Z tego co wiem Outlander niedlugo wprowadzi, ze bedzie to jedyna opcja dostania sie do Starego Obozu - nie od razu cień, a kopacz wpierw.
Hm, masz jakieś info spoza oficjalnych postów na forum ;>? Bo jeśli mnie pamieć nie myli to dyskusja o tym była i wielu userów zgodziło się że byłby to dobry pomysł (ba, sam wallposta o tym walnąłem:
http://themodders.org/index.php?topic=18318.msg1195803#msg1195803 ) ale Outlander nie ustosunkował się do tego oficjalnie więc póki co to tylko nasze pobożne propozycje

Poza tym w obecnej wersji jeszcze te alternatywy istnieją ;)
Temat do zamknięcia/usunięcia
Ojjj, nie martw się, jak będzie wyczerpany to i na pewno wielki O zamknie, póki co niech będzie - nazwa jest tak ogólna że zawsze się coś znajdzie co by pasowało.
I tak np ja mam pytanko - w sali w jakiej Gomez zbija bąki jest skrzynia, klucz ma właśnie Gomez czyli możemy ja otworzyć dopiero gdy wrócimy do SO po zamknieciu bram przez runę z wieży Xardasa. W skrzyni jest zbroja magnata ale... ale wtedy kiedy zabijemy już Gomeza Stone ulepsza nam zbroje runiczną z jaką przyszlismy zaś zbroja runiczna>zbroja magnata... teraz główne pytanko - na co nam ta zbroja w takim razie

?