Mam problem z zadaniem obrony placu wymian , pozabijałem wszystkich bandytów od opuszczonej kopalni aż po plac wymian tam gdzie jest Spark , ogólnie to przy każdym z posterunków strażnicy po walce mówili że bandyci pobiegli też na plac wymian , więc kieruje się dalej , pomagam zabijać bandytów tam gdzie jest Orry i strażnik chyba informuje (ale nie pamiętam już dokładnie) że też są na placu wymian , więc wybijam wszystko z placu wymian i po wszystkim ktoś stamtąd mówi mi żebym sprawdził czy na reszcie posterunków jest w porządku , ale idąc do strażników spod opuszczonej kopalni lub tam gdzie jest Orry nie mam żadnych opcji dialogowych a misji nie mogę oddać póki się nie dowiem czy u nich w porządku (sprawdzone u Thorusa - brak dialogu związanego z misją) , dodam że Orry zginął mi już na początku gry spadając i się zabijając , i pomyślałem że to może on ma kluczowy dialog , dla sprawdzenia za pomocą kodów musiałem go przywołać ale to i tak nic nie dało , Orry też nie ma żadnego dialogu związanego z obroną placu wymian , co więc muszę zrobić?? do kogo się zgłosić? Bo już sam nie wiem co robić dalej.