Problem z uruchomieniem 3490 4

O temacie

Autor Zawijasek

Zaczęty 16.12.2015 roku

Wyświetleń 3490

Odpowiedzi 4

Zawijasek

Zawijasek

Użytkownicy
Wielki Zawijasek
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wielki Zawijasek
Witam zainstalowałem sobie wersję 1.4.01 ER przez jednego buga... ale nie o tym mowa . Pojawia mi się problem ponieważ gdy odpalam Gothic Starter i chce odpalić gothica pisze mi : ( Nie będe pisał wszystkiego bo trochę to zajmie :P ale napisze końcówkę ) -game:g1_edycjarozszerzona.ini - zlog:5,s

"Nie można odnaleźć określonego pliku"                    Proszę o szybką pomoc bo wypada w gothica zagrać  :lol2:

Fabio

Fabio

The Modders
posty3468
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Witam zainstalowałem sobie wersję 1.4.01 ER przez jednego buga... ale nie o tym mowa . Pojawia mi się problem ponieważ gdy odpalam Gothic Starter i chce odpalić gothica pisze mi : ( Nie będe pisał wszystkiego bo trochę to zajmie :P ale napisze końcówkę ) -game:g1_edycjarozszerzona.ini - zlog:5,s

"Nie można odnaleźć określonego pliku"                    Proszę o szybką pomoc bo wypada w gothica zagrać  :lol2:

Ini edycji rozszerzonej jest w folderze tym samym co Gothicstarter czyli "system"?

Tak w ogóle nie graj w tą wersję, bo to jakieś 4 numerki do tyłu. Poczekaj trochę na lepszą :D

Zawijasek

Zawijasek

Użytkownicy
Wielki Zawijasek
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wielki Zawijasek
Nom , tylko ja właśnie nie mam Ini ER i nie wiem co może pomóc ,najpewniej reinstal ale coś wątpie :/

Post połączony: 2015-12-16, 18:56
A propo tej wersji to bym sobie grał na 1.4.02 ale jest bug w jednej misji dotyczącej dołączenia do OB :P a do jej naprawienia to tylko patch do którego niestety wygasł link :/

Fabio

Fabio

The Modders
posty3468
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ja nadal proponuję poczekać, jednak jeśli nie to jak nie masz takiego pliczku ini to skopiuj z innego moda lub z oryginału go i zmień tylko dane w środku (można to zmeinić notatnikiem). Ogólnie musisz tam zmienić głównie VDF=NAZWAPACZKIZMODEM.mod a świat to chyba nie bo jest ten sam ;)

Zawijasek

Zawijasek

Użytkownicy
Wielki Zawijasek
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wielki Zawijasek
Dobra , trochę pokombinowałem i się udało już wiem w czym był problem . Dzięki za pomoc i miłego grania :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry