"Stare" gildie i zadania poboczne. 634517 1726

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 634517

Odpowiedzi 1726

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.
Zwój przemiany w topielca/ cieniostwora.  Po paru próbach się udaje.

W tym kraju są zasady,
Ten kraj ma to w zwyczaju:
Równo ścinać wszystkie głowy wystające zza połowy,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Lecz kiedy grają tego kraju hymn,
Ciągle jeszcze wstaje.

K@T

K@T

Użytkownicy
posty152
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego nie ma tam normalnej drogi??

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Nie ma??? ;o
To karygodny bug i z pewnością winien jest jak zwykle kurczak. Jego racje okruszków chlebowych zostaną zmniejszone.

Tak  przy okazji...ty K@T po prostu nie grałeś w G2 NK. To żaden wstyd ale lepiej jednak zawczasu o takich rzeczach poinformować Community.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

K@T

K@T

Użytkownicy
posty152
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyśmiewczy ton niektórych wypowiedzi nie przypada do gustu ....

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Kto to? Ja mu zaraz dam!
to na pewno kurczak. Jak zwykle.

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio
Tak, to wszystko to moja wina. Nikt nie placil 5zl za robocizne to macie :F

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś ma jakiś pomysł jak przejść salę Archola na Irdorath? Czy jest gdzieś jakaś podpowiedź czy po prostu trza próbować wszystkich kombinacji przycisków - a jest tego chyba sporo bo na 4 przyciski zabija za 6 razem. I po co jest ta druga wnęka z dodatkowym przyciskiem?
Mowa o tych kolorowych przyciskach po lewej części korytarza?
Tak, dzięki za podpowiedź.

Zastanawiam się jednak, jaki sens mają tego typu zagadki sprowadzające się tylko do wklepania metodą prób i błędów odpowiedniej kombinacji - zamiast szukania jakiegoś logicznego sensu czy strzępków informacji.

Cyryth

Cyryth

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, natknąłem się na pewną zagwozdkę. Mianowicie - nie wiem gdzie mogę sprzedać lekkie bronie, których kucia naucza Carl. Wiem o sprzedaży zasięgowców Sarze i toporów/mieczy Khaledowi. Ale gdzie mogę swoje szpady opylić za pełną cenę?

Jeśli off-top, to przepraszam.
EDIT - dalsze użycie opcji "szukaj" pozwoliło mi na odkrycie, że bronie zręcznościowe skupuje Iglerio :l
Tylko gdzie on jest po wykonaniu zadania "Zbrodnia i Kara"?

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu

Memorius
Moderator działu

"Stare" gildie i zadania poboczne.
#1008 2014-06-18, 02:44(Ostatnia zmiana: 2014-06-18, 12:08)
Iglerio jest w Górnym Mieście z prawej strony placu - zawsze w dzień - przy okazji pora chyba odebrać od niego nagrodę Cyryth

XovoX

XovoX

Użytkownicy
entropy increase manager
posty164
Propsy123
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • entropy increase manager
Problem: Zadanie z magnatem wrzodem. Podejrzewam że to czego szukam jest za biblioteczką na dolnym poziomie kamiennej fortecy. W NK była dźwignia otwierająca ukryte pomieszczenie z demonem. Przeszłam całą fortecę i nie mogę znaleźć sposobu żeby się do tego pomieszczenia dostać. Help?

steifer

steifer

Użytkownicy
Lord Herold Zakonu Innosa
posty86
Propsy2
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Lord Herold Zakonu Innosa
Problem: Zadanie z magnatem wrzodem. Podejrzewam że to czego szukam jest za biblioteczką na dolnym poziomie kamiennej fortecy. W NK była dźwignia otwierająca ukryte pomieszczenie z demonem. Przeszłam całą fortecę i nie mogę znaleźć sposobu żeby się do tego pomieszczenia dostać. Help?

Widać nie całą :)  Jest poprostu gdzie indziej, niedaleko.

dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Tomasz Steifer

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na tej samej kondygnacji, w pokoiku obok- poszukaj jednoręcznego bandyty, znaczy wajchy takiej. Chyba jest przy jakimś mebelku!

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
tak , dokładnie na prawej bocznej ściance regału stojącego na lewo od wejścia :D

XovoX

XovoX

Użytkownicy
entropy increase manager
posty164
Propsy123
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • entropy increase manager
Na ściance regału powiadacie? Tego się nie spodziewałam. A próbowałam wszystkiego co mi tylko do głowy przyszło: przełączania każdej pochodni w okolicy, strzelania w biblioteczkę, nawet stanęłam przed nią w stroju magnata (na zasadzie : hej, na kratę działa ulumulu, może na biblioteczkę strój zadziała ) :F

dzięki :D

A przy okazji żeby nie spamować w innych tematach: to ma tak być że przy wybijaniu orków zemstą beliara nie dostaję expa?

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Chyba tak nie powinno być... a może powinno...przerobimy że exp będzie.

Cyryth

Cyryth

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od ponad godziny próbuję znaleźć Leona w zamku, bo Garond mi powiedział o wewnętrznych komnatach. Mógłbym prosić o jakąś wskazówkę odnośnie jego lokalizacji?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Niedaleko strażnika więzienia masz skrzynie, wchodzisz na nie i po prawej ku górze powinieneś dojść do skazańców remontujących zamek i Leona ćwiczącego :)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Pawlik2001

Pawlik2001

Użytkownicy
posty45
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pytania mam trzy. :lol:
1. Jak mogę się dostać do skarbca orków w DP? Wybiłem cały obóz, ale dźwigni czy coś nie znalazłem (2 rozdział)
2, Gdzie jest szpada tego kupca, przy farmie Akila (imienia nie pamiętam)? Przeszukałem cały las prawie i nie znalazłem tych bandytów (tych do misji z Hakonem już wybiłem).
3. Jak wejść do podziemi w DP, gdzie w środku są pełzacze, a na wejściu jebsnięto drzwi? Takie wejście w skale, na zachodzie DP, o ile się nie mylę. ;p

Zabijcie mnie.
A może i nie?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.  A czy na takiej wieżyczce nie ma dźwigni? A przez kratę można przemianą też spróbować
2. Halvor da info, gdzie szukać (wcześniej wymagane wszystkie questy związane z pokojowym przyjęciem do Złodziei)
3. Jeśli mowa o Świątyni, to wymagany Klucz do portalu, który prowadzi do Jarkendaru
*wiele zamkniętych krat, drzwi, potrzebuje też łoju kretoszczura...

Pawlik2001

Pawlik2001

Użytkownicy
posty45
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1.  A czy na takiej wieżyczce nie ma dźwigni?
2. Halvor da info, gdzie szukać (wcześniej wymagane wszystkie questy związane z pokojowym przyjęciem do Złodziei)
3. Jeśli mowa o Świątyni, to wymagany Klucz do portalu, który prowadzi do Jarkendaru

Dzięki.  :ok: Spróbuję to jakoś "ogarnąć" Tylko problem będzie z tym, że jestem Jastrzębiem, a nie złodziejem.
A z tym "wejściem" w skale, chodziło mi o taką małą jaskinię, przed nią leżał cieniostwór, były tam drzwi, do których otworzenia potrzeba było jakiegoś przedmiotu.
*Dobra, ze szpadą poszło gładko, ale mam jeszcze pytanko. Gdzie można łój kretoszczura zdobyć? Ja miałem tylko sztukę, która poszła na krem dla Gainy. ;/

Zabijcie mnie.
A może i nie?

0 użytkowników
Do góry