Jaki obóz? 5173 6

O temacie

Autor Shade123

Zaczęty 13.05.2014 roku

Wyświetleń 5173

Odpowiedzi 6

Shade123

Shade123

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej.

Moglibyście (osoby które graja/ukonczyły Zlote Wrota) podzielić się informacjami zdobytymi podczas gry daną profesją?
Chodzi mi, która profesja wdłg. was jest najfajniejsza, najsilniejsza, najtrudniejsza itd.

El0 :D

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Ja na razie idę do palków. Zdecydowanie dużo starych przyjaciół, ciekawe questy i historie. Jeszcze nie byłem u Magów Wody i orków, ale jak będe na pewno coś napisze. 

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Hmm co do gildii:

Mag wody - Grałem trochę aczkolwiek to nie dla mnie choć polecić ci mogę jeśli lubiłeś maga ognia w gothicu (jest to na podobnej zasadzie pamiętasz chyba latanie z miotłą po klasztorze xD) .

Obóz paladynów - No cóż tam można spotkać starych przyjaciół tj. Andre,Wulfgar,Garond,MIka,Lord Hagen a questy są również typowo gothicowe.

Obóz orków - Według mnie jest to najlepszy obóz. Przede wszystkim dlatego, że jest to coś nowego, jest sporo orków (są również starzy przyjaciele jak Gorn,Diego czy Thorben) jednak bardziej chodzi tutaj to questy z jakimi mamy do czynienia. Fajnie opowiadają o swojej kulturze i tak dalej :D

down

down

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zdecydowanie polecam obóz orków fajna kultura questy bronie i pancerze.

Jebać pierdoloną schizofremie :P

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Obóz orków wymiata. W końcu to najpotężniejszy i największy obóz.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Jaki obóz polecacie dla łucznika? Paladyni czy Orkowie? Wolałbym obóz orków, ale czy nie przysporzy to jakiś problemów łucznikowi?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Według mnie nie ma różnicy tu i tu luk się sprawdzi :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry