Trochę czasu biłem się ze sobą, czy powinienem odnosić się do tej sprawy (jak już mówiłem nie uczestniczę w życiu forum), ale jednak się uginam bo uczestniczyłem w życiu tej społeczności wiele lat i nie mogę patrzeć obojętnie na to co się dzieje. Godzić się na opluwanie mnie i zakłamywanie faktów na mój temat.
Dark ponoć właśnie zaczął pierwszy rok studiów, podczas gdy w 2008 pamiętam, jak pokazywał "swoje" zdjęcie, twierdząc, że ma ~25 lat, a jego dalekim krewnym jest Komorowski. Rodzina arystokratów.
Co za stek bzdur i pustych oszczerstw. Jakie zdjęcie? Jakie 25 lat? Może raz zdarzyło się, że pokazywałem swoje foto. Na pewno raz robiłem prowo w temacie ze zdjęciami gdzie wrzucałem zdjęcie jakiegoś dzieciaka ze sztucerem i wmawiałem że to ja, ale jaki 25 latek w 2008? Data urodzenia widnieje niezmiennie w moim profilu od lat.
Jeśli avallach wysnuł informację na temat tego kiedy zacząłem studia, na podstawie pustej rubryki na facebooku to szkoda że nigdy mnie o to nie zapytał zanim podał swoją interpretację dalej.
Mówienie, że wmawiałem na forum że jestem kuzynem komorowskiego zalatuje mi jakąś marną prowokacją. Jedyne co łączy mnie z komorowskim to jakieś prowa z przełomu roku 2010 i 11, zmieniłem sobie wtedy pseudonim na bronek, wstawiłem go w avatar i wypisywałem ośmieszające go posty ku uciechy forumowiczów. (znalezione na szybko, niestety brakuje wielu postów -
http://themodders.org/index.php?topic=12699.msg127709#msg127709)
W 2008 roku komorowski był nikim, co tym bardziej obala te bzdury. Jaki miałbym interes w chełpieniu się posłem w rodzinie?
Kiedyś jakaś osoba wyciągała na mnie 'brudy' w stylu dokładnie takim jak ty w tej chwili. Zarzuciła mi, że jestem idiotą, który straszył użytkowników forum policją. Napisałem, żeby udowodnił, że tak było wysyłając jakieś dowody. Nie doczekałem się odpowiedzi, więc sam to znalazłem i okazało się, że typ wszystko przekręcił. Było prowo z udziałem siekacza i zdunka, gdzie z obu stron leciały groźby, a dyskusja toczyła się na poziomie absurdu. Innymi słowy jeśli nie masz na to dowodów, to wypierdalaj. Podaj argumenty i zanim zaczniesz kogoś oczerniać zweryfikuj swoje dowody (mówi ci to niedoszły prawnik - LOL

)
Nikt już Ciebie nie traktuje tutaj poważnie, szczególnie jak wyszło na jaw, że od lat leciałeś w chuja wciskając kit o tym, kim to Ty nie jesteś i kogo masz w rodzinie
NIGDY nie opowiadałem na forum co robię na co dzień i nie pucowałem się kim to nie jestem. Zrobiłem to tylko JEDEN, JEDYNY raz kiedy po raz kolejny modderzy gothica zostali zaatakowani. To jedyna moja taka wypowiedź, gdzie i tak tylko ogólnie mówie(ZGODNIE Z PRAWDĄ), że mam lepsze zajęcia niż 'gamedev'. I robię to TYLKO PO TO, ŻEBY ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA ISTOTĘ PROBLEMU - że ja (i podpisał się pod tym także KZW i Sentarion) robimy to dla zwykłej rozrywki po godzinach i z pasji, a nie dla przedłużania sobie kutasa przed grupą fanów 14 letniej gry. Odsyłam do postu -
http://themodders.org/index.php?topic=4079.msg1085669#msg1085669Poza tym NIGDY i NIGDZIE się nie pucowałem
//
teraz przyszło mi to do głowy, więc dodaje. Kiedyś wspominałem na forum square crusaders że mój ojciec jest reżyserem i może pomóc nam w ogarnięciu profesjonalnego dubbingu. W teamie była lwia część osób które piszą w tym temacie, tak więc może pomyliłeś fora. Ale nigdy nie mówiłem o tym publicznie!! Wspomniałem tylko o tym właśnie w kontekście dubbingu a nie pucowania się, że mój stary to wielki reżyser i możecie ssac mi pęto. I to można zweryfikować łatwo, tylko niestety filmografia jest niepełna, ale duża część dorobku jest -
http://filmpolski.pl/fp/index.php?osoba=118605A niby czemu nie? Dark największym pozerem tego forum.
Haha, a to dobre. Niestety, w mojej opinii korona pozerstwa należy się tobie. Wszyscy pamiętają czasy, kiedy pucowałeś się na żigolaka i 'jebake z wysp' (spoko, jak pokopiemy to znajdziemy). Po wyjeździe z polski odbiła ci palma emigranta, na forum ciągle czytaliśmy o twojej pogardzie do polski i jaki to jesteś lepszy - bo na studiach zagranicznych, i taki 'światowy' (hah). Co ciekawe ja nigdy nie atakowałem cie z tego powodu, zwisało mi to i nawet trochę to rozumiałem - wyrwałeś się z gówna, więc miałeś prawo się cieszyć. Nigdy jednak nie zapomnę sytuacji, w której na shoutboxie wyśmiewałeś się z własnej matki, mówiąc że ty jako sprzątacz zarabiasz w miesiąc jej kilkumiesięczną pensję w polsce. To jest dopiero szczyt POZERSTWA i skurwysyństwa. Niestety do archiwum sb dostępu nie mamy, ale ja pamiętam to bardzo dobrze. Któryś z użytkowników zwrócił ci nawet uwagę, nie wiem czy nie kazz. Niestety nie możemy tego zweryfikować. Widzisz, chujowe są oskarżenia bez pokrycia, prawda?