Też z tym walczyłem, ale jak na razie nawet sam degenerated nie wie jak temu zaradzić, bo prosiłem go o pomoc
http://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1441897-D3D11-Renderer-f%C3%BCr-Gothic-2-(alpha)-15/page5?p=24494431&viewfull=1#post24494431Spróbuj zainstalować to co on tam radził, może u Ciebie zadziała :> Mi nie pomogło :<
Jak widać na moim screenie apropos Carnage Patcha - z nim wygląda to trochę lepiej ;p Póki co zostaje chyba tylko czekać.
Albo instalowac starsze wersje. Widziałem lets playa na DX11 i tam były normalne ikonki w ekwipunku. Ale jak dla mnie cofanie się do starszych wersji to nie rozwiązanie ;p Degenerated napisał, że nad tym pracuje, więc może na dniach wrzuci fixa.
P.S W ogóle tak na offtopie powiem, że jeszcze nigdy tak długo nie modowałem gothica. Najpierw w ogóle mi DX11 nie działał, potem paprałem się z wywaleniem kuca od beziego, potem z texturami, a wczoraj cały dzień próbowałem naprawić ten ekwipunek... Teraz jeszcze mi zostało walczyć z tą muzyką z lhivera, zmusić wersję szmotsu górniczej doliny, żeby działała i pobawić się konfigiem sweetFX'a
Jak jeszcze po tym wszystkim będę miał lagi to się pochlastam chyba
Wyłączenie SMAA również naprawia bug z ikonkami w ekwipunku