O temacie
Autor Simon Said
Zaczęty 27.12.2015 roku
Wyświetleń 837036
Odpowiedzi 2122
Loop
Maciekxxx
Delth
kurzel131
Stanleyowsky
Halvor skupuje ten złom po zostaniu mistrzem gildi zabójców na 0,65?
Apprentice
Hearthstone
no właśnie mam problem z tą wersją, gram kilkanaście minut i łapie zwiechę- nagle wszystko stop, żadnych błędów, po prostu mam slajd z gothica. Tylko mnie to męczy?
Dziwne, ogarniam to i jestem pewien, że wszystko zrobiłem dobrze. No nic, przeinstaluję.
@Maciekxxx Bugi są i to poważne zazwyczaj tylko marvin pomaga Brak niektórych zadań z reputacją orków jak zadanie z demonem na bagnie, Bug ze strażnikami sfer których nie da się pokonać. Na RPGRussia jest dział gdzie są wypisane wszystkie bugi z wersji 066.2 , trochę tego jest , na pewno będą to łatać
marv0oo
Cytat: Hearthstone w 2017-05-21, 20:36@Maciekxxx Bugi są i to poważne zazwyczaj tylko marvin pomaga Brak niektórych zadań z reputacją orków jak zadanie z demonem na bagnie, Bug ze strażnikami sfer których nie da się pokonać. Na RPGRussia jest dział gdzie są wypisane wszystkie bugi z wersji 066.2 , trochę tego jest , na pewno będą to łatać Postanowiłem sprawdzić czy to prawda, sam gram na 0066.2 i nie miałem ŻADNEGO BUGA (to że Wy coś spierdolicie, nie oznacza winy gry) sprawdziłem też z zadaniem demona na bagnach i dostałem bez problemu, poleciałem na marvinie do strażnika sfery i o dziwo też nie przyzywał miliona szkieletów ;) Jakie są te poważne problemy w takim razie?