Pomoc w przejściu Złotych Wrót 609009 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 609009

Odpowiedzi 1140

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A podsłuchałeś rozmowę?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Lemon[PL]

Lemon[PL]

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie wiem jak to zbugowałeś, ale miałeś wyjść za obóz Hanibala i Bezi wszystko sam by za Ciebie zrobił. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Felix96

Felix96

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem i nie wiem czy u was jest tak samo. Problem tkwi w tym, że gdy udaję się do Corristo chcąc mu dać runę teleportacyjną w tym zadaniu na czas gra się blokuje. Bezi mówi do Corristo, żeby jak najszybciej się przenosił czy coś takiego daje mu rune a obraz  zatrzymuje się w takim oknie jakby w dialogach i nie da się wyłączyć i nic innego też zrobić. Nic się nie zacina bo widać jak postacie lekko się poruszają (oddychają:ok:). Da się to jakoś naprawić i czy bez wykonania tego zadania ucierpi jakoś wątek fabularny ?

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Kombinacja odpowiedniego ułożenia kryształów w domu kapłanów (stojąc przodem do dwóch grobów):

Szary       Niebieski

Zielony     Czerwony

Proponuję dodać to do tematu o najczęściej zadawanych pytaniach.

Felix - tak się właśnie dzieje, kiedy na siłę pomija się wszystkie dialogi dusząc ppm lub esc jak wariat. Spróbuj wczytać poprzedni zapis i zdobyć nowy poziom (o dziwo w złotych wrotach pojawienie się napisu "kolejny poziom" magicznie niweluje niektóre bugi - przynajmniej u mnie).
Co do problemu z "agresją" u Karrasa, wywołaną po jego pobiciu - czar "niepamięć" niedziała, choćbyście nie wiadomo ile razy go rzucali (sprawdzone). Jedyną szansą na jego uspokojenie jest wykonanie tych o to czynności:

Najeżdżamy na Karrasa celownikiem (obojętnie, czy to bez broni, czy z podniesionym mieczem/kuszą/łukiem/czarem - jednak w przypadkach trybu bitewnego zaleca się odejście od postronnych npc), jednak robimy to tak, żeby Karras nas nie zauważył. Cały czas mając jego name na celowniku włączamy konsolę i wpisujemy:
set permattitude neutral
set tempattitude neutral
Wyłączamy konsolę i ... Karras jest dla nas znów neutralny.

Edit: Tak przy okazji, cobym znowu nie zapomniał. W którymś subtopicu Złotych Wrót czytałem o "mającej się wkrótce pojawić solucji". Czy przypadkiem wie ktoś coś o tym? No chyba rzecz jasna, że źle przeczytałem. 

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
Witam kto może nauczyć nas mikstury siły?

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Witam kto może nauczyć nas mikstury siły?

Alchemii uczy Eremita, znajduje się na wzniesieniu przy obozie paladynów, ale nie wiem jakich mikstur uczy, bo nie korzystałem z jego wiedzy :D

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Gdzie znajdę npc który zrobi zbroje ze skóry tygrysa dla Tygrysa ?

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

cotek

cotek

Użytkownicy
nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
posty75
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
Gdzie znajdę npc który zrobi zbroje ze skóry tygrysa dla Tygrysa ?

Sandra zrobi ci taką zbroję :D^^

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DfVAagZs8Pk
https://www.youtube.com/watch?v=-VTZy5AL4dU
https://www.youtube.com/watch?v=CKCXF6LaNCQ

tekken

tekken

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam pytanie, gdzie jest alvaro bo byl w obozie bandytow, ale teraz gdy chce zaniesc ten list od lee'go go tam nie ma xd. ;/

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Alvaro nigdzie się nie rusza, prześpij się przykładowo do 12, powinien stać przy schodach, bądź nieopodal przy "więzieniach"

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Gdzie mogę dostać pancerz cieniostwora ? Bo potrzebuje do zamiany za złotą zbroję a pancerz sekty sprzedałem ...

Xan

Xan

Angielska wersja Złotych Wrót
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Angielska wersja Złotych Wrót
Gdzie mogę dostać pancerz cieniostwora ? Bo potrzebuje do zamiany za złotą zbroję a pancerz sekty sprzedałem ...

Zadania z Sarą/Karrasem wykonałeś?

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Oddałem mu (Karrasowi) pancerze ale nie ma na sprzedaż

PS.Jak ktoś zna kod niech poda bo nie chce mi się bawić już pod koniec gry .

tekken

tekken

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Alvaro nigdzie się nie rusza, prześpij się przykładowo do 12, powinien stać przy schodach, bądź nieopodal przy "więzieniach"
Ta... Tylko ze go nigdzie nie ma wtf? Przez caly dzien tam czekalem i nigdzie go nie bylo, przeszedlem sie po calym obozowisku i tez go nigdzie nie ma ...

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
A po co Ci takowy pancerz pod koniec gry, ma zaledwie 50 defa ;)

Odinstalowałem niestety paczkę, dlatego kodu Ci nie podam, spróbuj wejść w ciało Karrasa, może nadal ma te pancerze. Zresztą Malek ma też ten pancerz po odkupieniu od niego pancerza sekty . Sprawdź sobie "edit focusem" ;)

Ta... Tylko ze go nigdzie nie ma wtf? Przez caly dzien tam czekalem i nigdzie go nie bylo, przeszedlem sie po calym obozowisku i tez go nigdzie nie ma ...

Nie wiem, powinien być, poszukaj dokładnie, ostatecznie wczytaj jakiś dalszy save i przyzwij go kodami :P

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Jest takowy mi pod koniec gry potrzebny gdyż TEGO wymaga gra ..

tekken

tekken

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A po co Ci takowy pancerz pod koniec gry, ma zaledwie 50 defa ;)

Odinstalowałem niestety paczkę, dlatego kodu Ci nie podam, spróbuj wejść w ciało Karrasa, może nadal ma te pancerze. Zresztą Malek ma też ten pancerz po odkupieniu od niego pancerza sekty . Sprawdź sobie "edit focusem" ;)

Nie wiem, powinien być, poszukaj dokładnie, ostatecznie wczytaj jakiś dalszy save i przyzwij go kodami :P
kodami? a moglbys mi podac na niego kod xd? Bo savow zadnych niestety nie mam ...

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Jest takowy mi pod koniec gry potrzebny gdyż TEGO wymaga gra ..

Gra wymaga "Pancerzu sekty" z TEGO co ja pamiętam, zresztą jak już mówiłem, sprawdź sobie u Maleka, edit focusem pancerz ze skóry cieniostwora i po problemie...

kodami? a moglbys mi podac na niego kod xd? Bo savow zadnych niestety nie mam ...

Niestety odinstalowałem grę, ale sprawdź, sobie w dziale złotych wrót temat o save'ach i tam jest mój na 15 lvlu z dostępem do Alvaro, sprawdź na niego kod i już ;)

0 użytkowników
Do góry