ELEX 585898 1525

O temacie

Autor Kelten

Zaczęty 30.06.2015 roku

Wyświetleń 585898

Odpowiedzi 1525

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Biorąc pod uwagę, że taki syf powstaje tylko tu powracam do propozycji....ci którzy mają na celu tylko hejtować Elex niech tu nie wchodzą, zrobi się spokojniej.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
W pierdoleniu farmazonów, chodzi mi tylko i wyłącznie o to, że kreujesz się na jakiegoś znawcę i krytyka gier komputerowych, który został naznaczony i ma dostęp do jedynej i właściwej prawdy. Mam wrażenie, że każdą grę Bethesdy skazujesz z góry na porażkę, równocześnie krytykując ludzi, którzy to samo robią z Elexem. Trochę hipokryzja.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
W życiu nie zamierzałem robić z siebie kogoś takiego. Kompletnie nie widzę też różnicy w moim pisaniu a reszty forum..

Na Bethesdw zacząłem wrzucać głównie z powodu właśnie takiego hejtu na Elex (dla niekumatych, zacząłem ich tak głośno krytykować a nie wtedy dopiero ukształtowała się moja opinia o tym studiu).

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
To prawda, że część forum też tak pisze, co Cię nie usprawiedliwia, ja akurat podałem Ciebie za przykład, bo pisałeś na świeżo, gdyby przeglądnąć temat od początku, to pewnie by można takich kwiatków kilkanaście znaleźć. A jeśli chodzi o Bethesadę, to można ich lubić lub nie, ale według mnie robią gry, które nie są złe i są wbrew pozorom dość oryginalne.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
jesteście niezmordowani xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
@Kazzmir to jeden z użytkowników który często nie wnosi nic do dyskusji, ale jego komentarze są mimo wszystko trafne.

Dajmy spokój z hejtami, wyzwiskami. Ograniczmy ten temat do komentowania nowości o Elex bo zaraz zaczniemy kolejne 20 stron rozmów o Betheście i ttym jak W3 to wszystko miażdży ( ;) )

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
poczekajmy na tego elexa a po premierze będziemy mogli albo jechać po nim jak po burej suce albo zachwycać się... obiektywnie.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Bo miażdzy hehe.

No ale okej, wróćmy do rozmów o Elex, ma on mieć cenę chyba pełnej gry AAA tj 50-60$. Także lekkie ich pojebało imho. Przecież z gameplayów ta gra wygląda fatalnie i wołanie o to pełnej ceny to przesada, 30-40$ jeszcze spoko, ale płacić 120-140 zł no to podziękuję bardzo. Jeszcze jakby były narzędzia modderskie to by jeszcze dało się to przeżyć bo fani by naprawili całą grę i wszystko co PB zjebie.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

ELEX
#808 2016-12-13, 23:52(Ostatnia zmiana: 2016-12-14, 00:03)
50-60$
potwierdzone? 79-99 zeta OK ale do 60 dolarów? kurwa jebać ich, nakurwiamy xD

wariactwo.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
@Jurigag Czy ty widzisz chociaz jakas zalete elexa? xD.  Takiego narzekacza to juz dawno nie widzialem xd

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Tak - dzięki niemu mam nadzieje upadnie to studio bo kupi go bardzo mało osób i nie będą mieli kasy na dalsze działanie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

ELEX
#812 2016-12-14, 08:17(Ostatnia zmiana: 2016-12-14, 08:25)
Jurigag jest niesamowity. Zgadza się ze słowami Kuby, że juz nie bedzie hejtował gry po czym mówi, że PB pojebało i zaczyna gre hejtować :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Toż nawet ja nie jestem tak jebniety......... prawda? :F

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Przecież to była ewidentna ironia ze strony Jurigaga, wątpię aby naprawde sądził, że ktoś będzie to kontynuował.

A jeśli nie to raz się zgodzę.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

ELEX
#814 2016-12-14, 17:30(Ostatnia zmiana: 2016-12-15, 17:10)
Tak - dzięki niemu mam nadzieje upadnie to studio bo kupi go bardzo mało osób i nie będą mieli kasy na dalsze działanie.
Nie ma to jak życzyć upadku studia, gdy jest masa graczy którzy nadal lubia grac  w ich gry, polaczek roku normalnie

Jak komuś nie podoba coś, to niech nie gra w te gry.

Wydane gry > 0 gier

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
28 lutego wychodzi Torment: Tides of Numenera z racji tego, że ELEX też ma wyjść w podobnym terminie będziemy mogli porównać światy przedstawione w produkcjach. W obu mamy zbliżony setting. Oczywiście są to różne gry, ale otoczone jakie będzie nam dane poznawać grając ma wiele podobieństw. Zobaczymy kto lepiej sobie poradzi z tym trudnym połączeniem technologi i fantasy.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Gracze GryOnline wybrali Elex jako drugą najbardziej wyczekiwaną grę :D

@Jakub91 przecież powiedziano, że Elex wyjdzie na wiosnę, raczej bliżej lata, więc później niż Torment.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Gracze GryOnline wybrali Elex jako drugą najbardziej wyczekiwaną grę :D

druga najbardziej oczekiwana - pierwsza największym rozczarowaniem?

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Biorąc pod uwag gust użytkowników GoL możemy się spodziewać crapa :D

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Biorąc pod uwag gust użytkowników GoL możemy się spodziewać crapa :D
Tu nie chodzi o gust tylko o fanboystwo danej gry.

Czy to bylby fallout 4, dragon age 3, mass efect czy pillars of eternity albo dark souls wiekszosc komentarzy to pozytywne jak ich gra jest zajebista.

Komentarzy z wadami i zaletami jest bardzo malo. (Chociaz przy takim dragon age 2 bylo bardzo negatywnych opini :D )

0 użytkowników
Do góry