pomocy! 4209 7

O temacie

Autor Milord

Zaczęty 24.09.2014 roku

Wyświetleń 4209

Odpowiedzi 7

Milord

Milord

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
siemka juz robilem temat ale ktos usunal albo znalezc nie moge ,otoz nie mam tego krzyzyka gdzie powinna byc paczka ziela juz instalowalem moda od nowa i nic to nie dalo prosze o pomoc

gothic1210
  • Gość
Temat został usunięty ponieważ:
  • był niepoprawnie nazwany (ten zresztą też jest)
  • napisałeś, że dopiero sprawdzisz czy reinstalacja pomoże. Nie ma czegoś takiego jak zakładanie sobie tematów "na zapas". Mam problem oraz pomysł na rozwiązanie, które jeszcze nie wiem czy zadziała, ale pomusszcie mi pliss pilnee1!1!1!11 - brzmi głupio.

Na przyszłość na to uważaj.

Milord

Milord

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a czemu nie poprawnie zalozony? z tym na zapas to wiem sorki ale juz wiedzialem ze to nic nie da :D

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Milord - Staraj się nie zakładać zbędnych tematów. W dziale "Złote Wrota" odnajdź sobie poradnik, który jest już po aktualizacji i tam masz napisane, gdzie znajduje się paczka ziela.

Zawsze staraj się spróbować wedle zasady ,,Do trzech razy sztuka". Jeśli nie będzie to skutkowało, możesz zapytać. Jednak takie rzeczy jak problem dotyczący misji odnajdziesz bez problemu.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Od tego typu rzeczy masz ten temat : http://themodders.org/index.php?topic=21922.0

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Milord

Milord

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
tak tylko ze ja WIEM gdzie jest ta paczka ale tak jak wiele osob mam buga ze jej tam nie ma ..

gothic1210
  • Gość
a czemu nie poprawnie zalozony?
Nie niepoprawnie założony, tylko niepoprawnie nazwany. Według regulaminu nazwa tematu powinna krótko opisywać problem, a hasło pomocy nic nie znaczy. Można by się też pokusić o używanie wielkich liter i interpunkcji, ale nie jest to wymagane. 

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Paczka została przeniesiona w inne miejsce pisał o tym już Sentarion szukaj wokół namiotu Lorda hagena

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry