Głosów w sumie: 22
O temacie
Autor bgb
Zaczęty 29.03.2014 roku
Wyświetleń 494309
Odpowiedzi 881
Zucklov Quest Pack Team
Patabigger
Maciej
Nie ma nowych itemów, tekstur zbroi, tekstur NPC i starych itemów...
o co chodzi z tymi teksturami NPC ?
Cytat: Patabigger w 2014-04-12, 22:51 Nie ma nowych itemów, tekstur zbroi, tekstur NPC i starych itemów...o co chodzi z tymi teksturami NPC ?
Werewolf
nie to co niektórzy
Mein Gott, znowu zaczął wypowiedź od facepalma.
Baggio DreamVader
Martinos Złote Wrota
Boykaundisputed
Przecież oni mieli inne pancerze, bo skrypty postaci to zmieniały. To samo się tyczy zerżnięcia startupa, wszyscy nowi NPC, potwory nagle zniknęli ze świata.
Korek
Dla mnie mod nie jest wart czasu poświęconego na przetlumaczenie calego moda.
Cytat: JasiuYTPL w 2014-04-13, 09:53Przecież oni mieli inne pancerze, bo skrypty postaci to zmieniały. To samo się tyczy zerżnięcia startupa, wszyscy nowi NPC, potwory nagle zniknęli ze świata.Zdajesz sobie sprawę ile czasu zajęło by mi, gdybym każdego NPC tłumaczył pojedyńczo ? Zacytuje jeden cytatCytat: Mac Dun w 2014-04-12, 16:16Dla mnie mod nie jest wart czasu poświęconego na przetlumaczenie calego moda.
Uważasz że zrobisz lepsze spolszczenie, proszę bardzo, droga wolna.
Nowe teksturyPowiekszony swiat i ulepszony , czyli wszystko graficzne zmienioneKilka nowych zbroiKilka nowych mieczyNowy wyglad kilku itemowReszta to NK normalna
Napisalem dawno co bedzie zawierac spolszczenie. A w tak krotkim czasie nie da sie spolszczyc calego moda, kto nie rozumie jest debilem i tyle
theblues
Tituf
Spoiler