Gildia Złodziei 82290 138

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 82290

Odpowiedzi 138

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God

grekoimper

Gildia Złodziei
#60 2014-05-06, 23:55(Ostatnia zmiana: 2014-05-07, 00:34)
zrobilem  tak wczytalem  gre i nim przeprowadzilem  rozmowe  z uno poszedlem  do  niej  ale  to  nic  nie  zmienilo
dalej jedyne  co  mowi  to"termin  miną ,trzeba  nie  było to  sie  ponownie  pojawiać
jaki  termin?
up
więc  tak rozwiazałem  to  w  ten  sposob  ze po  prostu  ucieklem  od niej  i  po  prostu  jej  przeszło
ale  jak  by  nie  było 2h  do  tyłu i  od  nowa...

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co to za zadanie Podejrzana Wyspa :> ?

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
ostatnie jakie zleca Uno

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Ej, jest sprawa.
Wziąłem zadanie żeby okraść Onara, mam 2'gi rozdział, Gritta niespecjalnie chciała ze mną gadać, ale Thorben już tak, dowiedziałem się, że Matteo sprzedał suknię Hannie i nie mam z nią żadnej opcji dialogowej odnośnie tego... to błąd czy też może gdzie indziej mam iść? Lub czy istnieje inny sposób zdobycia sukni?

Poza tym wykonałem misję z krwawymi pucharami, a po rozmowie o 2 potrzebnych mi dla jakiejstam panny(tamto zadanie z pierscieniem, ktore wykonalem ze 2 tygodnie temu) to nagle od nowa pojawilo mi sie zadanie z pucharami choc wszystkie ma juz Cassia... Znaczy mam opcję dialogową odnośnie tego, że chce abym jej je przyniósł.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
Ej, jest sprawa.
Wziąłem zadanie żeby okraść Onara, mam 2'gi rozdział, Gritta niespecjalnie chciała ze mną gadać, ale Thorben już tak, dowiedziałem się, że Matteo sprzedał suknię Hannie i nie mam z nią żadnej opcji dialogowej odnośnie tego... to błąd czy też może gdzie indziej mam iść? Lub czy istnieje inny sposób zdobycia sukni?

Poza tym wykonałem misję z krwawymi pucharami, a po rozmowie o 2 potrzebnych mi dla jakiejstam panny(tamto zadanie z pierscieniem, ktore wykonalem ze 2 tygodnie temu) to nagle od nowa pojawilo mi sie zadanie z pucharami choc wszystkie ma juz Cassia... Znaczy mam opcję dialogową odnośnie tego, że chce abym jej je przyniósł.
ad 1 mateo  powiedzial  tobie  w  dialogu  ze hanna(babeczka przy wejsciu  do  gildi  złodzieji) kupila  od  niego  suknie masz  sie  do  niej  udac i odkupic  od  niej

ad2 to  chyba  błąd bo teoretycznie  to  powinienes 6 krawawy oddac  najpierw cassie a  potem  dostaniesz  zadanie  na 2  puchary(falsyfikaty) które  dasz  tej  babeczce od  zadania  z  pierscionkiem..

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Mowie, ze Matteo powiedzial mi to, ale mimo tego panienka nie ma zadnej opcji dialogowej odnosnie tej sukni...

Nu ja najpierw chyba dostalem zadanie z pucharami, potem dostalem i wykonalem zadanie z pierscieniem, a przed chwila odnioslem 6 pucharow Casii, po czym zagadalem odnosnie tego, czy moge wziac 2 z nich bo mi potrzebne, a nastepnie spytalem czy ma dla mnie jeszcze jakas robote i... powiedziala ze chce 6 pucharow >.<

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Hanna nie sprzedaje żadnej sukni
Patch im.Xardasa zmienia to i suknię sprzedaje sam Matteo - mówiliśmy że nastapiła zmiana w tej kwestii
widać nie gracie na najnowszych zmianach kompatybilnych ze starymi save.

co do Krwawych Pucharów

gdy oddajemy je najpierw Casii a potem potrzebuje je Lucy to rozpoczyna się opcja z falsyfikatami
gdy najpierw oddamy dwa Lucy to po jej śmierci dwa wracają do nas i gdy mamy wszystkie to zadanie się zamyka , ale TYLKO po powtórnej zaczepce - nie po pierwszej informacji
stąd pojawiło się błedne przekonanie jakoby Cassia nie brała pucharów zdobytych na Lucy.

Istnieje także opcja podwójnego dialogu gdy oddamy puchary Cassi i jednocześnie już mamy zrobione Zbrodnia i kara. Wtedy rzecz jasna opcja ,że chcemy puchary dla ratowania Iglerio nie ma sensu i wybieramy opcję - Chcę je sprzedać. Cassia odmawia i zadanie definitywnie się zamyka.

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Wymyśliłem w grze ciekawą nowinkę i to jest w wersji 1.7 od początku. Otóż Atilla w pewnym układzie scenariuszowym daje Beziemu nie Klucz do kanałów a 300 sztuk złota.
No i ja jestem bardzo ,bardzo ciekawy KTO taką opcję miał lub domyśla się jakie warunki muszą tu zaistnieć.

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
Wymyśliłem w grze ciekawą nowinkę i to jest w wersji 1.7 od początku. Otóż Atilla w pewnym układzie scenariuszowym daje Beziemu nie Klucz do kanałów a 300 sztuk złota.
No i ja jestem bardzo ,bardzo ciekawy KTO taką opcję miał lub domyśla się jakie warunki muszą tu zaistnieć.
jak  zdobedziemy  krwawe  puchary  a  nie  znajac  gildi mozemy  mu  sprzedac?  :huh:

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
czy Atilli się coś sprzedaje? ja pytam o zaistnienie konkretnej opcji alternatywnej

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie trzeba już być w czarnych jastrzębiach XD Dlatego Atilla klucza nie daje

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6478
Propsy3052
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Pewnie jest jakiś inny sposób na zdobycie klucza od kanałów, niż od niego. Wtedy pewnie daje 300 sztuk złota (po 100 za każdego uratowanego złodzieja)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
ciepło ale nie do końca

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
rozumiem, że w szaradach Memoriusa nie może uczestniczyć rodzina ani znajomi?:lol2:

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
nie

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
zadanie  ze  skarbami  onara (w  skrócie)
Uno  zleca i  córka  daje   mi  coś  na  okup  za  mnie  (  nie  pamiętam  co)
Potem  gadam  z  nia ze  sprawy  z  bandytami  zalatwione i ze  juz  nie  bede  miec  z  nimi  problemu
ide  do  uno  a  on  sie  pyta  o  skarb  onara  i  ze  sie  dowie  jak  zechce  go  sprzedac.
nie  mam  opcji  zeby  mu  to  oddac  wiec  co  to  za  skarb?  moze  go  gdzies  sprzedalem

Taliasan

Taliasan

Moderator działu
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Moderator działu
Elena na następny dzień daje "Kosztowności Onara", które dajemy Uno 

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
to  jest złota szkatułka?

Taliasan

Taliasan

Moderator działu
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Moderator działu
Tak, to jest szkatułka na klejnoty, podpisana "Szkatułka z kosztownościami Onara"

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God

grekoimper

Gildia Złodziei
#79 2014-05-13, 18:07(Ostatnia zmiana: 2014-05-14, 15:38)
Nie no  jak  to  jest  możliwe!!!!
od  córki onara  dostałem  szkatłkę z  zadanie "skarb  onara"
po  drodze  zanim  doszedłem  do  uno zrobiłem  zadanie z  kupcami pohandlowałem  z  kupcami i  jak  wkoncu  doszedlem  do  uno  to  sie  okazuje że  szkatułki  nie  mam !!!!
Gdzie  ona  jest zwiedziłem  kazdego kupca  z  myślą że  może  sprzedałem  szkatułkę. Ale  jej  nie  ma!!!
Gdzie  ona  może  być????!!! wyrzucić też  na  pewno  nie  wyżuciłem

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry