No niestety, widzę, że na tym forum modne jest jechanie po kimś, że się nie zagłębił i pyta. (szczególnie sie naczytałem takich wpisów w temacie rozwoju postaci w poprzednim Returnie - czytałem sobie głównie w podroży z nudów)
Dotykam pierwszy raz Returninga, nigdy wczesniej nie widziałem go na oczy, nie mam pojęcia do teraz (bo wpisze w google) co to jest ReBalance, rosyjskiego nie znam, a angielskie community widze, że ma się blado, albo nie ma się wcale. Ludzie, Wam się serio wydaje, że skoro tu siedzicie cały czas i jesteście na bieżąco, to każdy tak łatwo przekopie sie przez miliard stron o o poprzedniej wersji (tu jest mało napisane na temat 2.0, a w poprzedniej wersji odpowiednio 160 i 500+ stron w tematach) i uzyska odpowiedź?

Zagłębiłem się w temat i znalazłem post o działaniu kapliczek, a bonusy niezbyt działają, ani za 100, ani za 1000 golda. To też gdzieś już napisano w temacie 'dyskusja na temat moda 1.0', na stronie 434, w poście 8654, a ja mogłem się zagłębić i poczytać, a jestem leniwy, i idąc na łatwiznę - pytam? Jak z tymi kapliczkami? Dawniej można było co rozdział dostać cokolwiek, rozdział I, karmy mam 31, wiec za którymś loadem MUSIAŁBYM coś dostać, a ni ma nic.
Pozdrawiam szanujących swój czas. ;)