Problemy z zadaniami 474712 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 474712

Odpowiedzi 1433

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Lukizzz

Problemy z zadaniami
#320 2015-04-02, 15:02(Ostatnia zmiana: 2015-04-02, 15:09)
Co uruchamia zadanie ,,poparcie 4 najemników"? Bo pamietam, ze w 1.4 je miałem, a teraz gadałem z każdym w no i nikt nic na ten temat nie mówi. Z tego co pamietam ten quest dawał sporo mini questow i expa, wiec grzech byłoby go nie wykonać :)

@down Szkoda :f

gothic1210
  • Gość
To zadanie jest teraz elementem ścieżki Kreta. 

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wracając do tego uciekiniera z obozu bractwa, to poszedłem do niego, coś tam pogadałem i nic. Pobiłem go, i nie miał przy sobie nic ciekawego, w skrzyni tak samo nic nie ma.

Ponawiam swoje pytanie. I także inne.. Kto ma przepis na mocniejsze ziele?

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przepis ma nowicjusz Davson z obozu na bagnie w skrzyni, w swojej chatce.

bula158

bula158

Użytkownicy
posty27
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem, a mianowicie chodzi o to ze nie wiem jak naprawić tę palisadę w obozie myśliwych.Chodzi o to zadanie po którym mamy dostać jakąś zbroje. Gwoździe już znalazłem, a w dzienniku pisze ze mam to zrobić SAM. Bije i bije w tę palisadę i nic.   

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem, a mianowicie chodzi o to ze nie wiem jak naprawić tę palisadę w obozie myśliwych.Chodzi o to zadanie po którym mamy dostać jakąś zbroje. Gwoździe już znalazłem, a w dzienniku pisze ze mam to zrobić SAM. Bije i bije w tę palisadę i nic.   
powinno pojawić sie okienko dialogowe i powinieneś nacisnąć 6x ,,naprawiaj"

bula158

bula158

Użytkownicy
posty27
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

bula158

Problemy z zadaniami
#326 2015-04-02, 23:35(Ostatnia zmiana: 2015-04-02, 23:44)
Powinno, ale się nic nie pojawia :/. Od razu jaki dać alkohol Barthowi(czy jakoś tak), chodzi o te pazury do świata zewnętrznego. 

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie jestem pewien ale Jeremiasz chyba to zrobi

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powinno, ale się nic nie pojawia :/. Od razu jaki dać alkohol Barthowi(czy jakoś tak), chodzi o te pazury do świata zewnętrznego.

A masz młotek?

bula158

bula158

Użytkownicy
posty27
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

bula158

Problemy z zadaniami
#329 2015-04-03, 01:04(Ostatnia zmiana: 2015-04-03, 01:45)

A masz młotek?

No wiadomo ze mam. Piszę ze normalnie bije tym młotkiem, animacja bicia deski, ale nie ma dialogu... Jeszcze jedno, dostałem zadanie dostarczenia dostawy alkoholi do 3 obozów. Wykonałem je, i a ni z quentinem, i a ni z alchemikiem nie mam żadnego dialogu żeby ukończyć questa.Dlaczego jak wykonałem któreś z zadań pozostaje dalej w zadaniach bieżących, a nie ukończonych?!

gothic1210
  • Gość
Dostawy nie przeskoczy do wykonanych. Coś jest zjebane w skrypcie, ale od wersji 1.4 nie mogę dojść co :wstyd:

dinozaur7

dinozaur7

Użytkownicy
posty246
Propsy56
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kto zostanie członkiem dla Łowców Orków?

gothic1210
  • Gość
Ten gostek co jest tam, gdzie Hosh-Pak w G2 i Gestah u myśliwych Najemników. 

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
I Gerard - tam gdzie alchemik w MT

bula158

bula158

Użytkownicy
posty27
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No dobra, ale co ja mam zrobić z tą palisadą? Wg. Nie mam żadnego dialogu z tym magiem co szuka kamieni na tej wieży na terenie orków. Owszem mówi mi ze prowadzi badania, ale potem już nic nie ma tylko koniec.

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
Spamer, hejter, męczydupa
posty186
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Spamer, hejter, męczydupa
No dobra, ale co ja mam zrobić z tą palisadą?
A mając gwoździe zagadałeś z tym myśliwym jaki Ci zlecał ich zebranie? Zrób to a potem dopiero zajmij się palisadą :)

Nie mam żadnego dialogu z tym magiem co szuka kamieni na tej wieży na terenie orków. Owszem mówi mi ze prowadzi badania, ale potem już nic nie ma tylko koniec.
Coś wiecej jest tylko jeśli dołączymy do odpowiedniego obozu... też mnie ten biały magus wkurzał brakiem interakcji gdy pokierowałem Beziem tak by dołączył do NO :/

dinozaur7

dinozaur7

Użytkownicy
posty246
Propsy56
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
A gdzie jest łuk Davora? - szukać szukałem :) - to znalazłem Książke i zbroje starą w jaskini  :lol:

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
Spamer, hejter, męczydupa
posty186
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Spamer, hejter, męczydupa
Jest między kamienną wieżą na jakiej stoi biały mag a stadem brzytw w drodze do Xardasa :)

bula158

bula158

Użytkownicy
posty27
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No dobra, ale co ja mam zrobić z tą palisadą?
A mając gwoździe zagadałeś z tym myśliwym jaki Ci zlecał ich zebranie? Zrób to a potem dopiero zajmij się palisadą :)

Nie mam żadnego dialogu z tym magiem co szuka kamieni na tej wieży na terenie orków. Owszem mówi mi ze prowadzi badania, ale potem już nic nie ma tylko koniec.
Coś wiecej jest tylko jeśli dołączymy do odpowiedniego obozu... też mnie ten biały magus wkurzał brakiem interakcji gdy pokierowałem Beziem tak by dołączył do NO :/
Tak znalazłem te 30 gwoździ, ba nawet mam 40 gwoździ. Tak zrobiłem  wszystkie podzadania powiązane z tym zadaniem i kazał mi już robić tę palisadę. W dzienniku pisze ze mam to zrobić SAM. Może podesłał by ktoś łatkę z tym bugiem?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Poinformowałem już Gorna, Lestera i Miltena o spotkaniu tam gdzie zwykle, i nie mogę o tym powiedzieć Diego. Ocb?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry