[G2] L'HIVER Edition 0.9.3 PL 304527 436

O temacie

Autor bgb

Zaczęty 23.07.2015 roku

Wyświetleń 304527

Odpowiedzi 436

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Poda ktoś linka do najnowszej wersji L'hiver rosyjskiej?
Już nie ważne...

DarthWojt

DarthWojt

Użytkownicy
posty135
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fajnie gdyby w przyszłości do moda został dodany wybór poziomu trudności. Tak co najmniej 4 poziomy, ostatni hardcore. :D

Paranor

Paranor

Użytkownicy
posty15
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś czemu nie moge pobrać rosyjskiego LHivera 0.9.5 z Yadexa, ciągle wyskakuje błąd.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Zmień przeglądarkę może, jeszcze kilka dni temu bez problemów ściągałem.

Paranor

Paranor

Użytkownicy
posty15
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie odpowiada na chromie firefoxie i internet explorerze.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Zostala opera, z której sam sciagalem :D

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś czemu nie moge pobrać rosyjskiego LHivera 0.9.5 z Yadexa, ciągle wyskakuje błąd.
Też mam podobny problem z Yandexem właściwie na wszystkich przeglądarkach jakich próbowałem. O dziwo na innym komputerze mogłem pobierać bez problemu...
Tutaj masz alternatywny download Lhivera (linki są po prawej): https://gothicdb.pw/mods/102/

Paranor

Paranor

Użytkownicy
posty15
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dozgodne dzięki. Testujem.

Vinetue

Vinetue

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pany... mam problem. Nie wiem czego to jest wina, próbowałem odinstalować i zainstalować ponownie Lhivera (0.93) jak i Gothica 2 NK.

Wszystko wygląda tak:
Gra się uruchamia (ładny nowy startup), wczytuje mi, i wszystko jest ok, ale wszędzie pełno jest tekstur które prawdopodobnie nie zostały usunięte z ich pierwotnego miejsca... np. na drodze do tej twierdzy paladynów w Khorinis pełno mam wnętrz budynków (półki, łóżka, kuchenki, i inee pierdoły), ale bez ścian budynków...
Tak samo jest z okrętem paladynów... okręt stoi pusty w nowym miejscu, a pierdoły które tam były są na różnych wysokościach nad wodą zaraz obok tego rybaka co mieszka w Khorinis... a paladyni wychodzą na to wszystko i skaczą jak psychopaci co chwilę... i zwyczajnie sobie pływają... Tak samo w dzielnicy portowej tak gdzie możemy się pojedynkować z tym facetem któremu mamy oddać miecz... wnętrze budynku (chyba gospody) ale bez ścian...

To wszystko niszczy moją przyjemność z gry :P

P.S. Poza tymi teksturami wszystko jest okay

Takie cuś...
Spoiler

A tutaj najlepsze miejsce w Khorinis żeby połowić sobie... paladynów...
Spoiler
(tam po lewej sobie pływają... mój bezimiesung s5 robi złe zdjęcia jak jest zła pogoda)

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Może jakiś inny mod odpalasz? graj przez Gothic2.exe

Vinetue

Vinetue

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Odpalam prosto z katalogu z grą... (zainstalowałem potem Gothica 2 NK po raz drugi na drugim dysku i podmieniło mi to skrót na pulpicie, i ze skrótu odpala mi czystego Gothica...)
I w jakim innym modzie jest ten zamek w Khorinis ?
I do tego cała reszta się zgadza...

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Typowy problem przy graniu w tego moda na zapisach ze zwyklego gothica nk. Pisałem o tym w pierwszym poście:
By uniknąć różnych dziwnych problemów zawsze zalecana jest nowa gra, w przypadku zainstalowania nowej wersji moda.

Vinetue

Vinetue

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czytałem kilkanaście postów w pierwszym temacie (a ilość stron mnie przeraziła), i nie dopatrzyłem się niczego na ten temat, aczkolwiek niczego nie zarzucam bo nie czytałem dokładnie :P

Spędziłem przed kompem chyba ze cztery dni szukając czegoś na temat modów i innych pierdół do Gothica i po prostu miałem już dość tych małych.. no tych.. ah, literek... tych zasrańców xD

Tak więc z braku laku założyłem konto tylko żeby podzielić się moim problemem :D

Dzięki za szybką odpowiedź, równie szybko włączam Gothica  :ok:

Post połączony: 2016-06-14, 01:21
Dobra Pany... wszystko działa :P

Jestem pozytywnie zaskoczony, zawsze gdy coś instaluje mam jakiś problem... to jakiś error launchera, błędy rejestrów nie do naprawy, błędy instalacji (mimo że instaluje po milion razy)... byłem w szoku gdy użyłem opcji Nowa Gra i wszystko działało ok :D

Starkyyyn

Starkyyyn

Użytkownicy
posty5
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Tłumaczy ktoś L'Hivera 0.9.5?

Matteo1991

Matteo1991

Użytkownicy
posty9
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
L'Hiver Edition 0.9.5, perfectly translated from Russian to English, is out. Check it out here.
http://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1450267-Release-L-Hiver-Edition-ENG-0-9-5

If any Poles has a good knowledge of English, he/she could do the job.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Tłumaczy ktoś L'Hivera 0.9.5?

My zamierzamy następną wersję, która wyjdzie niedługo.

Martwy

Martwy

Użytkownicy
posty44
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba sto razy się ktoś pytał. Ale oczywiście nikt nie odpisał. Jak zmienić twarz na tą z gothica 2nk?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Podmień texturę z pomocą programu Goman :) Podmieniasz w pliku z Lhiverem.vdf

Martwy

Martwy

Użytkownicy
posty44
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie. Będą nowe wersje tego moda po pl btw?

A i jak zmienić koszt punktów nauki z 10 na 5 za +5 do danej umiejętności bo 10 to za dużo na początku gry.

Martwy

Martwy

Użytkownicy
posty44
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sry za bump, ale mam poważnego buga. Wczytywałem grę i wywaliło mnie do pulpitu, odpalam gre i wczytam tego samego sejwa, zapisuje moje 2 pliki zapisu, gine wczytuje gre ponownie i jeb nie ma nikogo. Wszystko mi znikło zostali mało istotni ludzie, większość ważnych npc znikło. Wszystkie moby co do jednego tak samo. Da się to jakąś naprawić?

0 użytkowników
Do góry