Stary Obóz - jakieś dziwne pytania 4225 8

O temacie

Autor Dawipir

Zaczęty 16.04.2015 roku

Wyświetleń 4225

Odpowiedzi 8

Dawipir

Dawipir

Użytkownicy
Dyktator
posty157
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Dyktator
Witam, ściągnąłem sobie niedawno ER i mam pewne pytanie dotyczące Starego Obozu.
A mianowicie bardzo lubię Stary Obóz, ale grałem nim już z 6 razy w zwykłym Gothicu....
Tutaj pojawia się pytanie - czy w Edycji Rozszerzonej są nowe zadania również dla Starego Obozu?
Np. będzie zadanie polegające na atak na obóz bandytów?
Wiem że będzie atak na wolną kopalnię ale czy będą prócz tego jakieś inne?
Bo jeżeli nie będzie tępienia bandytów lub jakieś inne rzeczy, to zagram albo Bandziorami, albo Sektą.

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
Spamer, hejter, męczydupa
posty187
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Spamer, hejter, męczydupa
Zacznijmy od tego że możesz zostać kopaczem i potem z kopacza awansować na cienia więc masz nową, alternatywną drogę dołączenia. Poza tym znajdzie się queścik czy trzy więc możesz swobodnie zacząć grę SO (osobiście nigdy ich nie lubiłem, te ich czerwone zbroje... wolę niebieski :P)

Dawipir

Dawipir

Użytkownicy
Dyktator
posty157
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Dyktator
(osobiście nigdy ich nie lubiłem, te ich czerwone zbroje... wolę niebieski :P)

O ty ku*wo  :lol2:

gothic1210
  • Gość
Zacznijmy od tego, że nie ma napadu na WK.... 

Dawipir

Dawipir

Użytkownicy
Dyktator
posty157
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Dyktator
Sorry, dzięki musiało mi się pomylić z Golden Modem....

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Zacznijmy od tego że możesz zostać kopaczem i potem z kopacza awansować na cienia więc masz nową, alternatywną drogę dołączenia. Poza tym znajdzie się queścik czy trzy więc możesz swobodnie zacząć grę SO (osobiście nigdy ich nie lubiłem, te ich czerwone zbroje... wolę niebieski )
Z tego co wiem Outlander niedlugo wprowadzi, ze bedzie to jedyna opcja dostania sie do Starego Obozu - nie od razu cień, a kopacz wpierw.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Dawipir

Dawipir

Użytkownicy
Dyktator
posty157
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Dyktator
W porządku, dziękuję wszystkim za odpowiedź.

Temat do zamknięcia/usunięcia

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
Spamer, hejter, męczydupa
posty187
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Spamer, hejter, męczydupa
Z tego co wiem Outlander niedlugo wprowadzi, ze bedzie to jedyna opcja dostania sie do Starego Obozu - nie od razu cień, a kopacz wpierw.
Hm, masz jakieś info spoza oficjalnych postów na forum ;>? Bo jeśli mnie pamieć nie myli to dyskusja o tym była i wielu userów zgodziło się że byłby to dobry pomysł (ba, sam wallposta o tym walnąłem: http://themodders.org/index.php?topic=18318.msg1195803#msg1195803 ) ale Outlander nie ustosunkował się do tego oficjalnie więc póki co to tylko nasze pobożne propozycje :) Poza tym w obecnej wersji jeszcze te alternatywy istnieją ;)

Temat do zamknięcia/usunięcia
Ojjj, nie martw się, jak będzie wyczerpany to i na pewno wielki O zamknie, póki co niech będzie - nazwa jest tak ogólna że zawsze się coś znajdzie co by pasowało.

I tak np ja mam pytanko - w sali w jakiej Gomez zbija bąki jest skrzynia, klucz ma właśnie Gomez czyli możemy ja otworzyć dopiero gdy wrócimy do SO po zamknieciu bram przez runę z wieży Xardasa. W skrzyni jest zbroja magnata ale... ale wtedy kiedy zabijemy już Gomeza Stone ulepsza nam zbroje runiczną z jaką przyszlismy zaś zbroja runiczna>zbroja magnata... teraz główne pytanko - na co nam ta zbroja w takim razie :P ?

Maarten vaan Thomm

Maarten vaan Thomm

Użytkownicy
posty72
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry