Ej, ale jak ja założę na swoich zasadach, to będzie po pierwsze, że przywłaszczyłem sobie pomysł, po drugie, że się "nie przystosowuję" (warna "za niedostosowywanie się" kiedyś od Toma dostałem za zrobienie tych pierwszych bitew ;p ), a jak będzie mniej niż 15-20 osób, to będzie po trzecie, że to nie 3D Total i że zepsułem kolejną bitwę ;p
Tak w ogóle, to mam wrażenie, że Tom specjalnie się nie odzywa, by móc potem wypalić, że zepsułem bitwę
BTW, biorąc pod uwagę to co powiedział Thoro tu i gdzie indziej - co byście myśleli, żeby zrobić bitwę typowo gameartową, ale bez tekstur, a z samą mapą? Ludzie by sobie w ankiecie oceniali jak by chcieli, ale zrobilibyśmy jury z grafikow 2D (niekoniecznie tylko z nich), którzy oceniliby jakość mapy i przydatność w grze. Potem można by od razu zrobić bitwę 2D, bez dodatkowego czekania, aż ktoś zmapuje swój model. Byłaby przynajmniej pewność, że model, który idzie na bitwę 2D, jest już w miarę dobrze zmapowany. Tematu nie proponuję, ale raczej stawiałbym na coś w klimatach gier, które się tu i ówdzie moduje