O temacie
Autor
Zaczęty 8.11.2014 roku
Wyświetleń 134571
Odpowiedzi 243
gothic1210 Gość
Wczesniej miałem Miecz zwyciestwa, ale powiem Ci tak, Blizna jak by mnie zabił to na 5-6 hitów, ja mialem gorzej ale tak mu wjebałem, miałem 80 siły i mistrza 1h, oraz średni pancerz najemnika. Walke w G1 łatwo można zbugować, blok ciok, blok cios, gorzej jest gdy przeciwnik ma 2h wtedy to już kurwa nie jest tak łatwo.
Draks
Werewolf
A rozumiem, dobra Torma już mam, a dopiero teraz Guyego wyslalem do kopalni : DA po za tym Blizna wyzwał mnie na pojedynek, dostał wpierdol i teraz mam kose 85 DMG : D
CytujA rozumiem, dobra Torma już mam, a dopiero teraz Guyego wyslalem do kopalni : DA po za tym Blizna wyzwał mnie na pojedynek, dostał wpierdol i teraz mam kose 85 DMG : DW czwartym rozdziale robisz dopiero zadanie dla mysliwych? To przeciez jest niewykonalne, gdyz Swistak jest do nas wrogo nastawiony. I jak Blizna wyzwal Cie na pojedynek? Jest cos takiego? :o
K@T
Czy to jest wersja mini ER?? Podobieństwa? Różnice?
Vince1987
Tizgar
Pograłem i poziom jest jak mówiłem chwilowo tylko zwiększony, już w 1 rozdziale możemy zrobić postać o sile z 5 jak w g1 co z automatu niweluje zmiany w minimalnym dmg, w ramach balansu nawet dla ER pierwsze co proponuje, to arto i blizna powinni być nieśmiertelni do r5, niema za dużych problemów aby ich pokonać w r1 a ich bronie są totalnie overpower na ten etap gry podobnie jak w g1 schemat ten sam, większość lepszych graczy r1 kończy z mieczem blizny ewentualnie z mieczem arto. W przypadku 2h r1 mozna konczyc z toporem lee
Maciej
Cytat: Tizgar w 2014-11-12, 16:19Pograłem i poziom jest jak mówiłem chwilowo tylko zwiększony, już w 1 rozdziale możemy zrobić postać o sile z 5 jak w g1 co z automatu niweluje zmiany w minimalnym dmg, w ramach balansu nawet dla ER pierwsze co proponuje, to arto i blizna powinni być nieśmiertelni do r5, niema za dużych problemów aby ich pokonać w r1 a ich bronie są totalnie overpower na ten etap gry podobnie jak w g1 schemat ten sam, większość lepszych graczy r1 kończy z mieczem blizny ewentualnie z mieczem arto. W przypadku 2h r1 mozna konczyc z toporem lee Sory, ale czy dobrze zrozumiałem? Bijesz Magnatów na pierwszym rozdziale, żeby zdobyć ich broń?
Witam, od dawna śledzę to forum i nie ukrywam, że wykonujecie kawał dobrej roboty. Gram aktualnie w ten dodatek do Gothiczka i jeśli to możliwe to bardzo proszę o podpowiedź: gdzie znajdę pierścienie magnatów z misji dla Quentina/Skazy?
Fletcher
Misiex
Kim są robotnicy dla willa???