Problemy z zadaniami 508592 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 508592

Odpowiedzi 1433

gothic1210
  • Gość
Robotnik cię powinien zaczepić. Niestety w 90% przypadków on umiera (mój błąd). Zostanie to poprawione w wersji 1.4.5. Przyzwij go kodem VLK_2004_Robotnik,  a potem jeszcze na miejsce wymiany i dopiero wtedy cię zaczepi ostatni. 

dinozaur7

dinozaur7

Użytkownicy
posty246
Propsy56
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
A gdzie jest Guy w 5r?

gothic1210
  • Gość
Chyba w karczmie w NO. 

DarBoga

DarBoga

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przyzwałem tego robitnika i 2 raz przy placu wymian 
Przy pierwszym razie była opcja dialogowa z robotnikiem a przy placu wymian nie reaguje żaden NPC.

bigos1991

bigos1991

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem znalazłem tylko jedną sakwę z gwoździami do naprawy palisady( w skrzynce pod zniszczoną wieżą) i za cholerę nie mogę znaleźć reszty.

Skr.

Skr.

Użytkownicy
Wygnany
posty7
Propsy3
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Wygnany
Gwoździe jeszcze możesz znaleźć w:
- chacie Cavalorna
- obozie myśliwych

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak wykonać zadanie ,,zaginiona lista" ? - quest od Diega w 3 rozdziale.

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
Spamer, hejter, męczydupa
posty187
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Spamer, hejter, męczydupa
Powinna być (chyba) w jaskini zębaczy pomiędzy starą kopalnią a obozem bandytów

pistacio

pistacio

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jakiego tytoniu chce Gravo w zadaniu Nowi palacze? Zrobiłem mu ziołowy to nie chciał. Poszedłem po inne tytonie i później nie mogłem skorzystać już ze stołu alchemicznego mimo że mam nauczoną alchemie i już z niego korzystałem.
2. Zadanie dla Cronosa co mu szkodniki ukradli artefakty. Zabiłem już kilego, filego i tego z obozu i oddałem artefakty ale brakuje jeszcze jednego. Ponoć on jest u jakiegoś gościa co jest w jaskini niedaleko nowego obozu tam gdzie jakiś bandzior nas zaprowadza a później atakuje. Tylko że ja tam byłem już wcześniej i wszystkich zabiłem i teraz jak idę po ten artefakt to nikogo nie ma. Da się coś zrobić?

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
1. Jakiego tytoniu chce Gravo w zadaniu Nowi palacze? Zrobiłem mu ziołowy to nie chciał. Poszedłem po inne tytonie i później nie mogłem skorzystać już ze stołu alchemicznego mimo że mam nauczoną alchemie i już z niego korzystałem.
2. Zadanie dla Cronosa co mu szkodniki ukradli artefakty. Zabiłem już kilego, filego i tego z obozu i oddałem artefakty ale brakuje jeszcze jednego. Ponoć on jest u jakiegoś gościa co jest w jaskini niedaleko nowego obozu tam gdzie jakiś bandzior nas zaprowadza a później atakuje. Tylko że ja tam byłem już wcześniej i wszystkich zabiłem i teraz jak idę po ten artefakt to nikogo nie ma. Da się coś zrobić?

1. Miodowy Nowicjusz. Potrzebny miodowy tytoń i zwykły nowicjusz. Oczywiście alchemia poziom 1 . Można też zrobić za pomocą miodu i zwykłego tytoniu, ale według mnie jest to mniej opłacalne.
2. Pod Wodospadem gdzie są gobliny. Wskakujesz pod most jak jest głowna brama SO i płyniesz cały czas w lewo i jesteś.

pistacio

pistacio

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok dzięki za pomoc w zadaniu drugim. A co do pierwszego do kto ma u licha miodowy tytoń albo chociaż sam miód? Fortuno nie miał miodowego a wszystkie inne posiadał.

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Ok dzięki za pomoc w zadaniu drugim. A co do pierwszego do kto ma u licha miodowy tytoń albo chociaż sam miód? Fortuno nie miał miodowego a wszystkie inne posiadał.

Miód powinien mieć kucharz koło Fortuno albo ten drugi sprzedawca. Ja u Fortuno kupiłem więc nie wiem jak ty nie masz :D .

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie mamy sie spotkać z kosa w starym obozie w zadaniu z zabiciem blizny?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@up Na ścieżce obok obozu dwóch kopaczy (tam, gdzie walczymy z Grimem).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam mały problem: w buncie zbieraczy , Rufus mówi żeby się z nim spotkać o północy, jednak gdzie on jest? Na polu, obozie ani w knajpie go nie widzę, z góry dzięki za odp :)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam mały problem: w buncie zbieraczy , Rufus mówi żeby się z nim spotkać o północy, jednak gdzie on jest? Na polu, obozie ani w knajpie go nie widzę, z góry dzięki za odp :)

W barakach zbieraczy.

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
prosze o pomoc w jaki sposub dołaczyc do najemników  mam wersje 1 4 02 poszedłem z kosa do nowego obozu i niewiem co dalej robic a chce dołaczyc do najemników

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Gdzie znajdę trucizne dla Matta przed kopalnią SO ?

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę trucizne dla Matta przed kopalnią SO ?

O ile dobrze pamiętam musisz iść do tego kucharze przed tą samą kopalnią.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siemano mam pytanie odnośnie Q: w obozie na bagnie dostałem Q że muszę znaleźć alchemika, i jedynie co znalazłem to czarne tabliczki i notatki (też alchemika) o jakiejś rasie bla bla i odpowiedź poznamy w jaskini na wzgórzu i tutaj nasuwa się pytanie: czy to są dwie różne postacie, czy jeden ten sam alchemik? Przebadałem całe bagno i nie znalazłem gościa.

0 użytkowników
Do góry