PORA MROKU!
Witam! Pisze z innego konta gdyż moje pod nazwą Mroczny Paladyn nie chce się zalogować.
Przedstawiam wam Demo mojej modyfikacji do Gothic 2 NK które stworzyłem w niecałe dwa tygodnie w efekcie nudy jaka panowała podczas mojego urlopu w pracy . Mod powstał już w styczniu tego roku swego czasu wstawiłem go na szybko na Gothic Tawerna, później nie było mnie długo w kraju i dopiero teraz zamieszczam to na The Modders
Modyfikacja przedstawia początek przygody człowieka z wysp południowych o imieniu Altazir który chce pomóc w walce z Armiami Beliara, poprzez dołączenie do garstki ludzi a w zasadzie szaleńców którzy sprzeciwili się niewoli.
Więcej dowiecie się gdy już rozpoczniecie grę.
Modyfikacja mimo iż jest to demo posiada intro i zakończenie w stylu bardziej creditsu może nie jest ono najlepsze ale jest
Kilka dialogów testowych nagrałem, są słabej jakości ale jednak postanowiłem je pozostawić.
Czas ukończenia to około 2 - 3h max.
Modyfikację testowałem tylko dwa razy i to na szybko więc mogą się pojawić literówki byków ortograficznych rażących raczej nie powinno być ,chociaż kto wie

.
Konsola kodów nie została wyłączona z względów takich że gdybym przeoczył coś a wiem że już to zrobiłem :0 zapomniałem dodać flagi nieśmiertelności postacią kluczowym

przez co gdyby któraś zginęła trzeba ją będzie podnieść z ziemi.
Poziom trudności sami oceńcie.
Moda należy wypakować do głównego folderu z grą Gothic II NK, jeżeli pojawi się jakiś komunikat to zatwierdzić TAK albo TAK na wszystkie.

Pobieranie:
https://mega.nz/file/BhB0hYpK#k1w3t1g-xtrvTgZ9uBjGGzwFncZhvf5_h_qOqJA-WoY