Myśliwym można dodać questy z bossami, czyli wzmocnionymi wersjami standardowych bestii, poukrywanymi tu i ówdzie, może z jakimś specjalnymi trofeami. Albo coś bardziej kreatywnego od zwykłego: "ubij 15 dzików", np. tropienie konkretnego zwierzaka przed zabiciem go, można by to wpleść w questa na bossa.. Mogłoby to wyglądać mniej więcej tak: Wyruszasz z jednym z myśliwych na polowanie na konkretnego cieniostwora, ale gość nie wie, gdzie on się znajduje. Należy go znaleźć idąc tropem zwłok i śladami krwi, ale dla utrudnienia nie wszystkie znalezione truchła wskazywałyby drogę do cieniostwora, myśliwy okiem fachowca stwierdzałby, że np. ten trup został zlikwidowany przez wilki i musicie szukać dalej. Nie wiem, na ile da się coś takiego w G1 wprowadzić. A co myślicie, o dodaniu ze dwóch czy 3 nowych zawodników na Arenie Innosa? Czy jak to się nazywało, dawno w MT nie grałem. Można by również wpleść wątek Budowniczych z Jarkendharu, po pogadance np. z Nefariusem, który już wcześniej zdobył informację o jakimś pradawnym ludzie na Khorinis. Szukałoby się dla niego kamiennych tabliczek, badało postumenty, na których użyto kamieni ogniskujących przy tworzeniu bariery. Zawsze brakowało mi też jakiejś krótkiej choćby historii o Starej Cytadeli i zamku, w którym później urzędował Lester, bo o tym też niewiele wiadomo.