Memorius nie patrz na hejterów blokuj. ja żadnych bugów nie miałem, więc ich nie ma. A jak są to takie, które da się ominąć. Konsola oczywiście nie psuję gry, ale powoduje większe zużycie ramu.
Myślicie, że dlaczego najczęściej wywala przy zmianie lokacji,
teleporcie, lub użyciu runy teleportu ? Bo musi szybko świat się
załadować i nie starcza ramu. Ci co latają na k i f8 mają właśnie te
problemy, bo konsola całe zasoby zżera.
Ja w MT Tizgar też nie miałem bugów. Czemu ludzie dobre mody hejtują, że brakuje tego a to tamtego, a te słabe są świetnie. Powiem wam dlaczego. Robicie sobie wyobrażenie, że mod musi być idealny, otóż nie. Jak mod jest dobrze zareklamowany i ma dużo fajnych rzeczy, to macie świadomość, że mogło by być jeszcze więcej rzeczy. Natomiast jak ktoś wypuści gówno pokroju Złote Wrota, gdzie nic niema to wszyscy happy, tylko nędzne tłumaczenie, że autorzy nie mieli czasu. Nie mieli ? Niech nie robią modów. Krzyczycie w globalu, że są bugi ? Wyłączcie konsole i podziękujcie testerom. Bo przy robieniu zadań itp bugów nie widać, a dopiero widać je w grze. Czemu nie widać hejtów na bugi w złotych wrotach ? Tam było pełno testów, a są bugi co ślepiec by tylko nie zauważył. Można sobie całkowicie kolejność wątku głównego zmienić.
Swoją opinie sugerujecie na innych, jak 3 osoby napiszę to jest świetne, to nagle każdy po kolei duplikat, tylko coś tam zmieni.
Najglupsza teoria jaka kiedykolwiek slyszalem, z domieszką kretynizmu.
"Nie mialem bugow wiec ich nie ma". Jesteś tępy czy udajesz? To, że Tobie akurat w danym momencie nie wywalil zaden blad albo nie objawil sie bug, nie znaczy, ze ich nie ma. Albo jestes na tyle slepy i brniesz do przodu ignorujac fabule i wszystko poboczne wokol, ze ich nie dostrzegasz.
EDIT: Ja sam zakonczylem gre w Globala na 5 rozdziale, gdzie wkurwilem sie na tego goscia co miał plany Harada. Ponoć mial do mnie zagadać strażnik przed bramą, po czym wlasnie on (lafer, Lasher?) mial takze zagadac i podziekowac. Straznik nie zagadal, latalem z nim sobie po calej wyspie Khorinis, po czym sie wkurwilem i skonczylem gre.
"Ja w MT tez nie mialem bugow" - NO JA PIERDOLE. Nawet twórcy zauwazyli te bugi co miedzy innymi Tizgar wymienil - obstawianie na arenie, nauka u shergara i wiele wiele innych. Twórcy moda dostrzegli te bugi, wiekszosc graczy, ale nie, Ty nie. Co potwierdza moja teorie, że wszystko co sie u gory znajduje skippujesz, omijasz wszystko co jest ciekawe i slepo brniesz do przodu.
"Nie patrz na hejterow" - oo, a to ciekawostwa. Widzisz tu gdzies hejterow? Ja myslalem, że tutaj sie znajduje normalna dyskusja na temat konsoli, wypowiedzi i opinie graczy na jej temat. Ale cóż, ludzie niedojrzali psychicznie i emocjonalnie wszedzie widzą hejt tam, gdzie go nie ma, lecz jest opinia innych nie zgadzajaca sie z Twoja. Cóź poradzic, dorosniesz to zrozumiesz.
"Czemu nie widać hejtów na bugi w Złotych Wrotach" wybacz, ale u mnie objawil sie tylko jeden bug - podczas pisania listu jeśli przyszlismy do Lee z rozmowa o posązku Innosa to zadanie z listem sie blokowalo. Wystarczylo najpierw odebrac List, pozniej skonczyc Posag innosa. Widzisz, nic co wymagaloby uzycia konsoli czy czegokolwiek.]
A ta teoria ramie podczas konsoli skomentuje to tylko jedną emotą, uzywana czesto przez Mac Duna -

Nadajesz sie do komisji macierewicza czy kto tam badal sprawe smolenska.