Wujek Marvin 65386 232

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 11.05.2014 roku

Wyświetleń 65386

Odpowiedzi 232

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio
Poza tym ktoś wyłączy konsole, zrobi ss, a potem włączy se z powrotem i nie wiadomo kto oszustem będzie.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
chicken, nie od łapania oszustów jesteśmy... każdy sobie wybierze i tyle. A uprzedzając pytania Tizgara- to absolutnie nie jest porównywalne z wyborem losowości! To jak z dobrą książką- jej treści nie zmienisz ale okładkę zrobisz jaką będziesz chciał (tak, to jedno z tych chujowych porównań :P)

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio
Nie będzie co wybierać, po prostu zostawimy konsole. Ktoś będzie chciał se włączyć to włączy, ktoś nie chce to niech nie włącza. Proste.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Bez sensu jest wyłączanie konsoli, niektóre bugi bez kodów nie da się ominąć, dodatkowo ktoś kto będzie chciał się pobawić kodami nie będzie miał taką możliwość, a cziterzy i tak znajdą sposób. Też mnie wkurzają cziterzy i gardzę nimi, ale nie jestem za wpychaniem na siłę jak ktoś ma grać, to ich sprawa, nie wasza.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Jak robią moda, to ich sprawa. Jak będą chcieli wymuszą grę łucznikiem i basta.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jakoś wszyscy się podniecacie Dark Sagą, a tam jakoś konsola nie była dostępna. Teraz, gdy chcą ją wyłączyć w Globalu to robicie wielkie halo. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Przecież oni chyba głupi nie są i mogą sobie dać odpowiedni lvl by staty wyrównać. Po za tym nie muszą nic wrzucać.
Naprawde jestes taki pierdolniety? Chodzi mi o to, że jak sie ktos bedzie chwalil statami, to bedzie wiadomo, czy czituje.

Widzisz chicken, o ile pamietam w czasie zaplaty prolog na koniec też pisalo cos typu - "konsola - tak/nie" i nawet jesli wylaczyles to to sie zapisywalo. Problem?

Post połączony: 2014-05-21, 15:59
Jakoś wszyscy się podniecacie Dark Sagą, a tam jakoś konsola nie była dostępna. Teraz, gdy chcą ją wyłączyć w Globalu to robicie wielkie halo. 
Bo tam byla prawie, ze zerowa ilosc bugow. Ja osobiscie nie spotkalem zadnego, nawet z tych wymienionych co tam byly do obejscia klawiszami, co nie znaczy wcale, ze ich nie ma. Natomiast w globalu są setki bugow, poczynajac od tego, że rozmowa nie zalacza sie w odpowiednim momencie (oskar) przez to, że nie mozesz zrobic zadania, bo koles za Toba lata i nikt nie zagaduje (lasher i zadanie Harada) konczac na tym, że 75% z zadan dodanych przez global nie zamyka sie w dzienniku tylko wisi jako te, ktore ciagle sa. A wykonalem je dawno temu. Nie, nie uzywam konsoli.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Spokojnie człowieku, wyłączymy konsolę w dopiętej już na amen wersji 1,8 :)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale ja jestem spokojny, a co do konsoli to by mi byla potrzebna do rezyserii machinim oraz do komiksów. Zreszta, w 1.8 i tak nie bede gral, jak w 1.7 nawet przez bugi nie ukonczylem, myslisz, ze bedzie chcialo mi sie drugi raz przechodzic to samo? Co innego Returning, tam sie wraca z mila checia.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Werewolf, jak ktoś się chwali statami, nie znaczy, że cheatuje. Już ci mówiłem, głupi nie jest, chce to sobie zmieni lvl i będzie stykać. Ty taki płytki jesteś, że myślisz, że ktoś jest głupi i tak łatwo się wyda. Po za tym to nie jest ważne.

Werewolf Returning to akurat przykład najbardziej nieudolnych questów i ostrzeżenie, dla wszystkich moderów, by nie zrobić nic podobnego.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
:facepalm:

Polecam Ci czytać ze zrozumieniem. JEZELI RAZ WLACZYSZ KONSOLE, A POTEM JA WYLACZYSZ - W STATACH I TAK BY BYLO "WLACZONE". Ja jebe, czego Was ucza w tych szkolach?

Dla mnie questy Returninga sa o wiele ciekawsze, lepsze. Moze nie na tyle zlozone, zeby jedno zadanie robic 3 rozdzialy, ale to wlasnie dobrze. Sa ciekawsze, lepsze. I glowna fabula nie polega na - JAK ZWYKLE - zabic tego glownego bad ass.

KOMPUTER:
Spoiler

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mnie już uczyli dawno. Ty natomiast pewnie wchodziłeś na zajęcia z zatyczkami do uszu, bo jak widzę taki brak inteligencji  w zdaniach, to z pewnością jest to słabe rozwinięcie mózgu, przez brak kształcenia.

Nie chcesz grać w 1.8 ? Świetnie jednego nooba w tych tematach mniej. I ślepy jesteś czy co ? Konsoli nie będzie w żadnych statach.

Returning cały się opiera na idź i zabij, nie ma tam wyjątku.

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio

Widzisz chicken, o ile pamietam w czasie zaplaty prolog na koniec też pisalo cos typu - "konsola - tak/nie" i nawet jesli wylaczyles to to
 sie zapisywalo. Problem?
Tak, problem. My nie mamy prologu :F

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
A global się opiera na zrób bazyliard zadań i miej w dupie rozwój postaci itp, to samo co return ( w druga stronę ) tylko mniej emocji te 2 mody tak od siebie się różnica ze aż są podobne i to w chuj różnica ze retuna zasypuje nas miliardem innowacje bo jest zlepkiem modów defakto nie wszystkie są logiczne no ale oferta na bogato :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, a marvin pozwala te miliardy zadań ominąć. Może warto byłoby dodać listę kodów do Globala...

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To co za problem aby zrobić zadania jako motywacje do gry a nie tylko dla fabuły ? jedno drugiego nie wyklucza a wręcz przeciwnie :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
O to się już zatroszczymy, bez obaw. W 1.7 i tak niewiele jest naszych własnych zadań. 

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To co za problem aby zrobić zadania jako motywacje do gry a nie tylko dla fabuły ? jedno drugiego nie wyklucza a wręcz przeciwnie :P
No chyba sam sobie odpowiedziałeś... Przecież każde zadanie fabularne jest motywującym i odwrotnie. Punkty do rozwoju, nagrody w postaci itemów, mikstur, itp. Każde zadanie coś ze sobą niesie! Chyba, że nie zrozumiałem?

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
Mnie już uczyli dawno. Ty natomiast pewnie wchodziłeś na zajęcia z zatyczkami do uszu, bo jak widzę taki brak inteligencji  w zdaniach, to z pewnością jest to słabe rozwinięcie mózgu, przez brak kształcenia.

Nie chcesz grać w 1.8 ? Świetnie jednego nooba w tych tematach mniej. I ślepy jesteś czy co ? Konsoli nie będzie w żadnych statach.

Returning cały się opiera na idź i zabij, nie ma tam wyjątku.
inteligencjia  jest  cechą wrodzoną a  nie  nabytą(wiec  w  szkole  sie  tego  nie  nauczysz) baranie    :lol:

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tituf no właśnie nie, ponieważ te nagrody nam są nie potrzebne gdyż i tak można mieć w dupie rozwoju postaci i być w globcu pro elo op
Zas w returnie robimy qusty dla nagrody by potrzebujemy ten cholerny exp żeby moc rozwinąć postać i przejść koło 3 wilków żywym :P

O taka motywacje mi chodzi dostaje expa mikstury pn i one mi sa potrzebne, trzymam za słowo ze otoczenie będzie od nas wymagało dużo lepszego przygotowania.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry