Pomoc w przejściu Złotych Wrót 603019 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 603019

Odpowiedzi 1140

RiP

RiP

Użytkownicy
posty7
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ta siekierka nie jest Ci chyba potrzebna. Przede wszystkim musisz znaleźć ciało.

Powie mi ktoś gdzie moge znaleść te ciało??? :]

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Obok skały przy ,której są osadnicy.Leży po drugiej strony od siekiery.Najlepiej obejdź całą skałę.

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Mam problem bo jestem mistrzem areny wybieram opcje złoto i wyskakuje błąd B:VFILE:Err: -2 Can't find file _WORK/DATA/SOUND/SPEECH/DIA_UCHAMR_MISTRZ co z tym zrobić?

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Mam problem bo jestem mistrzem areny wybieram opcje złoto i wyskakuje błąd B:VFILE:Err: -2 Can't find file _WORK/DATA/SOUND/SPEECH/DIA_UCHAMR_MISTRZ co z tym zrobić?

Było to już poruszane, niestety to jest błąd w dialogu. Zamiast złota weź amulet i tak bardziej się opłaca.

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
No amulet nawet nawet dużo defa dodaje a za samą arenę mam 3500 złota a tu 2 pytanie kto naucza kradzieży kieszonkowej

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bonzo ,a jak nie to ktoś inny z bandytów.

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Jak przepalić złoto? nie mam zadnej opcji w kuźni

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Mam pytanie czemu jak walcze z tymi piratami to moja postać po wezwaniu paladynów ma 1hp a później po 3 sekundach ginie 7 orków i mnie zabijają nekromanci? A jak tak nie jest to nekromanci mnie z hita zabijają... mam 200hp.

comorgpl

comorgpl

Użytkownicy
posty11
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam szybkie pytanie.
Jestem w 3 rozdziale i potrzebuje szybko pieniędzy. Chciałem więc ukraść pancerze Sandry. Mam jej klucz, ale nie mogę znaleźć skrytki. Chodzę po tych ruinach od razu koło obozu bandytów i nic nie ma. Żadnej dźwigni. Mógłby ktoś powiedzieć gdzie dokładnie ta dźwignia się znajduje? Najlepiej jakiegoś screena.
Podkreśle, że w II rozdziale pomogłem Sandrze i zabiłem Karrasa.

Gubernator

Gubernator

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.Mam pytanie,kiedy chce ukończyć zadanie ,,Kapliczka Innosa'' i mam wszystkie składniki,to gdzie jest Thorben  ? Szukałem go wszędzie i nie mogę znaleść. Proszę o szybką odpowiedź.

lisord

lisord

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam.Mam pytanie,kiedy chce ukończyć zadanie ,,Kapliczka Innosa'' i mam wszystkie składniki,to gdzie jest Thorben  ? Szukałem go wszędzie i nie mogę znaleść. Proszę o szybką odpowiedź.
W obozie paladynów.

Post połączony: 2014-05-25, 18:43
Jedna z ruin blisko obozu. Jak wchodzisz do środka to wajcha jest w prawym rogu za beczką.

comorgpl

comorgpl

Użytkownicy
posty11
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam swoje pytanie parę postów wyżej. Wie ktoś gdzie jest ten przełącznik?

lisord

lisord

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ponawiam swoje pytanie parę postów wyżej. Wie ktoś gdzie jest ten przełącznik?
Już Ci odpowiedziałem. Jedna z ruin blisko obozu. Jak wchodzisz do środka to wajcha jest w prawym rogu za beczką.

Post połączony: 2014-05-25, 19:09
Mam pytanie czemu jak walcze z tymi piratami to moja postać po wezwaniu paladynów ma 1hp a później po 3 sekundach ginie 7 orków i mnie zabijają nekromanci? A jak tak nie jest to nekromanci mnie z hita zabijają... mam 200hp.
Spróbuj szybko zabić jednego z nekromantów przed użyciem rogu. :ok:

comorgpl

comorgpl

Użytkownicy
posty11
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki @lisord :) Zmyliło mnie to, że źle zacytowałeś moją wypowiedź i nie zauważyłem Twojej wypowiedzi ;)

lisord

lisord

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzięki @lisord :) Zmyliło mnie to, że źle zacytowałeś moją wypowiedź i nie zauważyłem Twojej wypowiedzi ;)
A faktycznie źle się zacytowało. :)

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z kim musze zagadac, jesli musze sie dowiedziec jak najwicej  o tabliczce, jestem przed walką z piratami ?

milten6

milten6

Użytkownicy
posty79
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem z zadaniem od Garonda "Wybić szkodniki". Mianowicie, już przed otrzymaniem tego zadania zabiłem wszystkie szczury, które tam znalazłem. Teraz pokazuje mi, że muszę zabić jeszcze 2 szczury, chociaż w światyni nic nie ma. Da się coś z tym zrobić? Z góry dzięki :D

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Witam. Mam problem z zadaniem od Garonda "Wybić szkodniki". Mianowicie, już przed otrzymaniem tego zadania zabiłem wszystkie szczury, które tam znalazłem. Teraz pokazuje mi, że muszę zabić jeszcze 2 szczury, chociaż w światyni nic nie ma. Da się coś z tym zrobić? Z góry dzięki :D

Obejdź świątynie dookoła, powinny się jeszcze znajdować za świątynią.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Bodajże masz 12 szczurów zabić więc sprawdź dokładnie.

0 użytkowników
Do góry