No po prostu łał, rozumiem jakby MD nie potrafił zrozumieć tak jasnego przekazu, ale że jest jeszcze jakaś grupa osób, która naprawdę nie czai, że grafika CGI w trailerze Elexe nie umywa rąk do np. samej gry Witcher, ale i tak jest lepsza od prezentowanej gry (Elex). Mam nadzieję, że już jasno dałem do zrozumienia co mam na myśli mniej ogarniętym.
W takim razie może zacznij od siebie, jeśli chcesz być zrozumianym? Bo co można wywnioskować z poniższej wymiany zdań?
Zwiastun względnie spoko, szkoda tylko, że grafika nie będzie tak wyglądać jak w zwiastunie.
Przecież w 90% grach grafika jest gorsza niż w trailerach
Ale nie aż tak.
Tylko tyle, że wg ciebie innych grach przepaść między CGI a grafiką w grze nie jest tak duża jak w ELEX. I co to ma być: "nie umywa rąk"? Jak już chciałeś zabłysnąć to powinieneś napisać "nie umywa się". I serio? Jest to ktoś w stanie rozszyfrować? - "grafika CGI w trailerze Elexe nie umywa rąk do np. samej gry Witcher, ale i tak jest lepsza od prezentowanej gry (Elex)." Wychodzi na to, że wg ciebie grafika CGI w trailerze ELEX jest gorsza od np. samej gry Witcher (której części?), ale i tak jest lepsza od prezentowanej gry. No, łał. Cóż za odkrycie, że grafika w CGI jest lepsza od samej gry. To chciałem przekazać przytaczając powyższe CGI z Wiedźminów.
nie wiem jak z mocą komputerów które macie, ale w założeniu gameplaye (edit: nawet nie odnoszę się do renderowanych filmów bo to zupełnie inna kategoria i dzięki temu wysoka jakość) odpalane są na co tam najmocniejszego w firmie mają. prawdopodobnie elex na większości kompów na forum będzie wyglądał tak lub niewiele lepiej xd
To nie wiem co masz za kompa, bo ja mam
»Procesor Intel Core i5-6400, 2.7GHz
»Karta graficzna XFX Radeon RX 480 GTR 8GB
»Płyta główna Gigabyte GA-B150M-D3H
»Pamięć Corsair Vengeance LPX DDR4, 16GB(2x8GB), 2133MHz
»Dysk SSD GoodRam Iridium Pro 240GB
»Dysk HDD Toshiba P300 1TB
»Zasilacz SilentiumPC Vero M1 600W 80Plus
A i na wcześniejszym kompie z Athlon XII 3 GHz, GTS 450 i 4 GB grało się w Wiedźmina 3 na średnich... Zapewne ELEX będzie miał niewiele wyższe wymagania od Risena 3 w Edycji Rozszerzonej.