Pomoc w przejściu Złotych Wrót 607793 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 607793

Odpowiedzi 1140

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmmmm ide z tym orkiem szamanem ( cos na Ch xd ) w misji  z czcicielem Beliara i otoz mam pytanie : gdzie jest ten "x" obok tego orka szamana na Ch bo go nie widac  ;)

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Chaktur. Niewidoczność znaku można odebrać jako błąd, ale tylko i wyłącznie będąc ciućwą pomijającą dialogi. Chaktur chce cię zrobić w chuja - idź do Temp-Shaka.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
noo wlasniee, tak tez sądzilem ze robi w bambuko :D

dziękuje serdecznie

kolot17

kolot17

Użytkownicy
posty41
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A ja mam pytanie odnośnie zadania "kult beliara" mianowicie nie wiem co mam robić dalej ! Przepytałem każdego w obozie(dosłownie każdego) i temp shak nadal mówi że nie przepytałem każdego... Co mam robić ? Wiem że chaktur jest winny bo szukałem na forum ale nie mam żadnej opcji dialogowej z nim.

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kolot17 Przepytaj jeszcze raz każdego.Niektórzy powinni miec jeszcze dialogi ;>

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
A ja mam pytanie odnośnie zadania "kult beliara" mianowicie nie wiem co mam robić dalej ! Przepytałem każdego w obozie(dosłownie każdego) i temp shak nadal mówi że nie przepytałem każdego... Co mam robić ? Wiem że chaktur jest winny bo szukałem na forum ale nie mam żadnej opcji dialogowej z nim.
Nie pomogłeś Larissie. Pomóż jej.

MrOSZUST

MrOSZUST

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co jest potrzebne, by przejść przez Magiczną Barierę? Mam za zadanie się tam dostać, lecz zapomniałem, co muszę ubrać bądź zrobić, a nie jest to nigdzie napisane.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
pierscien

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

mrmono

mrmono

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie mogę znaleźć zakrwawionej siekiery (misja ze snem apollosa) . Biegałem 10 min i nic, może ktoś łopatologicznie powiedziec mi gdzie to jest?

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders

Draco
The Modders

Pomoc w przejściu Złotych Wrót
#769 2014-05-23, 15:49(Ostatnia zmiana: 2014-05-23, 19:17)
Jak jest drabina, to po prawej stronie jest drzewo a za nim siekiera, a jeśli jej nie ma to kod "Insert siekiera".

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moge jakos odzyskac magiczneostrze bojowe od tego pirata co mu sie je daje ? W ogole to wymagane jest mu oddanie  tego miecza ? Niestety ale dobry jest :D

Ahran

Ahran

Użytkownicy
posty26
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Moge jakos odzyskac magiczneostrze bojowe od tego pirata co mu sie je daje ? W ogole to wymagane jest mu oddanie  tego miecza ? Niestety ale dobry jest :D

Spokojnie...odzyskasz go po bitwie.

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
Witam wiece może gdzie znajdę Thorbena po tym jak rozmawiałem z nim odnośnie budowy kapliczki innosa. Nie miałem wtedy wszystkich potrzebnych materiałów na kapliczkę, i jak wróciłem by mu je dać to już go koło świętego ognia nie było

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Jest w obozie paladynów.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Jest w obozie paladynów

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Klucz do skrzyni sandry ma Sandra ? Ale nie ma opcji kradziezy klucza ? Jakies rady ?

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
klucz jest w jej skrzyni (tej w chacie) 

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Klucz do skrzyni sandry ma Sandra ? Ale nie ma opcji kradziezy klucza ? Jakies rady ?

Podobno o 22 odchodzi od domku i można go wykraść, ale nie wiem czy na pewno, ja natomiast wykonałem mniej mainstreamową opcję, przyzwałem wilka na dachu domku i Sandra  z bandziorami trochę zgłupiała, wykorzystując moment konsternacji ukradłem klucz :D

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ja wbiłem się na chamca, wyciągłem broń, podleciałem do kufra i go otworzyłem, a jak mnie zaczepiała w dialogu to miałem okienko od kufra ciągle otwarte, więc wziałem klucz jak tylko skończyłem z nią gadkę :D

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników
Do góry