Galeria 19936 48

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 16.03.2014 roku

Wyświetleń 19936

Odpowiedzi 48

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
3 screen rzeczywiście nowy:D

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Na tym trzecim na pierwszy rzut oka nie widać zmian, ale chciałem pokazać że Najemnicy z Gothica 1 noszą swoje stare pancerze. Jest to jakby podzielone na pancerze najemników Lee (z G1) i pancerze najemników Sylvio (G2).

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Hm, w którym momencie garond stoi z żołnierzami na środku zamku ?

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ja dobrze widzę na screenach, że  mod rozszerza lokacje GD o te z pierwszej części?:P  Jest to zrobione lepiej niż w Returningu?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Owszem, rozszerza. Pod weeloma względami lepiej bo jest jaskinia czarnych goblinów, kanion trolli, obóz bandytów, w obozie na bagnie widać zniszczenia. Są też wszystkie pomniejsze lokacje: Cmentarzysko Orków, Stara Kopalnia, Wolna Kopalnia, Opuszczona Kopalnia i Świątynia Śniącego. Wszystko zaczerpnięte z moda Unnamed, który zawiera w sobie Global.

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Hm, w którym momencie garond stoi z żołnierzami na środku zamku ?
dowiesz się z rozgrywki

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Tak, to ściśle związane z fabułą, której ujawnienie zepsuje całą przyjemność z rozgrywki. Tak przy okazji odnośnie lokacji GD dodam że przeszukując zaspy śniegu w lodowej krainie można dostać się do niektórych budynków, oto screen:
http://zapodaj.net/b26b6148306b1.png.html

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Karczma;p Mod Unnamed troche znam, bo sprawdzałem jakiś czas temu, aczkolwiek nie przechodziłem z racji braku PL wersji. Troszkę boli brak orkowej palisady, klasztoru zmiennokształtnych oraz ta zielona puszcza, ale poza tymi rzeczami to jest zdecydowanie lepiej niż w Returningu (oczywiście mam na myśli tutaj tylko wygląd dodanych lokacji, nie fabułe czy rozgrywkę). Tak czy siak cieszę się, że Global zawiera te tereny z  Unnamed. Pogram z przyjemnością:)

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Zniknięcie ruin klasztoru zmiennokształtnych też mnie raziło, dlatego wyjaśniłem to ze szczegółami pisząc nowe dialogi dla Leśnego Obozu. palisadę też uporządkowaliśmy i dodaliśmy na ten temat dialogi.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry