. Tak mam Lapka Dell inspiron 15. Zrobiłem tak, że kliknalem prawym przyciskiem w plik exe gry i wybralem opcje  "uruchom z procesorem graficznym" jednak to nie pomogło. Wiesz jak prawidłowo wymusić dla gothica kartę dedykowana?

Wylaczyc calkiem zintegrowana w biosie albo powinien byc jakis program chodzacy w trayu gdzie mozna przelaczac karty.

V3G3T4

V3G3T4

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak Jao. To była myszka. Pytania nie było.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Na pewno wszystko w porządku z twoją myszką?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

jarmoss21

jarmoss21

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Instaluje wszystko tak jak w poradniku, pobierałem pliki z linków w poście. Wchodze do gry i nie jestem pewny czy mam Quest Packa, ale w ogóle nie ma dodatkowych questów lub nawet postaci które miałaby mi dać te questy. Jedyne co to zauważyłem dodatkowe dialogi. W menu głównym jest napisane: Quest Pack 4.2 for Gothic 3 1.75.14 by RobeN.

Na dodatek gdy instaluje Content Moda 3.1 w pierwszym 'drzewku' jest napisane co chce zainstalować, CM 3.0 with QP i CM 3.0 without QP, oczywiście wybieram without bo instaluje QP wcześniej ale czy nie powinno tam być napisane CM 3.1?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry