Problemy z zadaniami 468053 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 468053

Odpowiedzi 1433

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Magazyn starej kopalni to ten z Ulbertem i Alephem? Nie, wystarczy klucz jezeli dobrze pamietam.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kondzio

Kondzio

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No chyba ta.Tylko że jest taki kawałek wpisu: "Gdyby umiał otwierać zamki to bym mógł pomóc" Coś w tym stylu.

Badass

Badass

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli muszę zacząć grę od nowa? Nie da się już  nic z tym zrobić?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Kondzio Musisz się wyuczyć otwierania zamków, wtedy możesz zaproponować Garpowi, że sam otworzysz skrzynie.
@Badass Tak.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ech... Zostałem kopaczem, przyprowadziłem również do kopalni tych trzech kopaczy, ale Artegor nadal nie chce mnie wpuścić... Gram w 1.4.9 jakby co.
Zagadałeś z Petro?

SługaCiemności

SługaCiemności

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuje pomocy w misji zaginięcie Josepa.
Mam najnowszy patch modyfikacji 1.4.9, w którym nie ma misji bunt zbieraczy. Musze znaleźć coś cennego lub kogoś i przyprowadzić na zamianę Lewusowi.

Flow

Flow

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Flow

Problemy z zadaniami
#1226 2017-04-18, 19:24(Ostatnia zmiana: 2017-04-18, 19:33)
Potrzebuje pomocy w misji zaginięcie Josepa.
Mam najnowszy patch modyfikacji 1.4.9, w którym nie ma misji bunt zbieraczy. Musze znaleźć coś cennego lub kogoś i przyprowadzić na zamianę Lewusowi.

na lewo od wejscia do jaskini mieszkalnej w nowym obozie kolo typa z bractwa siedzi 2 gosci, pogadaj z nimi

Post połączony: 2017-04-18, 19:33
zadanie NIEUDOLNI MAGICY jest zmienione z w wersji 1.4.9, czy ktoś wie gdzie znaleźć 2 złodzieja ???

pierwszy złodziej zanim popełnił samobójstwo mówił o "Vincencie" który, ma świetną kryjówkę, w dzienniku jest napisane, żeby szukać w jaskiniach koło NO, ale tam pusto

generalnie to jakieś pobugowane to zadanie bo strażnik bramy mówi mi coś o magiku, który biegł w stronę rzeki czyli o złodzieju ze starej wersji, podobnie jest z Cordem, który mówił, że widział 2 szkodników na polanie koło myśliwych, czyli też stara wersja, dziennik jasno mówi, że złodzieji jest: 2 szkodnik z NO i nieznany wspólnik

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Przeszukałeś jaskinię, gdzie był złodziej w starej wersji? :|

You didn't grow.
You didn't improve.

Bal-Sagoth

Bal-Sagoth

Użytkownicy
Kosmicyzm
posty89
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Kosmicyzm
Sprawdz w jaskini ukrytej pod wodospadem.

J. R. R. Tolkien
C. S. Lewis
Owen Barfield
Robert E. Howard

Mr. Exile

Mr. Exile

Użytkownicy
posty69
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można zdobyć: Butelke rtęci , utarte nasiona ogniociernia , miód oraz fiolke krwi białego wilka ?

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Nie wiem czy pisać tu, czy w temacie "Problemy techniczne", ale mam problem z interakcją z Kapliczką Beliara. Podczas prób interakcji postać zaczyna mi mrygać i nie klęka, jak to powinna robić.

Mr. Exile

Mr. Exile

Użytkownicy
posty69
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Mr. Exile

Problemy z zadaniami
#1231 2017-04-21, 20:54(Ostatnia zmiana: 2017-04-21, 22:33)
Może odinstaluj moda a potem znowu zainstaluj. Napewno przeniosłeś wszystkie pliki z moda ?

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Drogomin, rtęci nie pamiętam gdzie szukać. Może któryś handlarz posiada. Utarte nasiona ogniociernia zdobędziesz ucierając nasiona ogniociernia, tak jak robią to nowicjusze pod okiem Baala Oruna. Miód też ma któryś handlarz chyba, poszukaj w obozie myśliwych. Natomiast krew białego wilka zdobędziesz zabijając białego wilka. Jeden jest na wzniesieniu, tam gdzie w g2 jest szaman orków, na którego jest zlecenie (nie pamiętam imienia).

Mr. Exile

Mr. Exile

Użytkownicy
posty69
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Drogomin, rtęci nie pamiętam gdzie szukać. Może któryś handlarz posiada. Utarte nasiona ogniociernia zdobędziesz ucierając nasiona ogniociernia, tak jak robią to nowicjusze pod okiem Baala Oruna. Miód też ma któryś handlarz chyba, poszukaj w obozie myśliwych. Natomiast krew białego wilka zdobędziesz zabijając białego wilka. Jeden jest na wzniesieniu, tam gdzie w g2 jest szaman orków, na którego jest zlecenie (nie pamiętam imienia).
A gdzie można te nasiona znaleźć?

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rosną w wielu miejscach, na ziemi. Musisz się rozglądać. Wyglądem przypominają nasz jagody.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ogniocierń do znalezienia m.in. na klifie nad wilkiem po drodze z SO do Aidana. Żeby utrzeć nasiona potrzeba rozdrabniacza (jeden jest na rusztowaniu w SO, niedaleko południowej bramy) i naczynia, gdzie nowicjusze Bractwa pracują nad zielem. Rtęć i miód do kupienia u Starkada w Bractwie.

You didn't grow.
You didn't improve.

Mr. Exile

Mr. Exile

Użytkownicy
posty69
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można jeszcze znaleźć te nasiona ? rozglądalem się nad tym klifem i nie było zadnego.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
No cóż, na pewno jest jeden na terenie orków niedaleko wejścia do miasta, i jeden obok wejścia do grobowca z Nadzorcą. Innych nie pamiętam.
I nie "nie było żadnego", tylko nie znalazłeś. :P

You didn't grow.
You didn't improve.

Hadar

Hadar

Użytkownicy
posty97
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Hadar

Problemy z zadaniami
#1238 2017-06-20, 22:03(Ostatnia zmiana: 2017-06-20, 22:43)
1. Czy można zostać Szkodnikiem bez wykonania zadania Okyla?
2. Czy możliwe jest w wersji 1.4.9 powtórzenie tego co zrobił @Psimgoth w tym temacie? http://themodders.org/index.php?topic=26954.0
3. Jestem Kretem i mam zadanie "Nowi wyznawcy bractwa", a nie było żadnej opcji dialogowej, żeby Dusty za mną poszedł. Gadałem też z każdym strażnikiem bramy i nie mam żadnej nowej opcji dialogowej (mimo że już gadałem z Melvinem w obozie bractwa).
4. Kretem zostałem niechcący i zostanie nim zablokowało mi wszystkie questy związane z dołączeniem do innych obozów - przecież Obóz Bractwa prowadzi rekrutację w innych obozach więc dziwne jest to, że nie chcieliby zwerbować Kreta (summon: @gothic1210 ). Przez to że jestem Kretem nie  mam żadnych zadań od Thorusa i Diego dlatego nie wiem czy jestem w stanie ruszyć fabułę...
5. Nie mam też opcji dialogowych z Mordragiem, żeby mnie zabrał do Nowego Obozu, przez to nie mam pierścienia od niego i nie mam opcji dialogowych o przyłączenie do obozu z Laresem.
6. Po pokonaniu Kirgo na arenie zniknęła opcja wyzwania Kharima na pojedynek. Z Gor Hanisem też nie mogę walczyć...
7. W żadnym z obozów (SO, NO, Sekta, Myśliwi, Bandyci, Łowcy Orków) nie mam już dostępnych nowych zadań ponad to co jest na screenach - tak powinno być?

Hadar

Hadar

Użytkownicy
posty97
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podbijam temat, bo mi bardzo na odpowiedzi zależy (summon @gothic1210 ). :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry