[G2] L'HIVER Edition 577410 881

Ankieta

Czy chcielibyście aby spolszczenie moda zawierało także nowe tło okna statystyk i dziennika, menu oraz czcionkę?

Tak
14 (63.6%)
Nie
8 (36.4%)

Głosów w sumie: 22

O temacie

Autor bgb

Zaczęty 29.03.2014 roku

Wyświetleń 577410

Odpowiedzi 881

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No akurat woda jest chujowa;p Jedyne co mi się nie podoba.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
W grze może wygląda lepiej ? Czy nie ? ;d

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zależy jakie masz ustawienia graficzne. Bo te dwa ostatnie screeny w main poście właśnie z wodą to sam robiłem przy widoczności 150%. No i wygląda to lepiej niż u kolegi, ale też żadna rewelacja. Przydałoby się nad tym popracować... jeszcze w deszczowy dzień to ujdzie ale w słoneczny to strasznie wygląda:P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Graficznie pozytyw w chuj ale ma to sama przypadłość co return 2.0 tam kurwa w gothicu mam więcej risena niz gothica tutaj mamy wiecej wieska niz gothica ba w sumie tutaj niema gothica jest sam wiesiek :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Niemniej ciągle brakuje tarczy i używania dwóch broni jednocześnie.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Ale macie problemy ludzie  :facepalm: Za dużo się na graliście w g3 :facepalm:

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś zamiar go spolszczyć, czy to tylko takie gadanie dla gadania o tej modyfikacji??

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ma ktoś zamiar go spolszczyć, czy to tylko takie gadanie dla gadania o tej modyfikacji??

Jeśli nie byłoby dużo do spolszczenia to mógłbym spróbować :ok:

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W tym rzecz że tak jest, trzeba tylko przekopiować zawartość z Nocy Kruka i przetłumaczyć parę nazw i tyle

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy

some things are meant to be

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Zawsze się zastanawiam po co w modach takie badziewia jak tarcze czy "dułale". Przecież z tym jest więcej roboty niż pożytku, a modder bardziej się skupia na tym szajsie niż na rozwoju np. fabuły modyfikacji czy innych rzeczy, które są naprawdę w rozgrywce istotne. O ile tarcze mogą ostatecznie ujść, o tyle walka dwoma mieczami to największa bzdura, o jakiej słyszałem, bo nawet w historii nigdy się nie pojawia wojownik, który by miał miecze w obu rękach.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Maciuś

Gothic II - L'HIVER Edition
#32 2014-03-29, 16:29(Ostatnia zmiana: 2014-03-29, 16:34)

Ale macie problemy ludzie  :facepalm: Za dużo się na graliście w g3 :facepalm:
Nie, poprostu tego oraz hełmów zawsze najbardziej brakowało w gothicu.
Zawsze się zastanawiam po co w modach takie badziewia jak tarcze czy "dułale". Przecież z tym jest więcej roboty niż pożytku, a modder bardziej się skupia na tym szajsie niż na rozwoju np. fabuły modyfikacji czy innych rzeczy, które są naprawdę w rozgrywce istotne. O ile tarcze mogą ostatecznie ujść, o tyle walka dwoma mieczami to największa bzdura, o jakiej słyszałem, bo nawet w historii nigdy się nie pojawia wojownik, który by miał miecze w obu rękach.
Nawet w historii nigdy nie pojawiły się ścierwojady, krwiopjce, polne bestie, cieniostwory i wiele innych.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Nawet w historii nigdy nie pojawiły się ścierwojady, krwiopjce, polne bestie, cieniostwory i wiele innych.
Co innego fantasy, a co innego brak realizmu. Ciekawe kim musiałby być człowiek, który potrafiłby unieść dwa ponad 20-kilogramowe miecze, oprócz tego na sobie zbroja 50-kg i na deser wymachuje tym żelastwem jakby zupełnie nic nie ważyło. Poza tym, Gothic to nie Skyrim i robienie z jednego na siłę drugiego to strata czasu i nerwów.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co innego fantasy, a co innego brak realizmu. Ciekawe kim musiałby być człowiek, który potrafiłby unieść dwa ponad 20-kilogramowe miecze, oprócz tego na sobie zbroja 50-kg i na deser wymachuje tym żelastwem jakby zupełnie nic nie ważyło. Poza tym, Gothic to nie Skyrim i robienie z jednego na siłę drugiego to strata czasu i nerwów.
Polecam : http://en.wikipedia.org/wiki/Dimachaerus - dwa niewielkie miecze były jednak używane jednocześnie więc twoja znajomość historii nie jest na najwyższym poziomie.
Czemu piszesz o realizmie? Przecież w Gothicu pływamy mając na sobie zbroje paladyna - tu nie ma mowy o realizmie i każdy o tym wie. Tu chodzi o przyjemność z gry.

Psalm 19

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Co innego dwa sztylety czy inna krótka broń biała, a co innego dwa miecze półtoraręczne, którymi urzeka nas większość gier.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wyczytałem na szybkości w necie, że takie mieczyki mogły mieć nawet do 45 cm więc trochę spore te sztylety. 

Psalm 19

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Standardowy rozmiar sztyleta :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Sztylety mają standardowo po 43-48 centymetrów (klinga).
(może skończmy bezsensownie spamować)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Maciuś

Gothic II - L'HIVER Edition
#39 2014-03-29, 17:21(Ostatnia zmiana: 2014-03-29, 17:26)
Pół metrowe sztylety ja pierdole :) Nie miałem pojęcia, że to takie wielkie. Jednak dalej są to dwie bronie którymi posługiwali się jednocześnie od tego już niewielka droga do dwóch mieczy półtoraręcznych w grach :) Owszem lepiej zakończmy, bo do niczego to nie prowadzi.

Psalm 19

0 użytkowników
Do góry