O temacie
Autor Button
Zaczęty 10.05.2014 roku
Wyświetleń 603019
Odpowiedzi 1140
RiP
Ta siekierka nie jest Ci chyba potrzebna. Przede wszystkim musisz znaleźć ciało.
ExedusHQ
ko19m
Draco The Modders
Mam problem bo jestem mistrzem areny wybieram opcje złoto i wyskakuje błąd B:VFILE:Err: -2 Can't find file _WORK/DATA/SOUND/SPEECH/DIA_UCHAMR_MISTRZ co z tym zrobić?
Adanos Administrator
comorgpl
Gubernator
lisord
Witam.Mam pytanie,kiedy chce ukończyć zadanie ,,Kapliczka Innosa'' i mam wszystkie składniki,to gdzie jest Thorben ? Szukałem go wszędzie i nie mogę znaleść. Proszę o szybką odpowiedź.
Ponawiam swoje pytanie parę postów wyżej. Wie ktoś gdzie jest ten przełącznik?
Mam pytanie czemu jak walcze z tymi piratami to moja postać po wezwaniu paladynów ma 1hp a później po 3 sekundach ginie 7 orków i mnie zabijają nekromanci? A jak tak nie jest to nekromanci mnie z hita zabijają... mam 200hp.
Dzięki @lisord Zmyliło mnie to, że źle zacytowałeś moją wypowiedź i nie zauważyłem Twojej wypowiedzi ;)
Wyzysk11
milten6
Witam. Mam problem z zadaniem od Garonda "Wybić szkodniki". Mianowicie, już przed otrzymaniem tego zadania zabiłem wszystkie szczury, które tam znalazłem. Teraz pokazuje mi, że muszę zabić jeszcze 2 szczury, chociaż w światyni nic nie ma. Da się coś z tym zrobić? Z góry dzięki
Fabio The Modders