Starożytny Kult 280553 677

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 280553

Odpowiedzi 677

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
nima kodów , sio
on tam się powinien pojawić i tyle

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Taki sam problem miałem z Saturasem, jego po prostu nie było go tam gdzie zawsze stał i musiałem go kodem przywołać. A kiedy naprawiałem ornament nagle się pojawił.

Łeb jest mój, no i chuj.

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio

chicken
RaveN Studio

Starożytny Kult
#262 2014-06-02, 20:53(Ostatnia zmiana: 2014-06-04, 15:12)

INSERT NONE_673_NEPRIKAN

rekrut1990

rekrut1990

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

rekrut1990

Starożytny Kult
#263 2014-06-04, 14:42(Ostatnia zmiana: 2014-06-04, 15:10)

W zadaniu Zbrodnia i kara jestem w momencie, w którym dowiedziałem się o postaci w czarnym płaszczu, oraz dowiedziałem się, że Lucy kłamała w sprawię kontaktów z gildią złodziei. Jak to ruszyć dalej?

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.
Czy rozmawiałeś z Andre? Wulfgarem? Akilem? W takiej kolejności. Jak dostaniesz coś od akila idź z tym do Xardasa. Czytaj uważnie dialogi to się dowiesz co dalej. 

W tym kraju są zasady,
Ten kraj ma to w zwyczaju:
Równo ścinać wszystkie głowy wystające zza połowy,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Lecz kiedy grają tego kraju hymn,
Ciągle jeszcze wstaje.

rekrut1990

rekrut1990

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś może pojaśnić jak zabić Falera w starej wieży Xardasa? musiałem coś pominąć

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tituf

Starożytny Kult
#266 2014-06-05, 16:42(Ostatnia zmiana: 2014-06-05, 17:48)
Spoiler
No cóż jeśli rozmawiałeś z Garondem, potem z Miltenem - wpis w dzienniku nic ci nie mówi?
Teraz pora na poszukiwania słynnego już Dobara, zamkowego kowala. Popytaj o niego i odszukaj... niedaleko się schował...- podpowiem:
http://themodders.org/index.php?topic=21776.msg1144225#msg1144225 post 865
A pamiętasz coś jeszcze o specjalnym składniku do wykucia miecza? :lol2: ale chyba go masz...

*To nie tam jest Dobar! Sprawdź od strony Zamku, idąc dołem, pod klifem z Hosh Pakiem do tej bramy! Będą półki skalne i drzwi do jaskini. Zaatakuje Cię tam sporo Orków, ale można uciec na górę.

rekrut1990

rekrut1990

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

rekrut1990

Starożytny Kult
#267 2014-06-05, 16:45(Ostatnia zmiana: 2014-06-05, 17:33)
Spoiler
-Z miltenem rozmawiałem, nawet wracałem do niego po tym jak Faler mnie zaatakował, tylko bredzi coś, że jest nieśmiertelny i nic nie mogłem mu zrobić zarówno przy pomocy miecza jak i magii.

-Rozmawiałem, pobił mnie, wstałem, poszedłem do miltena, a ten mi powiedział dopiero gdzie szukać całego Falera... Może mam użyć jakiegoś specjalnego przedmiotu?
A i jeszcze jedno, może to dlatego, że jeszcze w ogóle mnie nie było w Jarkendarze, albo dlatego, że nie należę jeszcze do żadnej z nowych gildii (myśliwi/mroczni)

-Rozmawiałem z miltenem, nie mam u niego opcji dialogowych, ale kiedy z nim rozmawiałem byłem lekko podchmielony, a było w pół do drugiej nocą i za cholere nie pamiętam co mówił

-Tak zrobiłem, gdyby nie to, nie dowiedział bym się w ogóle gdzie jest Faler. rozmowa wyglądała tak:
Garound --> Milten --> Garound(tutaj podałem sięza jego kumpla)

-I wszystko jasne, już sprawdzam. Nie mogłem znaleźć tego wpisu, bo oczywiście porobiły mi się zadania, których nie mogę jeszcze ukończyć w obecnej konfiguracji i nie mogłem znaleźć odpowiedniego

-Normalnie dziecko szczęścia ze mnie ... mam zadanie na odszukanie kowala, monetę mam... Ale w miejscu gdzie powinien być kowal... Nie ma go
Zadanie widnieje w dzienniku, Barta pytałem o miejsce jego pobytu, powiedział mi tylko w którą stronę uciekł.
Następnie poszedłem sie wspinać na skałki za tym pagórkiem Hosh-packa. Wchodzę do jaskini, a tam tylko jakaś skrzynka, pierścień i w sumie to chyba tyle

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A masz zrobiony miecz na nieśmiertelnych? Jeśli tak to czy masz full many?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

rekrut1990

rekrut1990

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spoiler
Jaki miecz na nieśmiertelnych? to może z tego zadania od Maga w DP? Bo akurat tego nie zrobiłem

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie :facepalm: Milten zlecił Ci odszukanie pradawnej mocy (chyba że masz starożytną monetę to nie zlecił) i masz kowalowi dać ją do wykucia. To, że go nie będzie to juz inna sprawa....

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie moge znaleźć dobara kowala z GD. Dałem mu 2 zaklęcie teleportacji z ŚS. Milten kazał mi go szukać koło zamku ale nic nie znalazłem. Pomoże ktoś? Przynajmniej jakaś wskazówka.   :)

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Znajdziesz go przy jaskini w której jest pilnowana przez Diego ruda. 

Gubernator

Gubernator

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie,gdzie w zamku w Górniczej Dolinie znajdę Parlafa ?

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.
W kuźni. W nocy przebywa w komnatach zamku. 

W tym kraju są zasady,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Ciągle jeszcze wstaje.

Gubernator

Gubernator

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Problem polega na tym,żę po pierwszej teleportacji Dobara nie ma go ani w kuźni,ani w komnatach,więć gdzie zatem przebywa ? Mam dwa pergaminy,ani kowal ani Milten nie mają nic do powiedzenia. (Utknąłęm) Proszę o pomoc

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.
Dziwne, powinien tam być ;/ 

W tym kraju są zasady,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Ciągle jeszcze wstaje.

Vedro

Vedro

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem że to pytanie padło już wiele razy ale nigdzie nie znalazłem rozwiązania mojego problemu. Zadanie : Zbrodnia i Kara- po tym jak Lucy zniknęła , nie mogę jej znaleźć, widziałem watki zeby pójść do Akila lecz ten jest martwy, przeszukałem 2 jaskinie które spotyka się idąc do latarni lecz tam nie znalazłem jej zwłok , również nie mogę pomówić z Xardasem o tej sprawie z góry wielkie dzięki ;).

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Kuken

Starożytny Kult
#278 2014-06-10, 22:34(Ostatnia zmiana: 2014-06-10, 22:38)
Wiem że to pytanie padło już wiele razy ale nigdzie nie znalazłem rozwiązania mojego problemu. Zadanie : Zbrodnia i Kara- po tym jak Lucy zniknęła , nie mogę jej znaleźć, widziałem watki zeby pójść do Akila lecz ten jest martwy, przeszukałem 2 jaskinie które spotyka się idąc do latarni lecz tam nie znalazłem jej zwłok , również nie mogę pomówić z Xardasem o tej sprawie z góry wielkie dzięki ;).
Jakim cudem Akil jest martwy??  :F Bez tego ani rusz.

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Majster

chce dołączyć do Wodnego Kręgu ale muszę iść do Hagena i o tym mu powiedzieć , ale potrzebuje klucza i w tym momencie utknełem w martwym punkcie ..Gdzie jest skradziony klucz ?

trzeba przejść cały wątek Starozytny Kult w 1 rozdziale czy poczynajac o Demona z wiezy Xardasa , poprzez zadanie z Lesterm itd - reszta w temacie tu jest

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry