Mafia III 21043 68

O temacie

Autor Werewolf

Zaczęty 25.01.2015 roku

Wyświetleń 21043

Odpowiedzi 68

Fabio

Fabio

The Modders
posty3468
Propsy2155
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
I tak jak było mówione, zostało wyjaśnione:

Spoiler
Jest Siwy Joe i Leo Galante :D

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To kupił ktoś i ogrywa ? O narzekaniach na grafikę i już się naczytałem. Bardziej mnie jednak interesuje fabułą i sposób rozgrywki. Cześć osób pisze, że jest świetna część że trochę oklepana ale dobry sposób prowadzenia narracji inny strasznie narzekają na powtarzalne misję. Więc jak jest ?

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Przyszedłem u kolegi prolog. Fabuła jest naprawdę fajnie poprowadzona jak na razie. Dialogi, mimika twarzy, zachowywanie się postaci w cutscenach robi niezłe wrażenie. Ale sztuczna inteligencja naprawdę kuleje. Można zwrócić uwagę wrogów gwizdnięciem nawet w zatłoczonym miejscu, ale na to, że z dużą siłą uderzyłem plecami o ścianę, co było słychać wyraźnie,  przeskakując z kryjówki na kryjówkę, to to już kompletnie na to zlewają xD

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"

Marid

Mafia III
#63 2016-10-08, 15:34(Ostatnia zmiana: 2016-10-10, 00:59)
Wiadomo już coś na temat tego wielce wyczekiwanego "weekendowego patcha", co to niby ma umożliwić komfortową rozgrywkę na PC?

Edit: "O muj borze", jak bardzo zgniłem xD:
https://www.youtube.com/watch?v=JZokdmzvDGA

Edit2: Nowa, smutna wiadomość dla posiadaczy Phenomów - dajcie sobie spokój z "Mafią III" dopóty, dopóki nie zostanie wydany patch naprawiający "Crash on Startup". Dla mnie to jest kurwa śmieszne, bo zjebana Crapafia wymaga chujwieczego do działania, podczas gdy - i nie, nie przekłamuję ani nie przekoloryzowuję - najnowszy Rise of the Tomb Raider działał mi na prawie ultra (wyłączone "supernowoczesne, generowane pojedynczo włosy", które to są smaczkiem dla posiadaczy kart "zielonych", i trochę spuszczone z tonu msaa) na procesorze AMD Phenom II x4 965 i dwugigowym, szafirowym r7 265.

Wkurwiłem się, czekam na Shadow Warrior 2. Może chociaż FWH nie spierdoli mi końcówki roku.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Gram na PS4. Na razie jestem po zabiciu Marla, tego alfonsa. Zapowiada się, że gra nie będzie wciągająca, już mnie nudzi...  Dam relacje później :)

CzłowiekOgień

CzłowiekOgień

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
z mafia jest problem ten ze fabularnie stoi dobrze. ale zadania i misje sa wciaz te same - te same akcje, zabij tych, przejmij kase. a w ogole jeblem jak sie okazalo ze wszystkie misje typu dostarcz ciezarowke sa z bagien. no kurwa

Fabio

Fabio

The Modders
posty3468
Propsy2155
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Gram na PS4. Na razie jestem po zabiciu Marla, tego alfonsa. Zapowiada się, że gra nie będzie wciągająca, już mnie nudzi...  Dam relacje później :)

Misje "główne" prowadzące do zabicia capo są chujowe, graficznie słabo, a inteligencja woła o pomstę do nieba. Po przejęciu biznesów są ciekawsze.

Poza tym Marl, kto to jest? Nikt chyba nie brał pod uwagę imion poza głównymi przeciwnikami.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Marl to taki alfons, mało istotny. Dobra, wczoraj przysiadlem i zabiłem tego pierwszego z listy. Fabuła jest dobra, a misję powtarzalne? Tutaj to się właśnie nie łączy dobrze. Fabuła jest tragicznie prowadzona. Praktycznie się nie czuje że takowa jest. Może się jeszcze rozkręci. Za mało cutscenek z dialogami i nie tylko. Te rozmowy o misję są tragiczne. Grafikę pomijam mnie to za bardzo nie interesuje. Ważne że twarze przy rozmowach (których jest mało:/) wyglądają dość realistycznie. Podobają mi się morderstwa z ukrycia,tyle że doprowadzenie do takowych jest dość śmieszne i praktycznie cała armię można tak wybijac. Znowu właśnie wracam do tych scenek...kurde przecież ta akacja jak Marcano zabija nasza rodzinkę i ta muza i ta kamera to poezja, czemu na tyle godzin grania spotkała mnie tylko jedna taka akcja, a reszta na czele z przeciwnikami to sztywne gówno.. Dobra napiszę coś ciekawego potem bo z komórki to lipa. Pogram dzisiaj kolejne 2 h i coś dojdzie pewnie

Fabio

Fabio

The Modders
posty3468
Propsy2155
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Marl to taki alfons, mało istotny. Dobra, wczoraj przysiadlem i zabiłem tego pierwszego z listy. Fabuła jest dobra, a misję powtarzalne? Tutaj to się właśnie nie łączy dobrze. Fabuła jest tragicznie prowadzona. Praktycznie się nie czuje że takowa jest. Może się jeszcze rozkręci. Za mało cutscenek z dialogami i nie tylko. Te rozmowy o misję są tragiczne. Grafikę pomijam mnie to za bardzo nie interesuje. Ważne że twarze przy rozmowach (których jest mało:/) wyglądają dość realistycznie. Podobają mi się morderstwa z ukrycia,tyle że doprowadzenie do takowych jest dość śmieszne i praktycznie cała armię można tak wybijac. Znowu właśnie wracam do tych scenek...kurde przecież ta akacja jak Marcano zabija nasza rodzinkę i ta muza i ta kamera to poezja, czemu na tyle godzin grania spotkała mnie tylko jedna taka akcja, a reszta na czele z przeciwnikami to sztywne gówno.. Dobra napiszę coś ciekawego potem bo z komórki to lipa. Pogram dzisiaj kolejne 2 h i coś dojdzie pewnie

Cutscenek jest dużo i wbrew pozorom więcej od tego sztywnego stania, po prostu nie następują po sobie raz zarazem, tylko są co jakiś czas przez co wydaje się jakby było ich mało.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry