Problemy z zadaniami 468060 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 468060

Odpowiedzi 1433

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Pytanie dotyczące zadania w którym musimy , naprawić palisadę Mój problem polega na tym iż podchodząc do niej mając gwoździe bohater zaczyna w nią płuc na YouTube widziałem że wystarczy przytrzymać i dosłownie po czterech uderzeniach BZWBK24 mnie żeby walił w deskę godzinę nic z tego nic się nie zmienia już nie wiem co robić zadanie dla mnie jest bardzo ważne pomocy

Masz młotek ?

Gotehx

Gotehx

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak mam podchodzę wale młotkiem i nic to juz 2 Bug w tej grze ktury uniemożliwia mi wykonanie zadanie

ork102

ork102

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnoście walki bronią, mam już 7 poziom walki bronią dwuręczną a bohater ciągle trzyma ja jak przy 0. To jakiś bug? czy specjalnie to zrobione?

modzel982

modzel982

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zaczęciem zadania bunt zbieraczy,mianowicie wziąłem zadanie u Myśliwych z zaginięciem Jonesa,czy jakoś tak.Poszedłem do niego,porozmawiałem z nim,i nie mam żadnej opcji u Horacego,aby zaczać to zadanie.O co może chodzić? Biegałem rozmawiałem sobie z rufusem itd,zwiedziłem nowy obóz,bylem w wolnej kopalni,zrobiłem zadanie dla Horacego z zwiększeniem siły,ale nie mam opcji wziąć tego questa.

maniek1159

maniek1159

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z ruda dla josha nie wiem gdzie jest skrzynia gram w 1.8.5 i jeszcze jedno jak jest nowa zmiana do kopalni nie mam zadnego dialogu z urbanem no chyba ze ktos cos musi mj o nim powiedziec

Bal-Sagoth

Bal-Sagoth

Użytkownicy
Kosmicyzm
posty89
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Kosmicyzm
Zajrzyj do karczmarza u niego zawsze można się dowiedzieć ciekawych rzeczy.

J. R. R. Tolkien
C. S. Lewis
Owen Barfield
Robert E. Howard

maniek1159

maniek1159

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam z nim juz zadnego dialogu i gdzie ta glupia skrzynia hysena jak ktos by napisal bede wdzieczny

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wychodzisz z obozu przy kopalni to w prawo przy dużym pojedynczym drzewie.

Bal-Sagoth

Bal-Sagoth

Użytkownicy
Kosmicyzm
posty89
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Kosmicyzm
To jeszcze spróbuj zapytać Snafa.

J. R. R. Tolkien
C. S. Lewis
Owen Barfield
Robert E. Howard

DarkMage

DarkMage

Użytkownicy
posty4
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem obrony placu wymian , pozabijałem wszystkich bandytów od opuszczonej kopalni aż po plac wymian tam gdzie jest Spark , ogólnie to przy każdym z posterunków strażnicy po walce mówili że bandyci pobiegli też na plac wymian , więc kieruje się dalej , pomagam zabijać bandytów tam gdzie jest Orry i strażnik chyba informuje (ale nie pamiętam już dokładnie) że też są na placu wymian , więc wybijam wszystko z placu wymian i po wszystkim ktoś stamtąd mówi mi żebym sprawdził czy na reszcie posterunków jest w porządku , ale idąc do strażników spod opuszczonej kopalni lub tam gdzie jest Orry nie mam żadnych opcji dialogowych a misji nie mogę oddać póki się nie dowiem czy u nich w porządku (sprawdzone u Thorusa - brak dialogu związanego z misją) , dodam że Orry zginął mi już na początku gry spadając i się zabijając , i pomyślałem że to może on ma kluczowy dialog , dla sprawdzenia za pomocą kodów musiałem go przywołać ale to i tak nic nie dało , Orry też nie ma żadnego dialogu związanego z obroną placu wymian , co więc muszę zrobić?? do kogo się zgłosić? Bo już sam nie wiem co robić dalej.

komrek12

komrek12

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem Nowa zmiana w kopalni, a konkretniej z kopaczem Erensem. Muszę pokonać Nalgura na arenie, a kiedy podchodzę do scatty'ego dostaję crasha. Cóż większość zadań pobocznych wykonałem, większość badziewia w lasach pozabijałem mam władowane 13h w save i nie chciałbym tego porzucać (tak, BARDZO mi zależy na starym obozie gdyż jest to bardzo sentymentalne miejsce dla mnie, ale to nie ważne) i tutaj pojawia się pytanie co mam zrobić ? Jakieś kody pomogą ? Jakieś bugi ? System Pack który będzie działał na starym save ? Cokolwiek. Oprócz tego mam problem z zadaniem jedzenie dla obozu Moroka: mam wszystko co potrzeba ale nie mam opcji dialogowej. Czekam na rady

Gumaa

Gumaa

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem Nowa zmiana w kopalni, a konkretniej z kopaczem Erensem. Muszę pokonać Nalgura na arenie, a kiedy podchodzę do scatty'ego dostaję crasha. Cóż większość zadań pobocznych wykonałem, większość badziewia w lasach pozabijałem mam władowane 13h w save i nie chciałbym tego porzucać (tak, BARDZO mi zależy na starym obozie gdyż jest to bardzo sentymentalne miejsce dla mnie, ale to nie ważne) i tutaj pojawia się pytanie co mam zrobić ? Jakieś kody pomogą ? Jakieś bugi ? System Pack który będzie działał na starym save ? Cokolwiek. Oprócz tego mam problem z zadaniem jedzenie dla obozu Moroka: mam wszystko co potrzeba ale nie mam opcji dialogowej. Czekam na rady
Co do Nalgura to prawdopodobnie musisz poczekać aż podejdzie on razem z Tobą do Scatty'ego. To nie jedyny tego typu błąd i w bodajże jeszcze w dwóch innych misjach gdzie trzeba kogoś gdzieś zaprowadzić wywala błąd z dostępem do pamięci jeżeli nasz delikwent jest za daleko.

Miałem również ten sam problem z obozem Moroka, opcja dialogowa pojawiła się chyba dopiero kiedy zabiłem topielce kawałek dalej po lewej obok ścieżki.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poszukuję żądła krwiopijcy do wykucia rapiera? Wie ktoś gdzie znaleźć?
PS
Nie chodzi o pałkę która też się tak nazywa.

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@up włączasz menu statystyk (B) wklepujesz "Marvin" i wpisujesz kod -> 1 żądła chcesz po całej kolonii szukać :D?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra znalazłem.
Spoiler
Wystarczy kupić książkę i ją przeczytać a następnie musimy już tylko zapolować

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@teddy_bear następnym razem wyrażaj się bardziej zrozumiale. Jak mogłem się domyślić, że chodzi ci o umiejętność  o_0? No przynajmniej rozwiązałeś swój problem :D.

Badass

Badass

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien problem. Nie wiem jak dołączyć do obozu bandytów. Porobiłem już trochę zadań i nabiłem kilka poziomów. Z Draxem gadałem na początku gry i nie mam z nim teraz żadnych linii dialogowych. Na jego pytanie "Dlaczego chcesz to wiedzieć: odpowiedziałem "zastanawiam się który obóz wybrać" i nic dalej nie mogłem zrobić. Mam wersję 1.4.8. Co muszę zrobić?

Kocur

Kocur

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz wybrać tą drugą opcję, że szukasz zemsty

Mati9319

Mati9319

Użytkownicy
posty10
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ech... Zostałem kopaczem, przyprowadziłem również do kopalni tych trzech kopaczy, ale Artegor nadal nie chce mnie wpuścić... Gram w 1.4.9 jakby co.

Kondzio

Kondzio

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Kondzio

Problemy z zadaniami
#1219 2017-03-31, 13:18(Ostatnia zmiana: 2017-03-31, 13:28)
Mam misję "Dostawy Alkoholu". Gdzie to trzeba było dostarczyć? Miałem przerwę w Gothicu i pozapominałem trochę.

Post połączony: 2017-03-31, 13:28
Czy w zadaniu "Magazyn Starej Kopalni" koniecznie muszę posiadać umiejętność otwierania zamków.

0 użytkowników
Do góry