O temacie
Autor Varcuz
Zaczęty 18.10.2015 roku
Wyświetleń 33263
Odpowiedzi 79
Draks
Cytat: mrdragothic w 2015-11-24, 22:12Jeśli go dobrze zredukuje i podzieli
Jeśli go dobrze zredukuje i podzieli
Varcuz
kaczka RaveN Studio
Cytat: kaczka w 2015-11-25, 10:53Cytat: mrdragothic w 2015-11-24, 22:12Jeśli go dobrze zredukuje i podzieli A coś ci nie pasuje? to, że ty baranie nie potrafisz nawet edytować 3ds świata i go połączyć, to wyobraź sobie, że są osoby, które z tym nie mają mniejszego problemu.
Paradoxal
A coś ci nie pasuje? to, że ty baranie nie potrafisz nawet edytować 3ds świata i go połączyć, to wyobraź sobie, że są osoby, które z tym nie mają mniejszego problemu.
Mark56 Moderator
Vanarius Riquer Team
Nowy świat, prezentuje się owiele lepszy niż poprzedni
Fabio The Modders
Powiem szczerze, że gothic 1 jest moją ulubioną częścią, było to według mnie najlepsza część pod względem fabuły jak i niesamowitego klimatowi, więc postanowiłem zrobić świat w stylu gothic 1
Propsuje za nowy model świata ale minus ci sie należy za te tekstury z g1 i DX11. Odradzam tych obu rzeczy, skoro robisz moda do g2 to nie używaj tekstur z g1 bo kiepsko sie to prezentuje, już był taki mod Insygnia i on imo wypadł lipnie. Bo o ile teren wygląda fajnie to w mieście te tekstury psują nawet najlepszy model.Przedstaw jakiś filmik z tego zena
Cytat: ShadowAssassin w 2015-11-29, 18:26Propsuje za nowy model świata ale minus ci sie należy za te tekstury z g1 i DX11. Odradzam tych obu rzeczy, skoro robisz moda do g2 to nie używaj tekstur z g1 bo kiepsko sie to prezentuje, już był taki mod Insygnia i on imo wypadł lipnie. Bo o ile teren wygląda fajnie to w mieście te tekstury psują nawet najlepszy model.Przedstaw jakiś filmik z tego zena Chętnie bym wzucił jakiś filmik, ale z moim łączem internetowym rok bym wzucał 5 minutowy filmik . Co do tekstur jak "zdobedę" jakieś posujące to zmienienie ich to kilka minut jeśli chodzi o sam teren, bo z budynkami będzie troche dłuzej
gothic1210 Gość
Chłopie było brać udział w Dniu Screena!