czy ktos mi wyjasni o co chodzi z swiatynia sniacego?
dostalem sie tam i zabilem dametriusa i koniec zadania? dostalem 2 miecze "zle oko" i nie wiem po co one do tego nie moge ich zalozyc
no i jeszce sprawa dziennika ponoc ma byc tam w takim budynku co otacza go lawa miecz ktorego boja sie orkowie no ale go nie ma
?czy o czyms zapomnialem?
Ja jeszcze mniej rozumiem o co chodzi. Wszedlem zgodnie z instrukcją Xardasa, z miksturą i Ulu_Mulu. Miłe sentymentalne zwiedzanie niemal pustych pomieszczeń, czasem jakiś szkielet, Wojownik Cienia, demon, ale raczej pustawo. Kości, zardzewiałe miecze itp. Żadnych lepszych broni, ani wpisu w dzienniku na temat Utiziela nie ma. Ani oczywiście żadnego Dametriusa (kto to taki?) :(
Post połączony: 2014-06-19, 21:21
(...) W cmentarzysku orków jest ściana, za którą powinniśmy się teleportować (Gothic I). Gdzie jest zwój/coś co pozwala przekroczyć tą scianę? Przeszukałem całe cmentarzysko, wszystkie trupy i nic.[/spoiler]
(...)
U mnie rzeczona ściana była otwarta. W małej jaskini gdzie miał być zwój orkowej teleportacji (tu niepotrzebny zresztą) nic nie było, moze jakiś czarny grzyb. Zmarnowena Przemiana w Chrząszcza. A za ścianą, jak w Gothiku I, jako rzekł Baal Lukor, tylko kurz, pajęczyny i stare kości :(