Moim zdaniem nie powinno być czegoś takiego jak skrypty na wyłączność... Mogło przynajmniej otrzymać je parę osób.
Tak i niech kurwa robi 5 osób spolszczenia. Bezsens.
Oczywiście skoro twórca uznał Radexa za godnego zaufania, to też mógł np. znaleźć 2-3 takie osoby, albo udostępnić same dialogi, aby nie było akcji jakie są teraz. Bo widzimy jaka jest sytuacja. Ale oczywiście Mac Dun - jak to ma w zwyczaju - musiał pierdolnąć coś idiotycznego i przy okazji dołozyć wulgaryzm. Ty przecież i tak nie zagrasz w Returninga
Widzę, że nie można wyrazić swojego zdania normalnie - żeby jakiś idiota się o coś nie przyjebał.
Moim zdaniem nie powinno być czegoś takiego jak skrypty na wyłączność... Mogło przynajmniej otrzymać je parę osób.
Racja ale skoro twórca moda nie chce by skrypty były masowo rozpowszechniane to ja szanuję jego decyzję zwłaszcza że miałyby one zostać wykorzystane do celów własnych. Ogólnie liczę na to że do rosyjskiej premiery zdążę wyrobić się z przetłumaczeniem przedmiotów i wtedy zastanowię się co dalej wtedy już każdy sam będzie mógł sobie je wtedy chyba wyciągnąć do celów własnych bo nie wyczytałem nigdzie że będą one w jakiś sposób zablokowane
Oczywiście ja ciebie nie atakowałem. Nie wiem, jaka jest sprawa i powiem szczerze - nie interesuje mnie to, bo nie będę osądzał na podstawie kilku wpisów na forum. Mam nadzieję tylko, że zostanie to jakoś ogarnięte w cywilizowany sposób.