O temacie
Autor
Zaczęty 2.02.2015 roku
Wyświetleń 546778
Odpowiedzi 1433
Szulwik
Siemano mam pytanie odnośnie Q: w obozie na bagnie dostałem Q że muszę znaleźć alchemika, i jedynie co znalazłem to czarne tabliczki i notatki (też alchemika) o jakiejś rasie bla bla i odpowiedź poznamy w jaskini na wzgórzu i tutaj nasuwa się pytanie: czy to są dwie różne postacie, czy jeden ten sam alchemik? Przebadałem całe bagno i nie znalazłem gościa.
pistacio
Jao
Tabliczki są potrzebne dla Steha, ale tylko jak najwcześniej w 2 rozdziale spytasz go o badania.
Cytat: Jao w 2015-05-02, 22:37Tabliczki są potrzebne dla Steha, ale tylko jak najwcześniej w 2 rozdziale spytasz go o badania.Dziwne, ja go raz spytałem, to stwierdził że jestem za słaby, a później już nie było żadnej opcji dialogowej.
Werewolf
Cytat: Szulwik w Wczoraj o 22:58Cytat: Jao w Wczoraj o 22:37Tabliczki są potrzebne dla Steha, ale tylko jak najwcześniej w 2 rozdziale spytasz go o badania.Dziwne, ja go raz spytałem, to stwierdził że jestem za słaby, a później już nie było żadnej opcji dialogowej.No właśnie jak go zapytasz za wcześnie to nie dostaniesz zadania w ogóle.
Pawlak673
Gdzie znajde doświadczonego kopacza do opuszczonej kopalni w zadaniu Quentina ?I gdzie jest Vart czeladnik Cavalorna ?
Skr.
CytujGdzie znajde doświadczonego kopacza do opuszczonej kopalni w zadaniu Quentina ?I gdzie jest Vart czeladnik Cavalorna ?Stawiam, że to bedzie Guy albo Grimes. Innych doswiadczonych kopaczy CHYBA nie ma. Ewent. Grim.
Varta znajdziesz w miejscu gdzie się udajemy razem z Miltenem w poszukiwaniu kamienia ogniskującego.
pudzianek1
szprochv
gothic1210 Gość
Siema, nie znalazłem nigdzie odpowiedzi, to się zapytam.Quest "Prowiant Flinta" - co konkretnie trzeba mu dać do żarcia, żeby zakończyć zadanie?
Cytat: szprochv w Dzisiaj o 22:16Siema, nie znalazłem nigdzie odpowiedzi, to się zapytam.Quest "Prowiant Flinta" - co konkretnie trzeba mu dać do żarcia, żeby zakończyć zadanie?Wodę i chleb, albo szybkę i piwo (więcej exp).
tuldor88