Dyskusja na temat modyfikacji 837141 2122

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 837141

Odpowiedzi 2122

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Na tym kanale można zobaczyć walki z bossami z Returna 2.0
https://www.youtube.com/watch?v=zcbPFNRdVkk

= D

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Musisz dać inaczej adres, bo nie zobaczymy.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

= D

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam
Czy ktoś tutaj zainteresował się drogą łotrzyka / łucznika i może powiedzieć mi czy jest on wystarczająco zbuffowany by przejść nim grę xd?
Ps. Jakaś lokalizacja specjalnych broni pod tę drogę xd?
(Nie licząc łuków na które jest quest u Myśliwych)

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Trazege, twórca Returninga przeszedł gre grając łucznikiem. więc da się jak najbardziej.co do łuków to u Valerana można kupić całkiem niezły łuk w pierwszym rozdziale który zadaje 100 obrażeń. broni pod zręczność jest od chuja jak zagrasz napewno większość znajdziesz bez problemu.

= D

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeśli twórca dał radę to nie mam już najmniejszych obaw XD
Uuu, dzięki za poradę na start co do itemów, skorzystam z pewnością :)
Dzięki za szybki odpowiedź :)

Legal

Legal

Użytkownicy
Zryta czacha
posty118
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zryta czacha
Mógłby mi ktoś opisać nowe główne gildie dodane w R2? W co najlepiej w nich pakować, jakie są plusy w danej gildii etc.

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam
Czy ktoś tutaj zainteresował się drogą łotrzyka / łucznika i może powiedzieć mi czy jest on wystarczająco zbuffowany by przejść nim grę xd?
Ps. Jakaś lokalizacja specjalnych broni pod tę drogę xd?
(Nie licząc łuków na które jest quest u Myśliwych)
Spoiler
Jest łuk specjalnie pod tę drogę. Xardas wspomina o nim podczas pierwszej rozmowy. Znajdziesz go w Dolinie starozytnych tam gdzie jest Łza Adanosa

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ej naprawione są te kary? Pobilem w miescie tylko Moe i tego typa z magazynu a i tak musze zaplacic dla Andre 750 zlota za jakiąś rozrobe.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ej naprawione są te kary? Pobilem w miescie tylko Moe i tego typa z magazynu a i tak musze zaplacic dla Andre 750 zlota za jakiąś rozrobe.

Nie grasz na nowym patchu.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram na 0050 i każdego wyciągałem, żeby być  sam na sam w okolice dźwigu portowego a wejścia do kanałów i nie miałem kary. Poza tym po każdej walce idź do Andre.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
A gdzie mozna sprawdzic jaka sie ma wersje?
EDIT: Zmienilo sie wejscie do gildi zlodzieji? Zabilem Atille ale i tak bezi gada ze nie ma odpowiedniego klucza.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A gdzie mozna sprawdzic jaka sie ma wersje?
EDIT: Zmienilo sie wejscie do gildi zlodzieji? Zabilem Atille ale i tak bezi gada ze nie ma odpowiedniego klucza.
Spoiler
Może zablokowali tą ścieżkę do gildii złodziei.
Mi Atylla dał klucz i było cacy.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Chyba bede musial uzyc buga z przemiana w jakiegos potwora.

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam pytanko odnośnie polskiej wersji językowej. Wiem, że polskie napisy powstają, ale ciekawi mnie czy będzie możliwość gry z oryginalnym polskim dubbingiem? No, a tam gdzie dochodzi nowa zawartość byłyby jedynie napisy.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pewnie w plikach trzeba coś usunąć.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie ukończyłem modyfikację i mam dość gothika na dłuższy okres czasu. Jakby ktoś chciał zerknąć na końcowe staty to poniżej zamieszczam link. Grałem na poziomie normalnym.
http://www.fotosik.pl/zdjecie/29593787fc886f56
Chętnie jeszcze dzisiaj odpowiem na krępujące was pytania;)

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
O ja cie pierdo, 93 lvl?  :ohmy:
Ile godzin ci zajęło? Przechodziłeś grę na maxa tzn. poboczniaki, wszystko explorowałeś i wytłukłeś?
Jak z poziomem trudności? Później są jakiekolwiek wyzwania?

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
@Squerol Jako ktoś kto już R2.0 przeszedł dawno mogę Ci odpowiedzieć. W dyskusji jest mój post z podsumowaniem przygody.
Grałem nekromantą na poziomie normalnym i jak mam być szczery na początku było mi ciężko, potem po prostu przechodziłem przez wrogów jak przez masło (Co nie oznacza, że nie było wyzwań bo te były - Ale rzadko). Sam przesiedziałem około 297 godzin - Przechodzenie wszystkiego niemal na maksa, starałem się wytłuc wszystko i zebrać wszystko w pięknym celu wymaksowania postaci.
Podejrzewam, że wyzwanie jest dopiero na trudnym/legendarnym i mam zamiar przejść tą grę właśnie na którymś z nich ale już po polsku, a nie po rosyjsku (Czas wydłużył mi się przez to bo nie zawsze w 100% rozumiałem rosyjskie napisy).
W skrócie : Jeżeli grałeś w czystego R2.1bez polskich patchy (Tylko na czystym spolszczeniu) i był to poziom od normalnego w górę to w R2.0 powinieneś dać sobie radę.

COLORBLIND

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sam przesiedziałem około 297 godzin - Przechodzenie wszystkiego niemal na maksa, starałem się wytłuc wszystko i zebrać wszystko w pięknym celu wymaksowania postaci.
Ło matko bosko! O_O Szykuje się mnóstwo czasu spędzonych przy Returning 2.0, ale właśnie poczekam sobie na spolszczenie.

Podejrzewam, że wyzwanie jest dopiero na trudnym/legendarnym i mam zamiar przejść tą grę właśnie na którymś z nich ale już po polsku, a nie po rosyjsku (Czas wydłużył mi się przez to bo nie zawsze w 100% rozumiałem rosyjskie napisy).
W skrócie : Jeżeli grałeś w czystego R2.1bez polskich patchy (Tylko na czystym spolszczeniu) i był to poziom od normalnego w górę to w R2.0 powinieneś dać sobie radę.
A jak się ma kwestia porównania Returning 1.3 + ReBalance 2.1 i Returning 2.0? Duże są różnice i która wersja moda jest lepsza? No i jak wygląda sprawa, jeśli ktoś nie grał w żadnego Returninga? Można zacząć R 2.0 na hardzie czy jednak lepiej zacząć od normala by poznać cały content i mechaniki?

0 użytkowników
Do góry