Witam,
tworzę od jakiegoś czasu film "Wyrok" (tzn wciąż jeszcze pracuję nad scenariuszem - ale jest już w fazie końcowej). Uznanie w machinimie z Gothica już mam dosyć mocne, według bardzo dużej ilości osób jestem w tym numer 1. Ale dla mnie to wciąż za mało i uważam, że Gothica stać na naprawdę dobry, mocny film.
O to jego pierwszy "teaser/spot":
https://www.youtube.com/watch?v=4C5DJgWMbSo
Za dużo tutaj nie przedstawiłem z fabuły, chociaż sam wątek może wydawać się z deczka ograny, to uprzedzam, że jest to tylko niewielki procent z tego co fabuła filmu będzie zawierała. Ale pomijając już tego typu pierdoły, żeby zrobić coś "świeżego" chciałbym do tego wykorzystać mod L'hiver. Bardzo dobrze przyczyniłby się do takiej produkcji, jednak mam pewien problem. W filmie mam zamiar dodać kilka zbroi i pytanie brzmi, czy wiecie jak do tego moda dodać jakąś zbroję/broń?
I wiem, że nie powinienem zadawać tego pytania tutaj poniżej, ponieważ nazwa wątku tego nie obejmuje, ale zapytam tylko po to, żeby wiedzieć na przyszłość...
...Czy jest też jakaś możliwość edycji tego świata z L'hivera w spacerze? No nie wiem... przesunięcie jakiegoś krzesła, co kolwiek?
To tyle, mam nadzieję, że da radę to zrobić... z góry dzięki i pozdrawiam! ;)