O temacie
Autor Splash
Zaczęty 20.09.2015 roku
Wyświetleń 414579
Odpowiedzi 722
SparrowJacek
Abaddon
Necro59
patrxow
ares85
Keldorn
Witam wszystkich.Mam takie pytanie, czy tutajhttps://github.com/degenerated1123/GD3D11/tree/master/PreviewBuilds znajdują się najnowsze wersje?Mam również taki problem w Gothicu 1 instaluje wszystko wg intrukcji:Najpierw samego GothicaPlayerKita 1.o8kSystemPacka 1.6GD3D11_PreviewReleaseG1Gothic się uruchamia, wszystko ładnie działa cienie, woda, itd.. Problem występuję gdy próbuje użyć teleportu, gra się zacina i nie można nic zrobić (bez DX11 działa normalnie)
podkopek
Proszę Was ludzie, kto ma na dysku ten texturepack co pokazał @LittlePsycho niech go wrzuci na inny hosting, bo yan nie działa!! D:
A ja mam problem wgl z zainstalowaniem DX 11 do G1. Albo błędy wyskakują, albo mam niewidoczny dziennik oraz statystkyki bohatera
Ward
Siemekk Złote Wrota
argen
blackero
Czy jest możliwość zablokowania fps w tym modzie(niestety mam średnio 100-170 przez co się trochę tnie)?Dodatkowo karta jest wykorzystywana w 100% i po pół godzinie grania komputer się wyłącza.Z innymi grami nie mam problemu takimi jak ark survival,batman(chodź ark wykorzystywał kartę w 100%) itd..Specyfikacja:gtx 1060 6gb paliti5 4470ram 8gbzasilacz corsair 450w
Juraszka
gothic1210 Gość