Assassin's Creed: Syndykat 29191 94

O temacie

Autor Werewolf

Zaczęty 8.05.2015 roku

Wyświetleń 29191

Odpowiedzi 94

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Dyniek akurat w Rev Ezio był najlepiej pokazany nie jak maszyna do zabijania bez skrupułów  z obrzydliwie nudzącym motywem zemsty w tle ( wtedy to było ciekawe teraz z perspektywy czasu wieje nuda jak skurwysyn )

Edek od początku był kreowany na skurwysyna wyjebane na każda liczy się tylko kasa jeśli ktoś był przydatny w osiągnięciu tego celu to żył bo pomagał lub żył bo miał jeszcze info dla bohatera, wiadomo ze pod koneic gry musiała nastąpić metamorfoza chociaz gdyby nie nastąpiła to chuj wie może było by nawet ciekawiej.

Nie wiem jak pozna porównywać Shay do Connora może gdzie tam ideologia podobna ale kurwa Connor to była ciapowata pizda ogólnie największa pomyłka jaka powstała w ubishicie

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Cały AC3 to była w sumie jedna, wielka pomyłka :|

A indianin jako asassyn, bez komentarza  :pokerface:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wlasnie indianin jako Assassyn mi sie podobal, motyw bardzo. Zjebali za to po calosci jego charakter tą bezpłciowością i pizdowatością.

I nie, Shay nie jest taki sam bezpłciowy. Jest zajebisty, w każdym jego zdaniu, słowie czuć charyzme i siłe :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Według plotek twórcy tym obrazkiem chcą powiedzieć, że wracają do klasyków.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Według plotek twórcy tym obrazkiem chcą powiedzieć, że wracają do klasyków.

Nie wiem jak można rozumieć słowo "klasyk", skoro oni tak jak ci od CoD'a co roku szykują klasyk a wychodzi albo jakaś odległa przyszłość albo #chujwiecojeszcze. Takie plotki są chujowe, zresztą nie wiem co obrazek miałby sugerować konkretnego. To tak jak z ACII i Unity. To co jest w Unity znane jest z II = przejadło się (głównie motyw śmierci ojca i tak dalej...)

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Wrócą do klasyków jak zrobią AC w ziemi świętej  :ok:

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
To co jest w Unity znane jest z II = przejadło się
Bo to jest właśnie dylemat twórców wieloczęściowych gier. Z jednej strony, gracze boją się innowacji i wolą sprawdzone mechaniki, z drugiej, krytykują jeśli gra zbyt mało zmienia pomiędzy częściami.

Patrząc na ten temat, nie rozumiem tego co napisał Werewolf że temat ma dotyczyć nowej części, jak na razie większość tematu poświęcona jest porównywaniu, oficjalnie jeszcze niezapowiedzianej, gry do poprzedniczek.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wrócą do klasyków jak zrobią AC w ziemi świętej 
Nie.

Post połączony: 2015-05-12, 08:23
Cytat: Fabiosek w Wczoraj o 23:00To co jest w Unity znane jest z II = przejadło się Bo to jest właśnie dylemat twórców wieloczęściowych gier. Z jednej strony, gracze boją się innowacji i wolą sprawdzone mechaniki, z drugiej, krytykują jeśli gra zbyt mało zmienia pomiędzy częściami.

Patrząc na ten temat, nie rozumiem tego co napisał Werewolf że temat ma dotyczyć nowej części, jak na razie większość tematu poświęcona jest porównywaniu, oficjalnie jeszcze niezapowiedzianej, gry do poprzedniczek.
To juz nie moja wina, co kto tu pisze. Ja tu umieszczam informacje, plotki i wszelkie rzeczy typu obrazek opublikowany przez ubisoft, dotyczące najnowszej części.

KOMPUTER:
Spoiler

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Uzasadnij swoją wypowiedz jakoby powrót do innych czasów miałby być powrotem klasyka. Bo narazie to jest tylko "ja wole czekoladowe bo jest smaczniejsze i chuj, jest smaczniejsze, nie obchodzi mnie, że tobie smakuje bardziej waniliowe".

KOMPUTER:
Spoiler

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Nie wiem co dla ciebie znaczy powrót do ,,klasyki'' ale dla mnie znaczy, zamiast robienia jakiś piratów i indianów, to wrócenie, gdy był klasyczny zakon znany nam z AC 1 i prawdziwego asassyna. 

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Ja bym nawet nadrobił sobie zaległości w tej serii, ale Ubisoft mi nie ułatwia zadania - nie dość, że wydają tych gier na kilogramy to jeszcze jak chcę zagrać w AC2 to muszę stworzyć konto w Uplayu i zainstalować sobie kolejną aplikację szpiegowską na dysku.

Popisuje się ciągle menda jedna...

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie wiem co dla ciebie znaczy powrót do ,,klasyki'' ale dla mnie znaczy, zamiast robienia jakiś piratów i indianów, to wrócenie, gdy był klasyczny zakon znany nam z AC 1 i prawdziwego asassyna. 
Jedno nie wyklucza drugiego mój drogi, a AC IV Black Flag jest notowany najlepsza częścią z serii AC zaraz po części drugiej. Klasyczny zakon z AC 1 jak najbardziej, prawdziwy assassyn - zabójca a nie maszyna do zabijania - jak najbardziej, ale do tego nie jest konieczny powrót do czasów krucjat.

Ja bym nawet nadrobił sobie zaległości w tej serii, ale Ubisoft mi nie ułatwia zadania - nie dość, że wydają tych gier na kilogramy to jeszcze jak chcę zagrać w AC2 to muszę stworzyć konto w Uplayu i zainstalować sobie kolejną aplikację szpiegowską na dysku.
Tak, rzeczywiscie dziwne, że w czasach steamów, originów, gog i innych istnieje cos takiego jak Uplay :F

KOMPUTER:
Spoiler

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

I tutaj + dla konsol.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
bo konsola uplaya nie wymaga tez wymaga

Dyniek powrot do klasyki to powrot do schematów gameplay z AC1 to czy to będą statki Indianie czy kurwa kuba rozpruwacz niema znaczenia.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
powrot do klasyki to powrot do schematów gameplay z AC1 to czy to będą statki Indianie czy kurwa kuba rozpruwacz niema znaczenia.
No właśnie MA znaczenie, bo w AC 1 bractwo asassynów było najbardziej rozwinięte i motyw prawdziwego asassyna, jeszcze AC BH i AC RV też trzymał w miarę poziom, potem im dalej w las, tym motyw asassyna coraz zanikał. W AC U nie grałem, więc nie wiem jak tam jest.

Jak tego widzicie to wam współczuje :|

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Fabio
The Modders

Assassin's Creed: Syndykat
#36 2015-05-12, 19:28(Ostatnia zmiana: 2015-05-12, 19:36)
bo konsola uplaya nie wymaga tez wymaga

Dyniek powrot do klasyki to powrot do schematów gameplay z AC1 to czy to będą statki Indianie czy kurwa kuba rozpruwacz niema znaczenia.

Uwierz, że nie wymaga :P

Info:

1. Granie w AC:Syndykat dwiema postaciami, w dodatku jedna to kobieta. Oby nie była tak chujowa jak Aveline: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=91778

2. Kilka skinów i informacji:  http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=10463

Dla was matołki @Werewolf i @Tizgar jeśli myślicie, że gra powróci na 'stare tory' to musicie poczekać tak może z 5 lat, bo temu bliżej będzie do Gta/Mafii czy czegoś tego typu niż bractwa asasynów.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Matołkiem to jesteś ty ale to nic nowego i gdzie ci pisałem ze chce aby do czego wracali ? nigdzie nie pisałem mam to w dupie jak to zrobią bo pewnie spierdolą optymalizacje i tyle mnie będzie cała gra obchodzić :p

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=d-D8K3TnQSQ

Matołkiem to jesteś ty ale to nic nowego i gdzie ci pisałem ze chce aby do czego wracali ? nigdzie nie pisałem mam to w dupie jak to zrobią bo pewnie spierdolą optymalizacje i tyle mnie będzie cała gra obchodzić :p
Ale w Unity juz jest dobra :|

Cytat: Tizgar w Dzisiaj o 16:59bo konsola uplaya nie wymaga tez wymaga

Uwierz, że nie wymaga

Info:

1. Granie w AC:Syndykat dwiema postaciami, w dodatku jedna to kobieta. Oby nie była tak chujowa jak Aveline: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=91778

2. Kilka skinów i informacji:  http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=10463

Dla was matołki @Werewolf i @Tizgar jeśli myślicie, że gra powróci na 'stare tory' to musicie poczekać tak może z 5 lat, bo temu bliżej będzie do Gta/Mafii czy czegoś tego typu niż bractwa asasynów.
Też nie napisalem, że chce, aby wrócili, albo zeby to w ogole było dobre. Napisalem, dając obrazek twórców, że chcą nam coś powiedzieć. Jak dla mnie wszystkie części od AC: Revelations są coraz lepsze.

KOMPUTER:
Spoiler

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Werewolf, bo ciebie łatwo zadowolić. 

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry