Problemy z zadaniami 487271 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 487271

Odpowiedzi 1433

Xanatek

Xanatek

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem u Bandytów - w 4 rozdziale, gdy mamy zdobyć opuszczoną kopalnię Doyle prosi nas o wzięcie na pomoc Chrisa i kogoś jeszcze. Problem z tym że Chris zginął podczas ataku strażników na obóz. Jaki jest kod na jego przywołanie?

MrCrash

MrCrash

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Xantek włącz kody i wczytaj ostatni save kiedy był lub zacznij gre od nowa . gdy bedziesz mial go na celowniku przycisnij literke "t" i tam wyswietli ci sie w takiej ramce kod na niego ( w lewym gornym rogu) . a konkrety kod na niego to ban_1607_chris

GeliuszBaniak

GeliuszBaniak

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem Sytuacja w Starej Kopalni. Quentin kazał mi ponownie zbadać sytuacje w kopalni, lecz tam sie nic nie dzieje i nie wiem co dalej robic. :D

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
"Ponownie", znaczy po rozmowie ze Skorpionem? Jak wybiłeś tam wszystkich, to zadanie jest zwalone.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

orek222

orek222

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam gram na wersji 1.4.9. i mam problem z qestem gdzie jest rączka a mianowicie gdy Klin gada już z rączką to ten nie chce do mnie zagadać :/

Hadar

Hadar

Użytkownicy
posty97
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@gothic1210 @Psimgoth

W wersji 1.4.91 nadal nie działa zadanie z Dustym, a brakuje mi się tylko zgodzić Saturasowi dostarczyć wiadomość do Magów Ognia, żeby cały Stary Obóz był przeciwko mnie. Macie może kod na Dustiego, może jak go przywołam poza obozem to zadanie jakość pójdzie?

Żeby zaliczyć zadanie "chata Kyle'a" trzeba mu oddać swoją chatę (mało opłacalne), chatę Dusty'ego (póki co nie mogę przez bugi) lub chatę Złego (nie dostałem żadnego questa, żeby pozbyć się Złego). Jak dostać to zadanie na pozbycie się Złego?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zadanie na pozbycie się Złego jest częścią dostania się do obozu bandytów.

You didn't grow.
You didn't improve.

Xanatek

Xanatek

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Dobra, zrespiłem Chrisa kodem, poszedłem do kopalni. W kopalni wszystko wcześniej już wyczyściłem, więc nie mam żadnego dialogu z bandytami którzy czekają przed opuszczoną kopalnią. Próbowałem przyzywać Nekromantę kodem, ale zabijanie go też nic nie dało. Co robić?

orek222

orek222

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z zadaniem Nieznany bóg który zlecił mi Drago mam już wszystkie 3 runy ale nie mogę ich oddać :/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Tych run jest 4. Sen, pirokineza, telekineza i pięść wichru.

You didn't grow.
You didn't improve.

kyzrej

kyzrej

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mag wody,patch1.3.1,rzeznik,2-rozdzial-problem podwojny z zadaniem od Faietha powybijanie zebaczy;
1-nie mozna zabic zebacza(kusza 145 obrazen,blyskawica)
2-stado ktore mnie gonilo zagryzlo Faietha i reszte.Bez wykonania tego zadania nie mozna ruszyc dalej,a chcialbym grac bez kodow.

orek222

orek222

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tych run jest 4. Sen, pirokineza, telekineza i pięść wichru.
Pięść wichru chyba jest możliwa do zdobycia dopiero w 4 rozdziale ? Dodałem wszystkie runy bractwa jakie są dostepne i dalej nie mam możliwości ich oddania :/ Napisz mi jak zrobiłeś tego qesta krok po kroku

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Dobra, mój błąd. Chodzi o Sen, Pirokinezę i Uderzenie wiatru. W każdym razie zdobywasz je z kufrów. Jedna jest w drzewie-mieszkaniu Namiba, druga w domku Tondrala, a trzecia w domu Cadara (niedaleko od niego, dom znajdujący się na najniższym miejscu wyższego poziomu obozu).

You didn't grow.
You didn't improve.

orek222

orek222

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, mój błąd. Chodzi o Sen, Pirokinezę i Uderzenie wiatru. W każdym razie zdobywasz je z kufrów. Jedna jest w drzewie-mieszkaniu Namiba, druga w domku Tondrala, a trzecia w domu Cadara (niedaleko od niego, dom znajdujący się na najniższym miejscu wyższego poziomu obozu).
Mimo posiadania tych run nie mogę ich oddać :/ zdobyłem je z kufrów i nic...

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
To nie wiem, jakiś dziwny bug. Wyślij może save, zobaczę, na czym polega problem.

You didn't grow.
You didn't improve.

orek222

orek222

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nie wiem, jakiś dziwny bug. Wyślij może save, zobaczę, na czym polega problem.
https://megawrzuta.pl/download/e854e13f1738935a76f45f60e7823788.html

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Runy trzeba oddać w 2 rozdziale, inaczej zadanie jest nie do wykonania.

You didn't grow.
You didn't improve.

orek222

orek222

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Runy trzeba oddać w 2 rozdziale, inaczej zadanie jest nie do wykonania.
No rozumiem :] a zrobiłeś może qesta kopalnia złota ? Bo zebrałem już te 3 osoby i poszliśmy razem z Willem do kopalni no ale nie dostaje od niego qesta który polega na znalezieniu kryjówki :/

porfirion

porfirion

Użytkownicy
osiełek
posty93
Propsy37
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • osiełek
poszliśmy razem z Willem do kopalni no ale nie dostaje od niego qesta który polega na znalezieniu kryjówki :/
O właśnie, ja też tego zadania nie dostałem, choć na wszelki wypadek zaglądałem do Willa co rozdział, czy się coś przypadkiem nie zmieni.

Chętnie bym się raz a porządnie dowiedział od kogoś ogarniętego w tej kwestii: to bug jakiś, czy po prostu zadanie zostało usunięte z nowszej wersji ER?
(podobnie jak chyba zostało okrojone to wcześniejsze z zebraniem ludzi do kopalni, bo są tylko 3 osoby dostępne, a dawniej - przynajmniej według solucji - była możliwość wyboru spośród większej liczby osób).

If you want something done, do it yourself! - Jean-Baptiste Emanuel Zorg, Piąty element

Więcej dowiesz się o człowieku po godzinie gry, niż po roku rozmowy - Platon, Zeus: Pan Olimpu

We internecie...

Hadar

Hadar

Użytkownicy
posty97
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@gothic1210

1. W czwartym rozdziale miałem przez pewien czas gildię skazaniec, więc odblokowało mi się trochę opcji dialogowych i zadań, które zablokowałem sobie przez zostanie kretem w pierwszych 10 minutach gry (cały czas mam pianę na ustach przez to, że zostanie kretem blokuje praktycznie wszystko). W szczególności to dotyczyło Obozu Bractwa. Także Baal Tondral do mnie zagadał, uaktualniło się zadanie "Nowi wyznawcy bractwa", przywołałem kodami Dustiego, który rzucił się na jakiś nowicjuszy, po tym jak mu dałem wpierdol, zagadałem do niego, wreszcie pojawiła się opcja dialogowa, że przekupię za niego strażników, zagadałem znów do Baala Tondrala i zadanie zaliczone (w czwartym akcie!)
2. W trakcie wykonywania zadania z opuszczoną kopalnią Drax gdzieś wyparował, przy drodze do placu wymian stoi Pun z dwoma bandytami i nie mają żadnych opcji dialogowych. Tak powinno być?

0 użytkowników
Do góry