Stare prowo. 54539 206

O temacie

Autor Cragann

Zaczęty 2.02.2014 roku

Wyświetleń 54539

Odpowiedzi 206

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trochę czasu biłem się ze sobą, czy powinienem odnosić się do tej sprawy (jak już mówiłem nie uczestniczę w życiu forum), ale jednak się uginam bo uczestniczyłem w życiu tej społeczności wiele lat i nie mogę patrzeć obojętnie na to co się dzieje. Godzić się na opluwanie mnie i zakłamywanie faktów na mój temat.
Dark ponoć właśnie zaczął pierwszy rok studiów, podczas gdy w 2008 pamiętam, jak pokazywał "swoje" zdjęcie, twierdząc, że ma ~25 lat, a jego dalekim krewnym jest Komorowski. Rodzina arystokratów.
Co za stek bzdur i pustych oszczerstw. Jakie zdjęcie? Jakie 25 lat? Może raz zdarzyło się, że pokazywałem swoje foto. Na pewno raz robiłem prowo w temacie ze zdjęciami gdzie wrzucałem zdjęcie jakiegoś dzieciaka ze sztucerem i wmawiałem że to ja, ale jaki 25 latek w 2008? Data urodzenia widnieje niezmiennie w moim profilu od lat.
Jeśli avallach wysnuł informację na temat tego kiedy zacząłem studia, na podstawie pustej rubryki na facebooku to szkoda że nigdy mnie o to nie zapytał zanim podał swoją interpretację dalej.
Mówienie, że wmawiałem na forum że jestem kuzynem komorowskiego zalatuje mi jakąś marną prowokacją. Jedyne co łączy mnie z komorowskim to jakieś prowa z przełomu roku 2010 i 11, zmieniłem sobie wtedy pseudonim na bronek, wstawiłem go w avatar i wypisywałem ośmieszające go posty ku uciechy forumowiczów. (znalezione na szybko, niestety brakuje wielu postów - http://themodders.org/index.php?topic=12699.msg127709#msg127709)
 W 2008 roku komorowski był nikim, co tym bardziej obala te bzdury. Jaki miałbym interes w chełpieniu się posłem w rodzinie?
Kiedyś jakaś osoba wyciągała na mnie 'brudy' w stylu dokładnie takim jak ty w tej chwili. Zarzuciła mi, że jestem idiotą, który straszył użytkowników forum policją. Napisałem, żeby udowodnił, że tak było wysyłając jakieś dowody. Nie doczekałem się odpowiedzi, więc sam to znalazłem i okazało się, że typ wszystko przekręcił. Było prowo z udziałem siekacza i zdunka, gdzie z obu stron leciały groźby, a dyskusja toczyła się na poziomie absurdu. Innymi słowy jeśli nie masz na to dowodów, to wypierdalaj. Podaj argumenty i zanim zaczniesz kogoś oczerniać zweryfikuj swoje dowody (mówi ci to niedoszły prawnik - LOL :lol2:)

Nikt już Ciebie nie traktuje tutaj poważnie, szczególnie jak wyszło na jaw, że od lat leciałeś w chuja wciskając kit o tym, kim to Ty nie jesteś i kogo masz w rodzinie :D
NIGDY nie opowiadałem na forum co robię na co dzień i nie pucowałem się kim to nie jestem. Zrobiłem to tylko JEDEN, JEDYNY raz kiedy po raz kolejny modderzy gothica zostali zaatakowani. To jedyna moja taka wypowiedź, gdzie i tak tylko ogólnie mówie(ZGODNIE Z PRAWDĄ), że mam lepsze zajęcia niż 'gamedev'. I robię to TYLKO PO TO, ŻEBY ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA ISTOTĘ PROBLEMU - że ja (i podpisał się pod tym także KZW i Sentarion) robimy to dla zwykłej rozrywki po godzinach i z pasji, a nie dla przedłużania sobie kutasa przed grupą fanów 14 letniej gry. Odsyłam do postu - http://themodders.org/index.php?topic=4079.msg1085669#msg1085669
Poza tym NIGDY i NIGDZIE się nie pucowałem
//
teraz przyszło mi to do głowy, więc dodaje. Kiedyś wspominałem na forum square crusaders że mój ojciec jest reżyserem i może pomóc nam w ogarnięciu profesjonalnego dubbingu. W teamie była lwia część osób które piszą w tym temacie, tak więc może pomyliłeś fora. Ale nigdy nie mówiłem o tym publicznie!! Wspomniałem tylko o tym właśnie w kontekście dubbingu a nie pucowania się, że mój stary to wielki reżyser i możecie ssac mi pęto. I to można zweryfikować łatwo, tylko niestety filmografia jest niepełna, ale duża część dorobku jest - http://filmpolski.pl/fp/index.php?osoba=118605

A niby czemu nie? Dark największym pozerem tego forum.
Haha, a to dobre. Niestety, w mojej opinii korona pozerstwa należy się tobie. Wszyscy pamiętają czasy, kiedy pucowałeś się na żigolaka i 'jebake z wysp' (spoko, jak pokopiemy to znajdziemy). Po wyjeździe z polski odbiła ci palma emigranta, na forum ciągle czytaliśmy o twojej pogardzie do polski i jaki to jesteś lepszy - bo na studiach zagranicznych, i taki 'światowy' (hah). Co ciekawe ja nigdy nie atakowałem cie z tego powodu, zwisało mi to i nawet trochę to rozumiałem - wyrwałeś się z gówna, więc miałeś prawo się cieszyć. Nigdy jednak nie zapomnę sytuacji, w której na shoutboxie wyśmiewałeś się z własnej matki, mówiąc że ty jako sprzątacz zarabiasz w miesiąc jej kilkumiesięczną pensję w polsce. To jest dopiero szczyt POZERSTWA i skurwysyństwa. Niestety do archiwum sb dostępu nie mamy, ale ja pamiętam to bardzo dobrze. Któryś z użytkowników zwrócił ci nawet uwagę, nie wiem czy nie kazz. Niestety nie możemy tego zweryfikować. Widzisz, chujowe są oskarżenia bez pokrycia, prawda?

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
jest dobrze. daje suba i czekam na kolejne wpisy :ok: 

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
NIGDY nie opowiadałem na forum co robię na co dzień i nie pucowałem się kim to nie jestem. Zrobiłem to tylko JEDEN, JEDYNY raz kiedy po raz kolejny modderzy gothica zostali zaatakowani. To jedyna moja taka wypowiedź, gdzie i tak tylko ogólnie mówie(ZGODNIE Z PRAWDĄ), że mam lepsze zajęcia niż 'gamedev'. I robię to TYLKO PO TO, ŻEBY ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA ISTOTĘ PROBLEMU
Nie musisz się tak unosić :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

kaczka
RaveN Studio

Stare prowo.
#204 2014-02-17, 00:27(Ostatnia zmiana: 2014-02-17, 00:32)
Jebie mi tu wojną polsko-ruską czy gdzie tam Kyro teraz siedzi :P Chuj was obchodzi życie prywatne Darka, Sawika czy babci Gieni spod czwórki? To są internety, tu każdy może być każdym.
Każdy wie o tym, że tm żyje przez afery i wieczne spiny, i będzie tak zawsze, ale penis wam nie urośnie przez to, że tyracie się nawzajem o każde najmniejsze gówno, chociaż chwile wcześniej mieliście dobre stosunki - kalejdoskop imo.
Amen

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Ja tam o Darku wiem tylko jedno - jeśli chodzi o modding, to jest cienki jak barszcz :]

Popisuje się ciągle menda jedna...

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Ale on czy ktokolwiek inny, w sraniu na odległość lub czymkolwiek innym, może nie mieć sobie równych...
Nie ma osoby, która jest idealna w każdej dziedzinie, amen.

Spoiler
Będę was nawracał ćpuny :I

0 użytkowników
Do góry