1. Czy można zostać Szkodnikiem bez wykonania zadania Okyla?
2. Czy możliwe jest w wersji 1.4.9 powtórzenie tego co zrobił
@Psimgoth w tym temacie?
http://themodders.org/index.php?topic=26954.03. Jestem Kretem i mam zadanie "Nowi wyznawcy bractwa", a nie było żadnej opcji dialogowej, żeby Dusty za mną poszedł. Gadałem też z każdym strażnikiem bramy i nie mam żadnej nowej opcji dialogowej (mimo że już gadałem z Melvinem w obozie bractwa).
4. Kretem zostałem niechcący i zostanie nim zablokowało mi wszystkie questy związane z dołączeniem do innych obozów - przecież Obóz Bractwa prowadzi rekrutację w innych obozach więc dziwne jest to, że nie chcieliby zwerbować Kreta (summon:
@gothic1210 ). Przez to że jestem Kretem nie mam żadnych zadań od Thorusa i Diego dlatego nie wiem czy jestem w stanie ruszyć fabułę...
5. Nie mam też opcji dialogowych z Mordragiem, żeby mnie zabrał do Nowego Obozu, przez to nie mam pierścienia od niego i nie mam opcji dialogowych o przyłączenie do obozu z Laresem.
6. Po pokonaniu Kirgo na arenie zniknęła opcja wyzwania Kharima na pojedynek. Z Gor Hanisem też nie mogę walczyć...
7. W żadnym z obozów (SO, NO, Sekta, Myśliwi, Bandyci, Łowcy Orków) nie mam już dostępnych nowych zadań ponad to co jest na screenach - tak powinno być?