ELEX 588688 1525

O temacie

Autor Kelten

Zaczęty 30.06.2015 roku

Wyświetleń 588688

Odpowiedzi 1525

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
"Elex" ma oficjalnie starczyć na 60 godzin rozgrywki. Ponadto uzyskamy możliwość rekrutacji 8 fabularnych towarzyszy, na bieżąco towarzyszyć może nam jeden. Wzorem Dragon Age czy Mass Effecta będziemy również mogli nawiązywać romanse z towarzyszami.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
"Elex" ma oficjalnie starczyć na 60 godzin rozgrywki. Ponadto uzyskamy możliwość rekrutacji 8 fabularnych towarzyszy, na bieżąco towarzyszyć może nam jeden. Wzorem Dragon Age czy Mass Effecta będziemy również mogli nawiązywać romanse z towarzyszami.

Ciekawe czy seksik będzie :)

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)

Kelten

ELEX
Drętwo jak w Arcanii, znowu będziemy się ślizgać po podłożu niczym Zbigniew Bródka.

Frizbick
  • Gość
Drętwo jak w Arcanii, znowu będziemy się ślizgać po podłożu niczym Zbigniew Bródka.
Co konkretnie masz na myśli? Nie grałem w Arcanię ani nie wiem, kim jest Zbigniew Bródka i chyba nie rozumiem porównania.

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Ciekawe czy seksik będzie :)

Nie wiem czy piranie są gotowe na takie zmiany :F (wypracowywały ten swój 'system' od Gothica 3, aż po Risen 3). Możliwe, że dadzą to w formie EASTER-EGGA (dialog Gothic Sequel z córką Rhobara xD).

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurwa !!! Jak wyjmujemy miecz to z pleców znika granatnik, jak wyjmujemy granatnik to znika miecz, to już w gothicu visuale broni były non stop bez taki "strasznych" zagrywek. Wielkie roboty zamiast strzelać do gracza się "paczą" i tyle to samo ci "żołnierze naćpani elexem". Dwoma ciachnięciami mieczem załatwiamy człowieka, mecha 4 .... super poziom trudności. Igły na świerkach wyglądają jak warstwa plasteliny.

Plusy: fajne pancerze, bieganie z plecakiem i takie płynne poruszanie powinno sprawiać mnóstwo frajdy,

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Co konkretnie masz na myśli? Nie grałem w Arcanię ani nie wiem, kim jest Zbigniew Bródka i chyba nie rozumiem porównania.

To łyżwiarz.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=WdWRRdcDfYs

Oni coś tam w ogóle robią z tą grą czy już na DLC się skupiają? Animacje dalej takie same, modele postaci dalej sprzed 10 lat itp itd do tego ta okropna woda :C

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jurigag Kilka postów wyżej już to zamieściłem :).

https://www.youtube.com/watch?v=WdWRRdcDfYs

Oni coś tam w ogóle robią z tą grą czy już na DLC się skupiają? Animacje dalej takie same, modele postaci dalej sprzed 10 lat itp itd do tego ta okropna woda :C

i te twarze, przerażają mnie!

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Nikt wam nie każe grać w elexa  :pokerface:

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
A gdzie ja napisałem że będę w niego grał? Śmieję się z tego że wydają nowe filmy gdzie pokazują tą kaszanę, najważniejsze rzeczy zjebane, co z tego jak historia i fabuła nawet będą wyjebane w kosmos jak rozgrywke i gameplay to wszystko zniszczy i kiepski system walki? Dzisiaj to system walki i gameplay jest najbardziej istotnym elementem gry w grach RPG i tyle.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Dzisiaj to system walki i gameplay jest najbardziej istotnym elementem gry w grach RPG i tyle.

Co jeszcze? Może grafika i inne pierdoły? Nie. W grach RPG od zawsze najważniejsza była fabuła i klimat. Potem system walki i grafika. Najlepszym przykładem jest wiedźmin. Domyślam się, że nie wszyscy grali w W1, z uwagi na przeciętną grafikę i "dziwny" system walki, a nie biorą pod uwagę świetnej fabuły.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
kiedy premiera tego cuda?

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Nie jest tragicznie, ale jakoś nie moge połączyć tarcz, mechów, karabinów plazmowych i toporów :D Wyglada to tak jakby nie mieli kompletnie pomyslu na uniwersum i skleili doslownie wszystko.
No i dochodzi cena tej gry... Troche duzo jak na gre, która nie jest AAA.

Mozna tez uslyszec standardowe obietnice tworcow odnosnie ekranow ladowania, wydajnosci itp. Czyli nic nie zmienia sie od Gothic 3 :D

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mimo wszystko wierzę, że może czymś nas zaskoczą :D.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
czymś
czymś xD i oto powstała nowa religia elex

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
No i dochodzi cena tej gry... Troche duzo jak na gre, która nie jest AAA
Poczekaj az stanieje, teraz taki risen 2 jest naprawde tani :)

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Poczekaj az stanieje, teraz taki risen 2 jest naprawde tani :)
ma czekać 5 lat żeby staniała?  :lol2:

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
@up

For sure. Przecież promocje na steamie, gogu czy innym g2a to nie istnieją prawda? xD

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
No i dochodzi cena tej gry... Troche duzo jak na gre, która nie jest AAA

PirateBay, RG Mechanics, SkidRow, Codex, mówi to panu coś?

Ja na pewno złamanego grosza na "to to" nie wydam dopóki porządnie jej nie przegram. Później zobaczymy, się okaże.

0 użytkowników
Do góry