[G3] CP1.75 + QP + CM + Kon. + G3EEUP + PGL + LTM + Union ModPack PL 931156 1461

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.01.2016 roku

Wyświetleń 931156

Odpowiedzi 1461

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Było poruszane co drugą stronę. W instrukcji na początku jest błąd, musisz wybrać opcję "with QP quests".

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

jarmoss21

jarmoss21

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeczytałem pierwsze kilka i kilka końcowych stron i nigdzie nie widziałem tego. Przepraszam jeśli było to poruszane i dziękuję Jao za pomoc.

Post połączony: 2018-08-14, 15:06
Dobra, powiem w prost - nie działa xD. Po 2 godzinach nieustannej walki, reinstalowania, kombinacji z kolejnościami plików okazało się, że gdy włączyłem Konsekwencje podczas instalacji nagle pojawiły się wszystkie nowe postacie i questy, ale... Czy jest możliwość grania bez tego moda? Proszę tylko nie piszcie "Odchacz podczas instalacji" bo tak robiłem i nie działały mi questy.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@jarmoss21 To ja ci dam inną mądrą odpowiedź: zagraj z Konsekwencjami xD

You didn't grow.
You didn't improve.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Witam

Trafił mi się jakiś bug w g3 po pokonaniu orków na arenie w Silden nie dostaje bonusu siły :/ Wpada tylko exp i reputacja ??

:D

potezny2

potezny2

Użytkownicy
posty145
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po zainstalowaniu Quest Packa będzie trzeba zacząć nową grę,prawda? Szczerze mówiąc dawno nie grałem w Gothica 3 i nie pamiętam. Tak,samego Quest Packa.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Czy loot w starych skrzyniach został zmieniony w content modzie już z 3-4 skrzyniach starych nic ciekawego nie znalazłem poza dość dobrymi zwojami ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W zwykłym G3 też było trzeba trochę poczekać na dobre rzeczy ze starych skrzyń. Raczej nic się nie zmieniło.

You didn't grow.
You didn't improve.

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
nie mogę podnieść Toporu Larsa i mam wielki problem bo jest animacja podnoszenia ale topór leży w miejscu próbowałem nawet na skradaniu się.

Post połączony: 2018-08-20, 15:27
Użyłem na niego kod który brzmi It_ZZ_Axe_Waraxe_01 to jest kod na topór Larsa ale nie pojawił się w ekwipunku spawnem też nie dało jakby on nie istniał. Ma ktoś jakiś pomysł.

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hmm, odpalam gothica i gra co jakis czas scina na 10 sekund jakby ladowal sie teren i jak ponownie przejde przez ten sam obszar jest plynnie, czego to wina? bo musze sie tak meczyc jak wchodze na teren na ktorym mnie nie bylo od wlaczenia kompa.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
nie mogę podnieść Toporu Larsa i mam wielki problem bo jest animacja podnoszenia ale topór leży w miejscu próbowałem nawet na skradaniu się.

Użyłem na niego kod który brzmi It_ZZ_Axe_Waraxe_01 to jest kod na topór Larsa ale nie pojawił się w ekwipunku spawnem też nie dało jakby on nie istniał. Ma ktoś jakiś pomysł.

Po co ci ten topór ? Lars nie daje żadnego zadania na ten topór u mnie po prostu od razu miał topór na plecach. Musiałem go tylko wykupić od Zapoteka za 300 złota i potem mnie zaprowadził na przełęcz do Nordmaru ?

jarmoss21

jarmoss21

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hmm, odpalam gothica i gra co jakis czas scina na 10 sekund jakby ladowal sie teren i jak ponownie przejde przez ten sam obszar jest plynnie, czego to wina? bo musze sie tak meczyc jak wchodze na teren na ktorym mnie nie bylo od wlaczenia kompa.

Mam tak samo.

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ogarnalem to wlaczylem w panelu invidia potrojne buforowanie xd i pomoglo nw czm ale pomoglo xD chociaz moze to wroci

skotar7

skotar7

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Gdzieś tutaj na którejś stronie jest rozwiązanie tego problemu. Trzeba wgrać jakiś dodatkowy plik czy coś takiego.

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam mały problem z napisami zamiast napisów mam --- jest to tylko w napisach oraz itemach z content moda 3.1 jest to irytujące dosyć jak zmienię język w ge3.ini na English to napisy są więc nwm czemu nie ma ich po polsku moje modyfikacje
patch 1.75
quest pack 4.2pl
update pack
content mod 3.1 pl z konsekwencjami
mini mods pack czyli Rebalance Mod ( gorąco go polecam)
4gb patch
dodam że te --- są po instalacji rebalance moda gdzie integrujemy wszystkie mody żeby nie było crashów ścinek itp ale ang napisy są więc naprawdę nwm czemu tak się dzieje proszę o pomoc

miedziak12

miedziak12

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobry, mam jedne problem oraz jedno zapytanie:

- Poszukuję składników do mikstury żywiołów, wyczytałem w necie, że ma go orkowy szaman przy jednym z grobowców w kamiennym kręgu, ale zabiłem go już wcześniej, a recepty dalej nie mam, wczytałem także zapis, by go zabić i upewnić się, że nic nie przegapiłem, ale dalej nic. Dlatego mam pytanie czy to bug czy recepta na miksturę wody znajduje się gdzieś indziej?

- Bez problemu "znalazłem" zadania "Najlepszy sposób na kradzież" 1 oraz 3, ale 2 nie znalazłem do tej pory, więc ciekawość mnie zżera czy ktoś wie gdzie i jak można by je aktywować (jeśli w ogóle istnieje, bo może po prostu zastosowano dziwną numeracje :P).

Z góry dziękuję za pomoc.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@miedziak12 1. Przepisu nie ma szaman, a martwy Nordmarczyk na ołtarzu obok.
2. Jeśli po drodze do Montery pomogłeś gońcom leśnym zabić orkowy patrol, następnie pogadałeś z Marikiem i w ramach zadań w Monterze pomagałeś buntownikom, to po rozmowie z Varekiem Marik zagrozi, że wygada orkom, że jesteś sabotażystą, jeśli mu nie zapłacisz. Alternatywą jest właśnie "Najlepszy sposób na kradzież II".

You didn't grow.
You didn't improve.

miedziak12

miedziak12

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z Marikiem się faktycznie udało (musiałem zagadać najpierw do Vareka, który pomarudził na ludzi sprawiających mu same kłopoty), ale przepisu dalej nie znalazłem. Chodzi o tego Normardczyka na skale wokół której wesoło se tańcują w najlepsze orki razem z demonem? Bo ten miał przy sobie tylko kamień przodków, sprawdziłem zarówno na zapisie sprzed wyrżnięcia bandy jak i po załatwieniu ich, kiedy jego ciało już kompletnie znikło i go nie ma na kamieniu. Więc dalej nie wiem czy to nie jakiś bug.

Ale tak czy inaczej dzięki za pomoc.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Po sprawdzeniu muszę przeprosić za wprowadzenie w błąd. Przepis na Miksturę Wody ma szaman Ur Arash, jeśli go nie znalazłeś, najprawdopodobniej jest to dziwny bug (coś źle zainstalowane? Ale w to wątpię). Tak czy inaczej, mikstura ani miecz żywiołów dupy nie urywają, więc jak ich nie zdobędziesz, nic się nie stanie.

You didn't grow.
You didn't improve.

miedziak12

miedziak12

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No nic się nie stało, szkoda tylko trochę tego miecza, bo już się na niego nastawiłem, ale cóż - urok Gothica. Tak czy inaczej dzięki wielkie za pomoc.

blackero

blackero

Użytkownicy
posty226
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry