Tak, i wtedy bedzie kosztowac ze dwa razy wiecej... A zabawa przy tej grze juz w tej wersji jest swietna. Niesamowity role play

Kopiesz mineraly, surowce po czym tworzysz z nich bron, warownie, robisz wypady zabijajac wszystko co sie rusza lub tez nie, przynosząc wszystkie smieci do domu... ekstra.
Pare screenow:

Najlepsze jest to, ze nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Odkad gra jest dostepna do kupienia to jednak duzo osob jest friendly, bo są po prostu nowe, nie maja sprzetu itd. Aczkolwiek latwo dalem sie raz zrobic w chuja, gdyz jakis koles po zobaczeniu mnie zaczal panikowac, powiedzialem mu, ze jestem friendly, pomoglem, dalem troche metalu a jego kolega od tyłu mnie zabil (pozniej przepraszał, bo niby przez przypadek, nie wiedzial, ze jestem friendly i daje rzeczy jego koledze, tylko myslal, iz jestem wrogi, ale ok).
Wczoraj spotkalem dwoch przyjaznych polakow. Szukali mnie, zeby mi pomoc, po czym mnie nie poznali i prawie mnie zabili :Da pozniej dali mi bron, schronienie i wszystko, teraz sie gra, ma sie ekipe, fajna gierka
Jeszcze smieszniejsze jest to, ze te drzwi ktore widac z tylu na screenie, byly zrobione przez innego kolesia (ani przeze mnie, ani tego na screenie) a on poszedl spac. My bylismy w srodku i ich otworzyc nie moglismy, ominelismy 9 samolotow z zaopatrzeniem