O temacie
Autor Werewolf
Zaczęty 8.05.2015 roku
Wyświetleń 29191
Odpowiedzi 94
Tizgar
Maciej
Werewolf
Fabio The Modders
Według plotek twórcy tym obrazkiem chcą powiedzieć, że wracają do klasyków.
Sawik
To co jest w Unity znane jest z II = przejadło się
Wrócą do klasyków jak zrobią AC w ziemi świętej
Cytat: Fabiosek w Wczoraj o 23:00To co jest w Unity znane jest z II = przejadło się Bo to jest właśnie dylemat twórców wieloczęściowych gier. Z jednej strony, gracze boją się innowacji i wolą sprawdzone mechaniki, z drugiej, krytykują jeśli gra zbyt mało zmienia pomiędzy częściami.Patrząc na ten temat, nie rozumiem tego co napisał Werewolf że temat ma dotyczyć nowej części, jak na razie większość tematu poświęcona jest porównywaniu, oficjalnie jeszcze niezapowiedzianej, gry do poprzedniczek.
Nie.
mgr Fartuess
Nie wiem co dla ciebie znaczy powrót do ,,klasyki'' ale dla mnie znaczy, zamiast robienia jakiś piratów i indianów, to wrócenie, gdy był klasyczny zakon znany nam z AC 1 i prawdziwego asassyna.
Ja bym nawet nadrobił sobie zaległości w tej serii, ale Ubisoft mi nie ułatwia zadania - nie dość, że wydają tych gier na kilogramy to jeszcze jak chcę zagrać w AC2 to muszę stworzyć konto w Uplayu i zainstalować sobie kolejną aplikację szpiegowską na dysku.
powrot do klasyki to powrot do schematów gameplay z AC1 to czy to będą statki Indianie czy kurwa kuba rozpruwacz niema znaczenia.
bo konsola uplaya nie wymaga tez wymaga Dyniek powrot do klasyki to powrot do schematów gameplay z AC1 to czy to będą statki Indianie czy kurwa kuba rozpruwacz niema znaczenia.
Matołkiem to jesteś ty ale to nic nowego i gdzie ci pisałem ze chce aby do czego wracali ? nigdzie nie pisałem mam to w dupie jak to zrobią bo pewnie spierdolą optymalizacje i tyle mnie będzie cała gra obchodzić :p
Cytat: Tizgar w Dzisiaj o 16:59bo konsola uplaya nie wymaga tez wymaga Dyniek powrot do klasyki to powrot do schematów gameplay z AC1 to czy to będą statki Indianie czy kurwa kuba rozpruwacz niema znaczenia.Uwierz, że nie wymaga Info:1. Granie w AC:Syndykat dwiema postaciami, w dodatku jedna to kobieta. Oby nie była tak chujowa jak Aveline: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=917782. Kilka skinów i informacji: http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=10463Dla was matołki @Werewolf i @Tizgar jeśli myślicie, że gra powróci na 'stare tory' to musicie poczekać tak może z 5 lat, bo temu bliżej będzie do Gta/Mafii czy czegoś tego typu niż bractwa asasynów.