Gildia Złodziei 77734 138

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 77734

Odpowiedzi 138

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.
Mi był, chciałem z nim pogadać żeby ulepszyć wytrych ;p 

W tym kraju są zasady,
Ten kraj ma to w zwyczaju:
Równo ścinać wszystkie głowy wystające zza połowy,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Lecz kiedy grają tego kraju hymn,
Ciągle jeszcze wstaje.

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Problem z Jesperem powinien rozwiązać Patch Zbiorczy gdzie to całe starcie zostało wyeliminowane, mam nadzieję skutecznie.
Tymczasem wbrew temu co sądzą niektórzy śmierć Casii gdy wydamy Złodziei Lordowi Andre nie zamyka drogi zdobycia Księgi Kasowej dla Lariusa. W takiej sytuacji o Księgę pytamy po prostu samego Lorda Andre.

Natomiast pozostaje pytanie czy taką księgę można znaleźć przy ciele Cassi gdy zabijamy ją własnoręcznie otrzymując dostęp do kanałów,

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

steifer

steifer

Użytkownicy
Lord Herold Zakonu Innosa
posty86
Propsy2
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Lord Herold Zakonu Innosa
ale on się na mnie rzuca ^ ^
nie on tylko wydaje polecenie pobicia cie przez ochroniarzy Svena i Olafa. Dopóki ich nie pobijesz zadanie nie ruszy.

u mnie vnie działa. Zabiłem Svena i drugiego ochroniarza, odciągnąwszy ich na odludną plażę vis-a-vis gleonu, a w dialogu z Oskarem wciąż to sam, każe ochronie dać mi wycisk :(

Post połączony: 2014-06-29, 18:46
Kiedy Ramirez daje mozliwość otworzenia tej klasycznej super trudnej skrzyni w kanałach?
Jakie warunki trzeba spełnić?

a mnie o tej skrzyni powiedział Jasper.  Nie wiem czy to warunki, ale przyniosłem pierścień Constantino, i przystąpiłem (o wstydzie!) pierwszy raz w życiu do tej gildii. Zręczność dość słabą (70-80, nie pamietam)

dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Tomasz Steifer

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Bo ich nie można zabijać - trzeba ich tylko pobić.

tak to ja się pomyliłem , skrzynie zleca Jesper rzecz jasna.

XovoX

XovoX

Użytkownicy
entropy increase manager
posty164
Propsy123
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • entropy increase manager
Dla bezpieczeństwa (zadań, nie bezimiennego :lol:) Jak ktoś fika albo zleca pobicie kogoś, lepiej używać tylko białej niemagicznej broni. Wtedy imienna ofiara najczęściej wstaje i otrzepuje się. Po użyciu czarów/ kusz/ łuków/ broni magicznej przeciwnik umiera. Jak jesteśmy słabi albo postać nie jest robiona pod miecze, można takiego osłabić np czarem ale dobić trzeba mieczem.

Cervantes22

Cervantes22

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
Mam pytanie odnosnie misy magnata, znalazlem zgubiony klucz pod zamkiem(na dachu nic nie ma) i nie jestem pewien czy ukradlem klucz Percivalowi ale mam 130 zrecznosci wiec chyba tak. Mam dwa klucze od magazyny ale nadal nie moge otworzyc wewnetrznych dzwi... istnieje jeszcze jeden klucz? drugie pytanie moze nie w tym dzaile ale jestem nowy na forum i prosze o wybaczenie. Na poczatku 3 rozdzialu nie moge aktywowac zadania plaga zombi> Rozmawialem z Xardasem i dal mi list do Vatrasa, kiedy zblizam sie do misata zomi atakuja ale wchodze jkby nigdy nic i Lord Andre nic na ten temat nie mowi odsyla mnie tylko do Pyrokara w sprawi Oka Innosa. Rozmawialem z pyrokarem a Vatrasem stojacym na drodze do slonecznego kregu ale nic w tym temacie nie mowa, zaden straznik mnie tez nie zaczepia a mysle ze to tak powinno wygladac? Bug? prosze o pomoc, pozdrawiam.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Co do misy magnata to jeden klucz to ten od Parcivala, a drugi jest w lochach zamku, nie tych co duch Gomeza tylko tych co w G1 był tam Stone. Klucz jest w takim jakby "spadzie", nie wiem jak to inaczej określić. Co do drugiej części posta to pomylił Ci się Lord Hagen z Lordem Andre, bo to Andre daje questa odnośnie zombie, zaś o oku innosa gada się z Hagenem. Chyba musisz też przed tym wykonać zadanie "Spisek", które aktywuje się chyba przez rozmowę z Kornenem (ten w Khorinis z gildii kupców).

Cervantes22

Cervantes22

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Faktycznie pomylilem lordow ale klucz pod krata zamkowa w spadzie znalazlem i mam dwa takie same w ekwipunku tj. klucz do magazynu i nie wiem dlaczego nadal nie moge dostac sie do srodka :)

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
To pewnie jakiś bug, osobiście tego questa zrobiłem wczoraj i nie miałem żadnych problemów.

Irdorath

Irdorath

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pewien problem, otóż gdy schodzę do kanałów khorinis, i gadam z jesperem wszystko jest ok. Mówi że Cassia z chęcią ze mną porozmawia itd. A tu dupa. nie mam u niej żadnego dialogu, oprócz zapytania odnośnie zaginionych ludzi. pomocy.
Dodam że jestem w Gangu czarnych Jastrzębi. Może to ma jakiś wpływ ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sam sobie odpowiedziałeś

matbor98

matbor98

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd mam zdobyć klucz do kryjówki złodziei ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Należysz do Jastrzębi? Skoro tak, to wszystko w swoim czasie. A jak nie, to musisz parę zadań zrobić. Np złodziej u kupca Jory, fałszywy posłaniec u typka z tawerny, notatka u Halvora i chyba jeszcze coś...

matbor98

matbor98

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co jeszcze ?

ps. Gdzie jest ta notatka halvora ?

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3
W jaskini koło farmy Lobarta.

Post połączony: 2014-07-15, 18:22
Ps. Błąd. W jaskini koło farmy Akila.

cip cip cip Kukuryku cip cip cip

Nadon

Nadon

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Misja podejrzana wyspa od Uno. Gdzie i jaka niby to wyspa jest?

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Jest to wyspa gdzie znajduje się skarb Gildii Złodziei w normalnym G2 NK.
Nie pamiętam dokładnie czy Uno do niej sam prowadzi po wzięciu zadania czy czeka o umówionej godzinie na nabrzeżu portowym (chyba czeka) w każdym razie na wyspę należy udać wraz z nim.

Zadanie to pojawia się dopiero po wykonaniu wszystkich zadań dla Uno i jest niezależne od tego czy wcześniej obrobiliśmy ten skarbiec ot tak lub po linii klucza otrzymanego od Hanny.

Nadon

Nadon

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po tym jak Oskar i reszta są w latarni Jacka, można ich zabić? Czy będzie coś jeszcze?

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Grasz Złodziejem czy Jastrzębiem?

Nadon

Nadon

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie bez powodu napisałem w tym temacie :) . Gram z gildią złodziei.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry